Kedy bábo prespí celú noc?

lia_nka
18. júl 2021

Baby kedy vam bábätka prespali celu noc ? Nasa ma 2 mesiace zatiaľ tak sa ešte načakáme

paulinkaa2
18. júl 2021

@lia_nka 😀 v 22mesiacoch aj to občas sa zobudí

maciatkolulu
18. júl 2021

@lia_nka tak v troch rokoch, hore dole

lia_nka
autor
18. júl 2021

Tak to je pekne neskoro😀

evinka3007
18. júl 2021

Mne maly zacal prespavat celu noc od 9.mesiacov - nebol kojeny 😊

suzitok
18. júl 2021

Moj az okolo 2,5 roka

nikkya
18. júl 2021

Moji obaja v podstate od narodenia , prvý mesiac sa budili 1x na mlieko ,potom už spali celú noc 🙂

pribinak
18. júl 2021

@lia_nka no to chceš od 2 mesačného dieťaťa fakt veľa. Napr môj syn až 2,5 roka

hennyinnsbruck
18. júl 2021

Moja bola na UM od 3mes spala durch.

malinoismum
18. júl 2021

Moja cca 4. Mes a dodávam že samozrejme nebola kojená a mala samostatnú izbu a tým pádom asi väčší kľud🙂
- dovtedy sa budila buď mliecko / mokrá plienka.
Urobilo sa, čo si žiadala a spala ďalej. Zhaslo sa a pochopila že ma spat- preto sme ani ziadne uspavanie nemuseli realizovať🙂 ♥️

zuvelyn
18. júl 2021

Syn tiež prakticky od narodenia (vstať 2x v noci na 5 minút dať mu fľašu s UM nepovažujem za budenie,vzdy po mlieku hned zaspal) každopádne neviem ako ti táto info pomôže. Niektoré deti spia tak ako moj, niektoré ani v 3rokoch nespia celú noc

diewcatqoo
18. júl 2021

Moj ma 4 roky a to, ze prespi celu noc, byva skor vzacnost nez pravidlo 😐

pininka1
18. júl 2021

Prvy syn ked mal 9 mesiacov, druhy sa este dvojrocny budil dvakrat v noci, a mala tak po roku. Dvojmesacny cista utopia u nas zeby spal celu noc.

janka0509
18. júl 2021

Dnes prvýkrát prespal noc. Ma 2 roky a 3 dni🙂.
Pred dvomi týždňami som ho odstavila od kojenia a dnes prespal prvýkrát celu noc. Dovtedy bol hore 2-10 krat a niekedy sa od prsa ani neodpojil... V dvoch mesiacoch sa budil mozno 2-4 krat. To bola este pohodicka. Najviac sa mu zhorsil spanok po 3 mesiaci.. ja som ale kojila na požiadanie a moze to suvisiet aj s tym, ze dieťatko si vybuduje navyk zaspavat sanim prsníka a potom v noci aj ked sa troska preberie, one deticky vedia zaspat same, bez toho aby niekoho zobudili a tie ktoré su vyslovene zvyknute zaspavat na prsniku tak si znova vyzaduju prsnik. Ale to nikoho neodhovaram.od kojenia na požiadanie.. Ja som tak fungovala u oboch deti do 2 rokov. Spali so mnou v posteli. Ale moze byt fajn nieco si o spanku deti precitat. Venuje sa tomu spankova poradkyna zuzana guzmicka ma webstranku aj fb skupinu lepsi spanok bábätiek.

denden77
18. júl 2021

v 7 mesiacoch 🤷‍♀️😊

basska_b
18. júl 2021

Moje deti v 2-6 mesiacoch (kojene) spali 21-6, potom sa to pokazilo. Potom som odstavila v 16-17 mesiacoch a prišlo pár takých nocí, ale v princípe sa zvykli raz zobudiť. Mala ma teraz len 17 mesiacov, ale staršia ma 3.5 roka a odkedy jej v 3 rokoch vyšli posledné zuby, prespí celú noc. Sem tam sa ešte nad ránom zobudí, keď sa jej čosi zle sníva. Vraj v 4 rokoch najneskôr prespia celú noc

lia_nka
autor
18. júl 2021

@pribinak ale prestaň nechcem od nej veľa vôbec sa nepytam kedy začne moja spávať celu noc len sa pýtam kedy by asi mohla začať spávať absolútne neočakávam že začne teraz spat celu noc nikde to neni napísané 😂😂👌

mabenn
18. júl 2021

pár krát sa mi stalo v 3 rokoch ale ešte to nie je stabilné

mabenn
18. júl 2021

dobrá správa je, že skôr si ty zvykneš na to, že sa budíš, ako to že dieťa sa naučí prespať celú noc...určite sú aj výnimky, ale asi nie nejak časté

sorciera24
18. júl 2021

@lia_nka nechcem brat iluzie, ale u nas utrpenie...starsi prespal v roku (a to som myslela, ze horsie nebude, boo), mladsi prespal prvu noc ako 3,5ročný...dovtedy sa budil kazdych 40minut...

bosorka2302
18. júl 2021

Ked zacal jest kase a prikrmy cca od pol roka

benoite
18. júl 2021

Ahoj, ja ti odporucam knizku A dost ! Je tam asi 6 stran o spanku. Zaklad je v noci ked mala zacne plakat nekojit hned. Nie kazdy plac znamena hlad. Mas ju najprv pozorovat popripade prebalit a ked sa neupokoji az vtedy dat cicu. A tieto intervali predlzovat. Do 4 mesiacou by mala spat. Ja som robila tu chybu, ze co len zaplakala dala som jej prso, lebo som myslela, ze kojim na poziadanie 🤦‍♀️ Dopracovali sme sa k tomu, ze v 9 mesiacoch je hore kazdu 1,5 -2 hodiny. Evidentne som nevedela kedy ma naozaj potrebuje. Teraz co som si precitala tu knihu tak skusam uz druhu noc a cuduj sa svete bola hore len 3x. Pomrncala si a spala dal

benoite
18. júl 2021

*intervaly *mesiacov

simsalabim
18. júl 2021

@lia_nka moje obidve v 6 mesiacoch. Ale nikdy som ich neuspavala na prsniku.

ledgerka
18. júl 2021

Ak sa cela noc rata o 10 do 6 rana, tak nas tak spaval ako 2 mesacny kojeny. Potom sa to trochu pokazilo, ale ako 7 mesacny uz prespal celu noc. Teraz ma 13 mesiacov a budi sa 0 az 1 kra na mlieko. Spi od 7 do 7.

sense
18. júl 2021

V 4 rokoch 😇 a teraz ma 8 a tiež je to tak pol na pol, počujem ju že je hore, len ist na záchod vie ist sama a nepotrebuje jest....

alex666
18. júl 2021

@lia_nka Moj ma 14 mesiacov a noc neprespal este nikdy. Budi sa castejsie ako novorodenec 🤦‍♀️

zuziiiii
18. júl 2021

@lia_nka naša od 3 mesiacoch spi celú noc

evkamotka
18. júl 2021

@lia_nka od 3.5r. Max raz vstane ze chce cikat

zuzanockamt
18. júl 2021

Až s príchodom škol.dochádzky - mal 7 rokov, keď už spával fakt dobre.

mirka438
18. júl 2021

Moj prvy ma 5 a pol a az pred 2 tyzdnami zacal spat celu noc 😂 nic nechcel od nas, len vstal, dotrepal sa medzi nas a spal dalej. Niekedy sme sa ani neprebudili..kazdu jednu noc az zrazu prespal noc, a dalsiu a dalsiu a konecne spava normalne. A druha spi celu noc od 3 tyzdnov