Koupání malých děti ve vaně s domácím mazlíčkem

irriss
7. jan 2014

Rada bych se zeptala, zda povazujete penovou koupel urcenou pro dite vhodnou ke spolecnemu koupani ditete s domacim mazlickem.
Co si o tom myslite? (zkusenosti)
Je mozne ohrozit zdravi ditete? ( pripadne moceni zvirete a nasledny styk zvireci moce s pohlavnimi organy ditete, muze mit negativni nasledky, prip.JAKE?)
Stres a ochrana zvirat - jedna se o tyrani?
apod.
Predem dekuji a prosim adminy NEZAVIRAT a nemazat diskusi, jedna se o Svet deti i zvirat a tudiz PATRI na stranku MK... 😵

p.s. Rada bych jen dodala, ze JA osobne nehodlam koupat sve deti spolecne s nasim krallickem , zelvickou ci kreckem...jsem jen zvedava na Vase reakce.
Ja osobne jsem proti...zkusi mne nekdo presvedcit o opaku??

jaaty
7. jan 2014

@irriss 😝 kúpať dieťatko spolu so psom? či v penovom kúpeli či v čistej vode bléééé 😝

titkovamiriam
7. jan 2014

tak u nás doma sme už mali a máme všeliaké zvery ale kúpanie s vacsimi ci mensim by ma nenapadlo a ta penova kupel no chuda zviera!!!Ako este kupanie na jazere so psom ci konom aj to mi je sice proti srsti, ale to je priroda,vo vani to je hnus 😝

nikawero12
7. jan 2014

@irriss Ja som tiež proti tomu, aby sa deti kúpali spolu s domácimi zvieratkami. Zdá sa mi to nehygienické.

ikke
7. jan 2014

bleee 😝 😅

rozmyslam, ake zvieratko by vobec bolo vhodne na takuto aktivitu aby nebolo ohrozenie na jednej alebo druhej strane...? mozno tak ryb(ick)y, ak chces dieta otuzovat, inak maximalne tak plysak 😀

tajka1986
7. jan 2014

Mam psa aj dieta,ale toto by ma ani vo sne nenapadlo 😠

zuzanocka
7. jan 2014

ehm.. ako.. milujem zvierata.. asi aj viac nez ludi 😀 ale toto by mi skutocne teda ANI NENAPADLO 😀

masinka
7. jan 2014

@irriss my mame 200l akvarko, ze by som tam supla dceru nech sa okupe ? 😀 len musim najprv namiesto mecunov kupit Garra Rufy .-)

amadora
7. jan 2014

poznám ľudí čo si myslia že ani kontakt detí so zvieratami nie je ok, všemožne deti izolujú od zvierat a podobne. ja ten typ nie som, zvieratká pri deťoch mi nevadia, ani v byte, kľudne by mohli spávať aj v jednej posteli so psom (ja som tiež spávala ako decko s mojou fenkou), ale deliť sa o vaňu tak to nie, to už mi príde moc...

ewisam
7. jan 2014

fuuuj

cerez
7. jan 2014

Aj keby mal ten najkrajší čum a oči ako gorálky, nikdy by som svoje deti nekúpala s domácim maznáčikom. Rovnako nepochopím ako môže niekto svojho maznáčika muckať a bozkať na pyštek, spolu spať v jednej posteli alebo mu dať kúsok žrádla z úst človeka do papule zvieraťa a iné veci. Podľa mňa sa posúva hranica medzi zvieraťom a človekom. Mám rada zvieratá, máme v rodine dvoch psov, ale človek je človek a pes je pes. Proste musí tam byť rozumná hranica. Takže odpoveď nie a fuj.

katusap
7. jan 2014

mam doma aj psika, aj dieta, ale zeby som ich naraz do vane strcila? 😀 😀 😀 to ma teda nikdy nenapadlo, hoci s nami havina spi v posteli, ale kupat psa s dietatom je asi dooost nevhodne

lenka268
7. jan 2014

No tak to je strasne volaco toto, neviem mna by to vzivote nenapadlo, aj keby som mala neviem ako cistorkvrneho psa, ze vecer poviem malemu ze pod moj do vane ides sa kupat a zoberem psa a poviem pod aj ty do peny sup sup, kokos 😖 , ziadne ine zviera ma nenapada ako pes, aj to nikdy. Mame skrecka a zajaca takze fúha, tazka tema toto. 😀 . Inak moj maly sa kupe vo vani s rybkami Robo rybkami a velmi sa mu to paci lebo svietia . 🙂

fonetika
7. jan 2014

Nikdy!!!!!!!!!!!!!!

marika39
7. jan 2014

Mám rada zvieratká ale toto sa mi zdá, ako by si niekto koledoval o zdravotný problém pre svoje dieťa. Pre mňa bol odstrašujúcim príkladom kamarátkin vtedy trojročný syn, ktorému sa po hre s mačiatkom urobili pod kožou po celom tele veľké pupáky a asi dva týždne s tým bojoval v nemocnici. A už rovno okúpať dieťa so zvieraťom , no neviem. 😝

bubelko
7. jan 2014

@irriss no mna napada jedine nase jedno prazdninove kupanie s kaprami pred vianocami - boli sme na lyzovacke, bola tam sauna a skakalo sa do studenej vody, kde plavali vianocne kapre. ale boli sme uz velke deti a mali sme z toho zabavu. 😀 😀 😀 tie kapre uz asi mensiu, ale tak to v tej dobe asi nikto tak nevnimal 😉

maznacik007
7. jan 2014

neviem podla mna je to od veci pre obe zucastnene strany mozno pre to zviera este viac ako pre dieta... pena, voda stres..

ale teda ma pri tomto napadla jedna nedavna situacia ...mame maleho kocurika ... od narodenia ho decka natahuju bol najmensi museli sme ho dokrmovat tak si zvykol ... mame ho aj dnu aj vonku maju volieru mame britske macky modre. a on prosim pekne len striehne ked sa ide niekto kupat ... a skoci mu do vane 😝 😝 mne ked sa to stalo skoro som osedivela ... 😀 😀 😀 😀

lenkadlo
7. jan 2014

To by ma ani vo sne nenapadlo, NIKDY ☹ Jedine vonku v nejakom jazere, priehrade....

bombulka200
7. jan 2014

toto určite nie!! zdá sa mi to trošku pritiahnuté za vlasy 🙄

irriss
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
irriss
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maznacik007
7. jan 2014

tu je foto maciek ako striehnu na kapra vo vani ...

http://www.modrastrecha.sk/blog/maznacik007/mes...

pingu1
7. jan 2014

ja milujem mojho psa najvac na svete, ale s detmi by som nikdy ju nekupala

katusap
7. jan 2014

@irriss chudatko cica....ale teraz ma napadlo, ze velka panicka Sisa Sklovska sa kupe so svojimi mackami 😀 😀 😀

maznacik007
7. jan 2014

@irriss chuda ta macka .. ale asi je zvyknuta lebo macka normalne nema rada vodu ... a v tej pene ... chudatko ale pri detoch je asi zvyknuta na vsetko

osobne si nemyslim ze je tam nejaky hygienicky problem pokial je macka ockovana zije len vo vnutri a je o nu poriadne starane ... ale teda chuda macka...

lenkadlo
7. jan 2014

Keby som mala opakovat vsetky blbosti co su na Youtube kde by som uz teraz bola............ 😀

lenka268
7. jan 2014

macke sa to evidentne pacilo aj tym detom, nech sa paci, kludne, mozu tam mat aj dinosaura, pokial sa stym nekupe moje dieta. 😀

irriss
autor
7. jan 2014

@maznacik007 Vidis "problem" jen v ockovani?
No ja popravde receno jsem se jako dite nechtela koupat ani s brachou a byl ockovany...prave kvuli tomu "moznemu" pocurani 😀 😉
Jaky je rozdil mezi curanim ockovanym a (ne)ockovanym?

maznacik007
7. jan 2014

@irriss no keby som hladela na to curanie tak v zivote nedovolim detom vstupit do verejneho bazena.... ja teda neviem nejako to nepraktizujem ako kupanie so zvieratom ... ale podla mna sa do vane vymoci skor clovek ako zviera... proste fyziologicky biologicky ... neviem to tak popisat proste to potrebuje na mocenie nejaku polohu ...

takze toto by ma netrapilo .... za mna by som to nedovolila lebo je to trapenie zvierata... ja som davala v pohode kupat deti spolu ... nevidim na tom nic zle ... ani poburujuce...

irriss
autor
7. jan 2014

@maznacik007 ok...nerada bych aby se Tema prevratilo na koupani sourozencu,,.ja uvedla priklad MEho citeni, kdyz jsem byla JA MALA a byla proti brachovi ve vane....nemam nic proti tomu, aby se spolu koupali sourozenci. i moje devcata se spolu jako male koupaly a dovadely..😉Ted uz se skoro zamykaji😀 😉

sirinka
7. jan 2014

No moj kocur uz sedem rokov odmieta spolocny kupel... Co s nim??? 😝