Do akého veku verili vaše deti, že darčeky nosí Ježiško?

23. dec 2024

Do kedy vaše deti verili že darčeky nosí ježiško? Syn má 6 rokov a tento rok som mu dala za úlohu nakresliť pre tatina darček z lásky.

biba_18
23. dec 2024

môj do 11. áno, taká naivná čistá duša to bola 😂☺️

gribka1
23. dec 2024

No dajte, nech vieme kedy nás prekuknú😂

lucia13022023
23. dec 2024

Synovec mal 8r kedy mu to doplo, neter ma 6 a stále verí.

koniarova
23. dec 2024

Boli cca druháci.

ukulela
23. dec 2024

Môj v 2 ročníku na škole zistil pravdu. Tak som vysvetlila, že to je akože vianočné kúzlo pre deti a teraz ho stráži pre mladšieho brata

gypsomilka
23. dec 2024

Moj ma coskoro 9r ale uz prisiel zo skoly a pytal sa,a ze on asi vie ze neexistuje

deti95060810
23. dec 2024

v prvej triede povedala učiteľka deťom... bola som na ňu celkom slušne napálená.

saxana000
23. dec 2024

Dcerka je druhacka este veri asi to uz bude posledny krat a budeme musiet s pravdou von.

mmoonna
23. dec 2024

Moja dcéra do štvrtej triedy, syn je druhak a stále verí

sense
23. dec 2024

Do 10r

ivik4
23. dec 2024

Teraz do 9tich
Par dni dozadu mu povedali spoluziacky ze jezisko nieje

barka1
23. dec 2024

Moji stále veria. Alebo to aspoň tvrdia. Maju 10 a 9.

rachel36a
23. dec 2024

Môj ide nat 10 a wste stále veri

monicazbb
23. dec 2024

,,Darčeky nosí Ježisko, on je ta láska v srdciach rodičov. Tí to len za neho vykonavajú. Malé deti to nechápu ale ty si už veľký chlapec, tak tomu už porozumieš.,,
Tak som to vysvetlila môjmu synovi, už asi aj na to zabudol, ale mne to dáva takto zmysel.

ina2405
23. dec 2024

Asi do 10 rokov? A nikdy to neprezradili mladšiemu. Teraz 8r syn ešte silno verí a každý deň škrtá kalendár, ktorý sme spolu nakreslili. On to tak nádherne prežíva🙏😍

kamagma
23. dec 2024

Ma 7 a uz vie ze to tak nie je. Neviem odkial ale som rada.

rapadajka
23. dec 2024

môj synovec mal 10 a sestra, ze on stále verí..omyl..on sa neskor priznal, že im nechcel pokaziť radosť, tak sa tváril, že verí...ved je toho teraz všade plno o kupovani, balení darčekov...reklamy, youtube...a myslieť si, že 10 ročné dieťa verí na Ježiška, je nanajvýš naivné...

martinka13
23. dec 2024

8 rokov

evinqua
23. dec 2024

Môj ma 7 a stále verí, dosť ma to prekvapuje ;)

diewcatqoo
23. dec 2024

Moj je druhak a este veri. Uz par dni dokonca chodi s tym, ze mame doma urcite aj nejakych skriatkov, lebo sa mu premiestnuju veci (snazim sa upratovat, ked on spi) a dokonca pribudla doma aj nejaka vianocna vyzdoba z vecera do rana a to museli byt skriatkovia, lebo kto iny, ked ja chodim skoro spat a to by urcite videl, keby som to bola ja 🙂
Pytala som sa ho, ci deti v skole nahodou nehovorili o Jeziskovi nieco, ci existuje alebo nie a hovoril mi, ze ano, niektori hovorili, ale vraj to su taki, co vystrajaju a podla neho bud klamu alebo tym, ze vystrajaju, tak asi preto im Jezisko nenosi, ale daju im pod stromcek rodicia, aby deti neboli smutne.

kvietok2012
23. dec 2024

Môj cca do 10rokov, ale este asi 2 roky to hral, ze "verí"...dozvedel sa to v škole

dididudu
23. dec 2024

Syn má 8 a stále verí 😊

stankot
23. dec 2024

Mojim to povedala druzinarka.Najlepsie ze pomaly kazda reklama a film je o tom ze Jezisko neexistuje a darceky nosia rodicia.Tak asi tie deti aj mladsie tusia alebo im to "mata" v hlavke ako to je.

miggy
23. dec 2024

Moja bude mať 7 a vie, že dospelákom sa darčeky kupujú a vyrábajú. A deťom nosí Ježiško. Tento rok ale našla darčeky pre sesternicu, muž to zahral tak, že tento rok sme Ježiškovi museli pomôcť, keďže to nestíha 🙂

1aduliatko1
23. dec 2024

@biba_18 aj moj bude mat 10 a este veri...asi posledne vianoce 🌲🥰 ale uz prisli zo skoly ze im ucitelka povedala ze Jezisko neexistuje 🤭😏 este som to zahovorila kvoli mladsiemu

jablkovastrudla
23. dec 2024

6 rocny syn stale veri, neter ma 9 a synovec 11 a stale veria na Jeziska

koniarova
23. dec 2024

Moc im baby neverte. Aj ja som rodičom tvrdila,že verím,lebo som im chcela spraviť radosť. 😁

sweetlife001
23. dec 2024

Moja má 9 a minulý rok ešte verila, ale niekedy na jeseň som jej povedala pravdu. Už mi príde veľká a nechcela som, aby v škole keď budú preberať Vianoce aby jej to tam niekto povedal alebo sa smiali, že ešte verí.. podľa všetkého o tom naozaj nevedela, je mi to trošku aj ľúto, ale som aj rada, že to máme za sebou a že to vie odo mňa.

jana_eyre_2
23. dec 2024

Prvy do 10tich.. druhá dcéra mala tiež 10 keď sa spýtala či to je teda fakt tak ako tvrdia spoluziacky.. no a 8r ešte veri, úprimne a čisto - hoci aj keď mu už niektorí kamoši vraveli iné, on stále verí na Ježiška.. to som si u všetkých troch všimla, na začiatku im mohli tvrdiť čo chceli, proste verili že je.. napríklad dcéra už vie, ale stale sa tvári že úprimne verí.. puberťák.najstarsi uz komunikuje inak, ten sa snaží len pred najmladším tváriť že ide o Ježiška..

terry658
23. dec 2024

Do 10. roku