Ahojte, koľko mali vaše deti rokov keď začali spať v detskej izbe?? Máme spálňu na prvom poschodí a detskú izbu na druhom
sama od 7m 😁
inak v detskej izbe ako takej od narodenia 😊
2,5 roka
Starsia mala izbicku v 2,5 roku ale bola ochotna tam zacat spavat az okolo 3-3,5 roka.Znama vsak takto prestahovala do izbicky syna aj samozrejme s pestunkou zapnutou v asi pol roku.Kazdemu ako vyhovuje samozrejme.Ja by som vsak zdivela nemat na ociach tak male dietatko.
Asi tak v 5 rokoch, ale ako začala škola a družina (kde to miluje) a je celý deň preč, asi si nás chce v noci užiť a nasťahovala sa späť do spálne. Uvidíme, ako to pôjde ďalej, mne je dobre tak či tak
@maminkadeticiek ja tiež tak plánujem okolo toho tretieho roku keď uz trošku vyrastú...a dlho si zvykala na nové miesto ???
@lenik223 Dlho,chcela byt dlho s nami v izbe v detskej postielke.Snazila som sa ju motivovat,vyzdobila steny,víly,krasne obliecky,tapety...ale chcelo to cas.Syna dokazeme prestahovat asi az ked bude skolopovinny ako sa tak nanho pozeram 😁
@maminkadeticiek veru, bude to ťažký oriešok aj pre mojich 😂 ale dúfam že to nejako zvládneme 😀
od 3,5r
Niektoré detičky majú vlastnú izbičku už od narodenia
Ahoj ja mám 4 deti a každý inak 🥰 dcérka s nami v izbe čo svojej postieľke do 3 rokov potom vo vlastnej izbe. Dvojičky chlapci v postieľke u nás a pred 1rokom už vo vlastnej izbe. Všetci asi do 5 sem tam prišli ku nam hlavne ráno. A najmenší má 3,5roka od narodenia len pri mne a ešte asi dlho bude 🥰.
@lenik223 ja som si nevedela predstavit dat same dieta spat do izby 😁 syn zacal cca 8rocny (teraz ma 14r) maju spolocnu izbu s dcerkou 7r. Ona nespala este ani raz sama v izbe. Ked je syn u starkej tak spi dcerka s ockom alebo so mnou. Pride mi to take smutne ze ja s muzom v posteli a dcerka by mala byt sama v izbe :-/ 🙂
6-7 mesiacov
3 mesiace
13 rokov
@lenik223 svoju postel v inej izbe od 4. Spavala s nami tak do 12. 😅😊♥️Sama v izbe ani za svet
Od narodenia vo svojej izbe kde sme mali našu posteľ a keď mala pol roka posteľ sme si dali späť do našej izby a ona ostala v izbičke sama a s druhým tak isto budeme pol roka a potom uvidíme či budem dojčiť podľa toho ostaneme alebo odsťahujeme našu posteľ
Haha tak ako pozerám tak je to dost široké spektrum 😂 ale ďakujem všetkým za odpovede ☺️
Od 4rokov
Cca 1,5-2 roky. Teraz má 9 r. a bolo veľmi málo noci keď sme spali sami. Vždy sa v noci presunie k nám 🤷🙆