Nerovnako nastrelené náušničky, upraví sa to?

visna6
10. okt 2019

Ahojte. Včera sme boli dať malej nastreliť náušnice keďže sme nechceli prepichovat, aby to bolo pre ňu rýchlejšie a menej bolestivé.
Bolo to rýchle, plač bol aj napriek tomu no a teraz vidím, že má jednu náušnicou trochu vyššie, asi už ako plakala tak na druhu tehla hlavnou. Nechcem jej to dávať nanovo nastreľovanie ..zasa ju trápiť. Nemáte niekto skúsenosť že ako babo rastie a rastú aj uška tak sa ten nepomer schová? 🙈mrzí má to teraz že sme jej spôsobili bolesť a aj tak to nemá celkom rovno

klejkaez
10. okt 2019

@visna6 mám rovnaký "problém".. zle nastreelene uši, i v zlom uhle.. pretože som sa ako bábätko hýbala a plakala... mi zle prepichli 😏
ak mam náušnice napichovačky...to nevadí.
ak kruhy a podobne...tak vidno že je to zle... jedna je ešte k tomu otočená dopredu normálne a druhá kruhom zboku.... no nevyzerá to dobre.
Takze záleží jak to má.... za seba by som to dala prestreliť 😊

zuzla14
10. okt 2019

Vyber, nechaj zarast a casom das znovu. Teraz bude zima, bude nosit ciapku tak to nebude vidiet 😉 Nasa tiez plakala ale skor sa zlakla zvuku pistole. Ber to tak, ze nastrelena je "ziadne" zlo oproti prepichovanej.

visna6
autor
10. okt 2019

Ono,ja by som možno tu náušnicou aj vybrala a další je to znova len ten plač 🙈🙈 a ani muž mi nechce dovoliť na to vôbec pomyslieť že čo vymýšľam, len má to mrzí
Takto to má, neviem možno to je aj tým že tu jednu má akoby viac vtlačenú do uška (pravú)

reynold1792016
10. okt 2019

Nam sa stalo to isté,jednu naušničku má o 2mm vyšsie.To dieťa sa zľakne toho ked to tak cvakne a potom velmi plače a tá co nam to robila,to chcela rýchlo spraviť,aby tak neplakala a tak jej to tak urobila.No povedala,že keď dáme klasické naušnicky,tak to nebude poznať.Ja to poznám lebo otom viem.

nikusiak9
10. okt 2019

@visna6 podla nna to ma v pohode. To je len o tkm ze go je viac pritlacene nastrelenim.

visna6
autor
10. okt 2019

Asi to naozaj nechame tak, ten plac bol hrozny aj kd ano, aj od zlaknutia, al presne na to sa spolieham trosku ze uska narastu, dame nausnicky klasicke tak to nebdue take

nojami
10. okt 2019

@visna6
Ahojte, my sme dali nastrelovat dcere nausnice pre 3 tyzdnami - sme sa bali, aby si ich ako malicka nezatrhla, preto sme jej nedali prepichovat uska pri narodeni. Ale je pravda, ze take male dietatko si tu bolest nepamata, a asi je to jednoduchsie, ako vo vyssom veku. Tiez sme trosku plakali a tiez mame jednu nausnicu inak, hned som si to vsimla, dufam, ze ked bude mat ine nausnice, tak sa to strati. Dodatocne prepichovat - opravovat to teraz nebudeme davat, bala by som sa, ze sa nieco pokazi. Ked sa niekto diva na nu, nediva sa na obe nausnice naraz, vidi ich len periferne a z dialky to asi tiez nie je take viditelne. Ten kto o tom nevie, mozno si ani nevsimne.

gabulienka623
10. okt 2019

@visna6 má to úplne.v pohode, určite by som to nechala tak

visna6
autor
10. okt 2019

@gabulienka623 dakujem,nchame

lenka2710
10. okt 2019

@visna6 podľa mňa to ma v pohode, ja mám tiež krivo,jednu mám bližšie k hlave a tiež si nemôžem dať hocijaké náušnice! Niektoré mi odstavaju,niektoré zas tlačia u hlavy

martinenka886
10. okt 2019

@visna6 a vsak to nema az tak zle, podla mna si to nikto ani len nevsimne. Nemaj stres, uz druhy krat jej to prepichovat isto nedavaj. Ked bude vacsia a bude jej to vadit, tak si to da prestrelit a bude.

lusyc
10. okt 2019

@visna6 Podla mňa ich ma v pohode. Ľavú nemá náhodou zapálenú? Sa mi to zdá viac ružové pri vnutornom okraji. Inak krásne náušničky. U nás mali len bodky, dávala som nastrelit v júli a tiež ich ma nakrivo, jednu vyssie, druhu nižšie, vekom sa mi zdá, ze sa to zvyraznilo. Ale nechám to tak, som rada, ze nemala komplikácie, nehnisalo, staršej po prepichovani hnisalo. A ten vresk už nechcem počuť.

kolieskova232
10. okt 2019

to sa ty neboj nic, je to min rozdiela a ako bude rast, tak sa to uplne strati. malo ktora s nas ma tie dierky rovnako

tanikka
10. okt 2019

@visna6 trošku má jedno ďalej, to je pravda ale keby si na to neupovedomila, tak by som si to ani nebola všimla. len jej to poriadne čisti, aby sa jej to nezapálilo!

krasnysen
10. okt 2019

podla mna to ma dobre, som myslela z napisaneho, ze to ma uplne zle, ale toto je uplne fajn a napriklad mam dcerku 1,5 rocnu tiez ma jednu mozno o milimeter doboku zase posunutu a ma klasicke nausnicky co visia a ked sa na nu spredu pozriem, skoro vobec jej tie náušnice nevidim, az je jemne pootocena a to vidim len jednu a nikto nikdy nebude na nu pozerat s pohladu ze ako ma nausice, aspon teda ja pozriem sebe na usi v zrkadle a teda kamoskam, rodine ci inym veru na usi a nausnice nepozeram pokial sa niekto neozve, ze pozri mám nove náušnice a aj to povacsine nastrci jedno ucho...

zabina27
10. okt 2019

urcite by som jej to nedavala druhykrat...
nasa mala ma pekne nastrelene, ale ja mam nerovnako este prepichnute (vtedy sa asi len prepichovalo, ked som bola babo). tiez nemozem hocijake nausnice, teda visiace nosim, ja zase tie zapichovacie nemozem, lebo to podla mna trochu vidno... aj ked nikto mi to nepovedal, ale ja to vidim a teda odpoved na tvoju otazku - asi sa to vekom nezrovna, aspon mne sa nie, ale ked som bola dieta, tak som to nevnimala, mala som jedny detske zlate nausnice a bolo. vsimla som si to, az ked som zacala striedat nausky 😀
inak ked neskor vymenis zapichovacky za take klasicke dievcenske, tak to nebude vidiet

klarik707
10. okt 2019

nie ako ja nevidim ziadny dovod na opravu. nie je to taky velky rozdiel, aby si ju musela trapit odznova. aaaa tiez by som bola povedala, ze pri kruzkoch, by sa to stratilo tak, ze by si to nik nevsimol

zuzubb007
10. okt 2019

@visna6 takto podobne to aj našej malej nastrelili ono sa to ani nedá na mikromilimeter spraviť, a ešte keď baby vystrája takže hlavu hore tiež som mala debku ale uško narástlo a absolútne to nevidno ani keby lupou človek kuka

77daniela77
10. okt 2019

@visna6 Nevidno to bezne,len ty si sa na to viac sustredila,je to dobre.

pacmaha
25. okt 2020

ahojte... máme pddobný problém... :( jedna dosť nízko druhá dosť vysoko....čo vy na to?

visna6
autor
25. okt 2020

@pacmaha upraví sa to 🙂 ja keď som jej vymenila náušnice za zlaté také "vysiace" tak bol ten rozdiel hneď menší, menej viditeľný, a teraz keď ma 1,5 roka ..narástla a aj uška.t.ak už vôbec nič nevidno

pacmaha
25. okt 2020

Ale co som pozerala fotky tak u vas bol minimalny rozdiel..u nas to je dost viditelne....

lenqua_12325
25. okt 2020

Ucho je po nastreleni opuchnuté. Ja tam ani rozdiel nevidím. Treba to nechať tak. Hlavne aby sa to dobre zahojilo.

visna6
autor
25. okt 2020

@pacmaha výškovo to mala v poriadku ale jednu mája viac k uchu ako druhu

pacmaha
26. okt 2020

Ďakujem... ste ma upokojili🙂 veľmi🙂 🙂

eviku23
21. feb 2022

@pacmaha ahoj... prosím, ako ste to nakoniec doriešili? Časom sa to upravilo? My máme ten istý problém 😔

roomaa
21. feb 2022

Za čerstva je veľmi ťažko hodnotiť, keďže predsa len je to trocha opuchnuté a keď sa ranka zahojí, môže to zas vyzerať úplne inak. No podľa fotiek by som ani nepovedala, že je tam nejaký veľký rozdiel

pacmaha
18. mar 2022

@eviku23 dala som to prestreliť....🙈 a teraz to má super...🙂

minnie_23
28. mar 2022

@pacmaha dobrý deň, keď ste dávali na novo prestreliť, len stačilo vybrať nausnicku a počkať kým zarástlo?

pacmaha
30. mar 2022

ano... zarástlo hneď