Ahojte maminky,
sme z Trenčína a hľadáme spoľahlivú pani, ktorá by bola ochotná vyzdvihnúť nášho syna Miška v škôlke a zaviezť ho domov. Syn má ľahšiu formu autizmu, je zlatý, nemá žiadne amoky, len málo rozpráva. Navštevuje Spojenú školu za Mostami a my bývame v Záblatí. Autom je to 5 minút jazdy. Potrebujeme niekoho, kto by ho mohol o 14,30 hod. vyzdvihnúť v škôlke a zaviezť domov. To je všetko. Doma ho už prevezme manžel alebo dcéra. Ponúkame 80 eur na mesiac.
Ďakujem.
Monika
zverit dieta niekomu cudziemu cez net, ktory bude mat este k tomu dieta v aute, nepoznate aky je sofer napriklad....poviem vam ze mate bud obrovsku odvahu alebo to chce velmi nizke iq
😲 posadíte dieťa cudzej osobe do auta??? 😲
k tej ponúkanej sume sa vyjadrovať nebudem.. predsa len.. čas a hlavne palivo..
Nebolo by lepšie skúsiť nejaké spoločné cestovanie ? Veď tam nechodí sám.. dohodnúť sa s nejakými inými rodičmi, ktorí tam tiež vozia dieťa, že by vzali aj Vášho syna alebo niečo podobné?
Ja si neviem predstaviť, že malú strčím niekomu do auta... že dovezte mi ju... veď by som ju už nemusela vidieť...
@emili31 ale vy netušíte aká rodinná situácia predchádza zverejneniu tomuto inzerátu. Toto zasa napísať žene, ktorá možno nemá inú možnosť zasa chce veľmi nízke eq 😉
P. S.: určite si dotyčná potencionálneho záujemcu o vyzdvihnutie dieťaťa predtým preverí, určite ho nedá voziť "hocikomu"
@chybova skus este ci su v tom pohonne hmoty - lebo ak nie a ide o kazdodenne vozenie tak je to dost nizka suma asi...
byt tebou tiez pozriem v skole/skolke ci to niekto nema cestou a nemohol by vyzdvihnut, pripadne niekoho od vas... ak sa neda, tak potom poriadne preverit daneho cloveka☹
Dohodni sa s taxikarom nejakym radsej... to su aspon chlapi co vedia soferovat.
V dnesnej dobe sa kradnu nielen deti ale aj normalni ludia.na sexualne ci ine novodobe otrokarstvo.
Nehovoriac o roznxch sektach ktore normalne robia obete...
Mozete sa teraz vsetci smiat ale posadit decko niekomu do auta....moze ho odviezt hocikam.
omg ludia takto urazat a pritom prt viete... ved isto by ho nedala len tak hockomu ale minimalne by od potencionalnej zeny ziadala id, adresu mozno zmluva,..ja zijem v zahranici a je to tu bezna vec a cuduj sa sete deti sa nekradnu... teda este kazda mamina ziada aspon vypis od policajtov ze je ok ... 5 mnut autom napisala ale sak dotycna moze aj peso..pre matku na materskej je to si myslim dobry privydelok a aj prechadzka ... takze nesudte ked neviete a uz vobec mi pride odveci poukazovat na jej IQ
skor sa zamyslite nad vasim
V zahranici uplne bezna prax. Verim tomu, ze najdete slusnu osobu a budete spokojni.
@silaviat uznávam, že oháňať sa IQ nie je nič moc... ale na druhú stranu.. nejaké ID a zmluva sú Ti v celku na nič.. v dnešnej dobe človek nikdy nevie... určite by som to riešila skôr rodičmi z tej istej školy..
A teda 5 min autom... viem, že v TN asi nie.. ale ak by to bolo napr. v BA, tak 5 min autom po diaľničnom obchvate, tak som to mala ja od otca z práce do školy.. tak ver, že pešo by to len tak nebolo....
To nie je 5 minut - to je vojst do skolky, vyspovedat ucitelku, zobrat dieta, obliect mu topanky, bundu, dotiahnut ho k autu, zapasat do auta a ano az potom odviezt, doma predat mamine, vyklopit jej, co maly robil, co jedol a ako sa sprava a az potom odchod. Suma ok, len ak ma niekto dieta v tej skolke a ide na ten smer. Takze by som vyvesila letaciky priamo v skolke...
@anjelicek26 ona pisala 5 minut jazdy, podla mna je to celkom ok, pre nejaku maminu na MD, ktora si v tom case naplanuje napr nakupy, to je asi 20 pracovnych dni, cize 80:20 je 4, cize je to denne asi polhodina prace za 4 eura celkom slusna suma
@zuzana76 vsak ano, ak to ma po ceste, je ta suma ok ako pisem ;) Len je to popisane, ze priparkujem pri skolke, prichystane dieta tam bude stat a naskoci do auta a mazem k nim domov a za 5 minut som vybavena 😂 Vsak viem, kolko to mojim trva, kym sa dopraceme k autu a tiez to mame len 10 minut cistej jazdy 😂 Urcite niekoho najde, ale priamo v skolke idealne...
inak vôbec nevidim napr velky rozdiel zverit dieta doucovatelovi, opatrovatelke, alebo ucitelovi na kruzku, co vy viete, kto to je, to ze je to zastresene nejakou instituciou vam staci? tiez moze mat cisty register, takze poznamka o IQ nebola na mieste, bezne si mamicky takto vypomahaju a tiez sa spoznaju mozno na internete najskôr
@anjelicek26 ano, aj keby to bola hodina je to podla mna na slovenske pomery ok, samzorejme dieta je autista, takze aj tam mozu byt problemy, ako prijme danu osobu
tak nevieme, čo to mu predchádzalo, ja si myslím, že tá suma je celkom ok ale ak by mali chodiť autom tak treba s danou osobou prekonzultovať či jej to vôbec postačí na tú cestu a keď tak prihodiť. ale najprv by som skúsila takú možnosť ako písali baby, že by si sa spýtala niekoho v škôlke 🙂
@anjelicek26 ale ktovie kde to je, to je skolak pre autistov asi a mozno vs kolke uz skusala a nikto nechodi tym smerom, to asi nie je bezna skolka
@zuzana76 zavisi, aky typ autizmu, nas krpec je asperger, lahsia forma, s nim sa to fakt da, su deti neporovnatelne horsie s tym... on ma praveze amoky, poruchu komunikacie, k tomu zle pocuje... inak je plnne funkcny, samostatny a s cudzimi nema problem... toto je velmi siroke spektrum ta diagnoza veru. Nas chodi do uplne beznej skolky, len za nim chodia pani z centra vcasnej intervencie tam a aj domov.
@anjelicek26 ved ja viem, napisala som,ze mozu byt problemy, ale ak mamicka hlada niekoho cudzieho, tak asi toleruje cudzích ludi dobre. My mame v rodine normodeti, ktore cudzích netoleruju, neboli odmalicka zvyknute na nikoho len ammu a otca, takze to je individualne, samozrejme aj autsa moze byt v tomto ohlade ok, ale skor sa moze nieco pridruzit, napr nejaky ten amok
teda.. a napisal niekto nieco aj k teme? lebo pani sa nepytala na vas nazor na to ze ide zverit dieta niekomu... asi vie co robi..
@chybova Je tu inak tema "opatrim vase dieta" skus tam. Pripadne ja som nasla skvelu mamicku na FB skupina Susedska obziva, samozrejme mi dala aj referencie plus sme sa par krat stretli, jedna uzasna pani s 2 detmi, doteraz sa este obcas stretneme. Zahrnalo to ale opatrovanie, nie soferovanie
@denisa098 ja z nikoho nic nerobim, ja som sa jej zastavala, asi necitas medzi riadkami, pisala som v rodine mame normodeti, nemyslela som moje, aj ked aj tie su, ale teda riesila som aj taketo vysetrenia PAS a ADHD a lahka forma autizmu tiez neznamena, ze dieta toleruje uplne vsetko, autizmus je dost specificka porucha a podporila som nazor anjelicek v tomto, ze to nie je 5 minut, ale aspon polhodina denne
@0silvia0 presne
Zase ,odsúdiť,zdrbať,ihneď. Ktorá z vás pozná ich rodinnú situaciu? A hneď čierne scenáre,únosy detí,úchyláci,havárie...
Veď keďže sa mamina chystá zveriť cudziemu človeku to najcennejšie čo má,tak určite si ho preverí.
Nie každý má možnosť pomoci od rodiny,susedov,známych tak skúša tu.
Och...
Co to akoze ma byt "normodieta"?!?
v ponukanej sume su zaratane aj PHM?