Ahojte. Som momentálne chorá už pár dní. A vždy na večer dostanem horúčku. Čo ma trápi je že som nebola ani schopná okúpať deti. Naozaj ledva ledva ale musela som to zvládnuť. Ako to riešite keď ste choré? Zvládate to alebo vaši muži nesedia na gauči s telefónom a iqosom v ruke ako ten môj? Môjho teda nehlo aj keď som ho poprosila..a prišlo mi to ľúto tak som trošku vybuchla a začala plakať.. on hneď že"čo reves nasilu.. nič iné nevieš" to je jeho keď mi príde niečo ľúto.. hmm Neviem teda deti som si okupala už ale toto ma sere jeho prístup a som z neho smutná.. už ani nie nahnevaná iba smutná.
Moj manzel sa o deti vedel postarat aj ked som nebola chora-my mame spolocne deti a podla toho aj zijeme.
Je mi to ľúto ... môj muž nie je ideál, no keď som v takýchto "sračkách" a nielen ja, aj keď má dcéra horúčky alebo zvracia celú noc a v podstate idem pri nej nonstop, nemá problém postarať sa o všetko.
@pribinak
@dskjhfdlkdjhl no on mi povie že ja som na materskej takže ja som tu od toho.. že on. Zaraba chodí do roboty a má toho dosť. Takže doma už nič..
@dzulli1980 to je super mať sa na koho spoľahnúť
Normalne kupe starsieho aj ked niesom chora. Vlastne akonahle pride z prace ak nema ozaj nic vazne na praci, co vacsinou nema, tak sa o starsieho komplet aj s jedenim a prechadzkou stara az kym mi ho uspateho neodnesie do spalne. To niesu jeho deti ze ti s nimi "pomaha" ? Ved si lahni posli deti k nemu, povedz mu co chces na veceru a nech sa stara. Naco sa trapis.. Jasne ze ked vsetko urobis tak on moze vylihovat..
No, tak by si mu mala vysvetlit, ze obaja ste rodicia a to cimskor.
@autorka
Neuraz sa, ale preco si s takym clovekom isla uz vobec do druheho dietata?
Ty v horuckach a on sa nevie postarat o vlastne deti?
On nema ti co pomahat - to su rovnako aj jeho deti.
On chodi do prace a co bude robit, ked aj ty pojdes do prace, ked uz teraz nevladze?
Muž sa stará o malého bežné a nemusím byť ani chorá 🙂 okupe ho dá spat, oblečie idú von normálna vec
@selest sú to jeho detí.. lenže on mi vyčíta už len keď náhodou cez víkend ho nechám doobeda so starším.. s mladším som ja a on sa má venovať iba staršiemu a aj to mi vykrikuje. Nie to ešte cez týždeň ked chodí do roboty..
@dskjhfdlkdjhl ale ja som mu to hovorila 100 krát že som si nespravila deti sama. On mi nato povie že ja som na materskej nie on.. tak už Neviem
Nejako mu nedoslo, ze su to JEHO deti? Uz to vidim, ze v takejto skvelej atmosfere ty budes este aj pracovat o par rokov, stale sa o tie deti starat sama a pan dojde s prace a ani prstom nepohne, ach jaj...ale k teme - muz vie plnohodnotne nahradit mna, ked treba. Okrem varenia, to fakt nedava, ale vezme ich do restiky, alebo zavola donasku 😂
@zmrzlinka2021 lebo ho veľmi chcel a sľuboval že sa zmení...no neviem teda keď budem robiť ďalej tie svoje 12ky ako to on bude zvládať
Samozrejme že sa postará o deti aj o mňa tak isto ako ja o neho keď je mu zle,pomáha stráži deti keď ja nemôžem a to mám doma aj autistku čo je ťažký oriešok treba ju kŕmiť prebalovat a strážil ju aj týždeň mimo domu sám proste tvoj muž nie je normalny
No, tak je to kreten. Normalny chlap to ma v hlave uplne inak.
Stará a sam od seba.. Z porodnice som si okrem princeznej doniesla domov aj poriadnu črevnú virozu.. 3 dni manžel fungoval s dvomi deťmi.. Alebo keď ma chytila fajná migréna.. Alebo proste aj keď som zdravá.. On svoje deti ľúbi a rad snimi trávi čas.. Navysse mi moc pomáha to ze u nás doma vari len on
To tvoj muž sa zasekol v akom storočí prosím ťa?
V dnešnej dobe muž príde z práce a žene na tkz. materskej dovolenke alebo aj keď už není na materskej pomáha , pretože manželstvo je o Tom ..a keď sú deti pomáha aj s deťmi....
Vysvetli muzovi, ze to ze si na materskej znamena, ze sa plnohodnotne staras ked on je v praci. Ked je doma, starate sa spolocnne, alebo aspon 40 % on zvysok ty...
Tak by som mu nevarila neprala ani neupratovala. Ked si na materskej dietatom. Nie snim.. tvoj muz je samozrejme lenivy blb a toto su presne tie vyhovorky aby nemusel nic robit. Materska nebude vecne ako potom bude zvladat pol domacnosti a deti..
Hmm, ten môj pre istotu radšej ani neprišiel domov z Tatier keď zistil, že sme s deťmi choré a mohol by ochorieť aj on..
Idiot na druhú. Ako môže taky chlap existovať a mat rodinu.
Tieto primitivne stereotypy! Ja fakt nechapem kde beriete tych chlapov.
Všetkým vám fakt v dobrom závidím ❤️🥺 ach bože asi mám doma fakt len ja kretena ktorý mi predostiera denne že každá mama na materskej sa stará o všetko sama ..potom mám výčitky keď ho porposim o pomoc...ja už nevládzem ďalej.. pretože som naozaj bola v tom že muži proste nepomáhaju že to takto je všade.. ach... Potom to poznáte ženy ešte dostanem hnev sama na seba že to nezvladam sama ..vylestena domácnosť a poslušne deti o ktoré je postarané.. snažím sa venovať v prvom rade deťom takže si viere predstaviť moju domácnosť na ktorú mi už neostáva čas... sprchujem sa v nocí keď už deti spia pretože ak ich nechám a ním nedá na ne pozor je na telefóne..
Minuly rok v zime dcéra doniesla Covid , 10 dni som bola odpísaná, muž každé ráno išiel do obchodu, postaral sa o mňa , celé dni bol s deťmi, varil, chodil s nimi von,písal so staršou úlohy, večer ich okúpal a mladšiu doniesol na dojčenie, keďže to jediné nevedel urobiť za mňa...popri tom ešte chodil mojej mame nakupovať, lebo tiež bola chorá - nakazila sa od nás. Nikdy to nebral ako "pomoc" , sú to aj jeho deti a robil to rád.
@denka259 tak to je fakt pekné od neho.. nás dokonca nakazil on a odmieta pomôcť
Áno, pomáha mi dokonca aj keď som zdravá 😃 a dieťa ani nie je jeho
Môj muž sa stará o deti vždy, nie len keď som chorá. Kúpe, hrá sa s nimi, staršiemu pomáha s úlohami, babám robí copy, vysáva, upratuje večer kuchyňu, vozí syna do školy, stará sa o všetkých troch, keď chcem ísť cvičiť, ku kaderníčke, hocikam, nakupuje … Akurát, nenavarí. Ale keď sa mi nedá variť, zariadi to … objedná, donesie od mamy svojej, hocičo. A robí to preto, lebo ľúbi mňa a naše deti, ktoré chcel a rodina je preňho najdôležitejšia.
Reálne by naozaj na ne pozor nedal, keby mu povieš, že ideš do sprchy? Tu potom nie je niečo v poriadku. U nás sa staráme obaja o malého, zapájala som ho do starostlivosti od prvého dňa ako sa narodil. Keď je toho niekedy na mna veľa, a muž neregistruje, tak si ho úplne prestávam všímať, nekomunikujem moc a sám sa chytí.😅…
A aký je jeho prinos do rodiny? Lebo ak len finančný, tak keď pôjdeš do prace už ti ho treba nebude…
Preboha, to co mas doma za debila. Moj kupe malu uplne bezne aj ked nie som chora. Nie preto, aby som si oddýchla, ale preto ze je cely den v praci a tiez si chce užiť deti. Ked som chora, sam ma posle do izby aby som isla pospat, o tom potom, ale toto su fakt co za nazory, ze ty si na materskej, tak sa staraj? Normalne by som sa zbalila a isla het k mame alebo k svokre na jeden den to vylezat a nech si vyskusa tu tvoju matersku. 🤦♀️
Pre Boha, s kým si si to spravila deti? Keď som chorá, tak muž sa postaral o dieťa, domácnosť a ratoval aj mna.