Akoze baby, pri tomto si budete myslieť že nie som normálna , ale už ja to straší dlhší čas..ideme na dovolenku, chceme ísť aj na loď(čo sa tie výlety robia)..rozmýšľam , mám veľmi neposedneho , hyperaktívneho syna..neposedi, nepostoji, rozmýšľam mu kúpiť na palubu vestu , normálne, bojím sa že spadne do vody ,pud sebazáchovy 0 bodov..a všetci vieme akoby to skončilo, keby skončil v mori..cherek rukavniky máme , ale nechcem aby behal po palube v rukavnikoch..tie vesty penové čo sú..či paranoidne je to veľmi ?ako jasné budeme dávať na neho pozor, ale bojím sa aj tak ..
@anjelicek26 my sme boli tak a neobliekli..to nie sú tie malé loďky ,ale veľké lode ja neviem zo 100 -200 ludmi
Dala by som určite.
@anjelicek26 ale vtedy hovorili že vesty majú , ale dcéra mala 5 rokov a nedali jej , ani nikomu na palube inemu
ak nedaju automaticky, ano dala by som vestu alebo by som s nim na lod nesla
Tak aj na takej davaju, mozno trebalo len vypytat. Urcite budes kludnejsia.
@nikasmile nebude to sproste ? Ale ozaj sa toho bojím, stačí keď sa viac nahne
@petamich automaticky určite nie , boli sme už s tou istou a nedali , ale že v prípade potápania majú 🤷
tak ale velke vyletne lode je teda komplikovane aby niekde skocil z paluby do mora- vsak ked vies aky je tak som mu stale za zadkom. ja si neviem predstavit, zeby som nebola nad dietatom ktore lieta kade tade a nebyt pri nom
@prasiatko30 ale samozrejme že budeme pri ňom , veď ho nenecham samého ale viem aký je
Nebude to blbé.
my sme boli s mladsim ditkom na takej malej lodi na rieke a ditko po 10 min zahlasilo ze ma toho plne zuby a vybralo sa rovno ku vychodu, ktory bol zavrety retiazkou - a boli sme pri dietatom vsak vidim co robi a nespustim ho z oci mala som ho za ruku a prechadzali sme sa
@zuzana76 tam nakoniec vysvitlo, ze matka zobrala dieta do narucia a skocila s nim do vody
@prasiatko30 áno samozrejme že nás ním budeme , on ani bez dozoru nemôže byť
Videla som aj dvojicky co stvornozkovali na voditku v aquarium 😀kludne Daj dietatu co chces. Moc sa zamyslas nad druhymi. Ked to Neni blbe tebe to je Hlavne . Kup taku malu nafukovaciu vestu nech to nana zbytocne tazke.
@prasiatko30 aha, nevedela som, takze samovrazda a vrazda
Samozrejme. Daj mu vestu, blbe to nebude. Vobec by som sa neobracala na inych, je to uplne ine, ked pri lodiach vyrastas, mas zazite tie rizika a vstepuju ti to od mala, co robit, na co davat pozor.
Ak je to dieta co videlo lod raz, dvakrat, a bohvie ako vie plavat (ci vobec), tak urcite vestu na celu dobu co ste vonku na palube. Alebo stale drzat za ruku. Alebo byt chcilu vonku a potom zaliezt dnu kde nema ako vyskocit 🙂
@veselo_neveselo má 4 roky nevie plávať
@veselo_neveselo ked spadne z takej lode do vody je lauter jedno ci plavat vie alebo nie. Aj dospelemu plavcovi ide o zivot, lebo ho moze vtiahnut pod lod.
Autorka, daj mu vestu. Tvoje dieta, tvoje pravidla, nech si o tom mysli kto chce a co chce.
@viestta áno máš pravdu
Poznáš si dieťa a keď je taký ako píšeš tak mu daj v kľude vestu a je úplne jedno čo si kto bude myslieť. No podľa mňa na tom nie je nič čudné, že bude mať dieťa vestu.
@nikpa ja len pre istotu , jasné že budeme pri ňom ,ale bojím sa lebo je neposedný veľmi a by som sa zbláznila keby sa mu niečo stane
Ja by som si myslela ze nie si normalna, keby si mu vestu nedala.
Ked ma len 4r a je zivy...ved si ho poznas...tak jasne, ze kup vestu a na ostatne mozes kaslat
Takže tá žena s dieťaťom skočila do vody? Prečo hneď píšu že spadlo a ona skočila za ním?
na hentej lodi dať vestu je maximálne zvláštne a aj to bude čudne vyzerať 😀 ale nie je to moje dieťa a čo si oblečieš svojmu by mi bolo úplne jedno, takže kludne daj.
@zuzanka.zuzu áno bude to zvláštne , zato som sa aj pýtala ,lebo tam nikto nemal vestu keď sme boli..na druhej strane ,ak sa mu niečo stane , budem s tým musieť ja žiť dokonca života ..a ktovie možno som len priveľmi úzkostliva
Bez vesty na lod dieta nikdy nepustit... a je jedno, ci je - nie je hyperaktivny, staci sa potknut... na kazdej lodi vyletnej tie vesty ale maju a detom automaticky oblecu.