Chodíte s deťmi v daždi von?

31. mar 2022

Chodite s deťmi von v daždi? Myslím staršie, 18m+, ktoré už neobsedia v kočíku. Ak hej, aké aktivity v daždi s nimi robíte?

patka06
31. mar 2022

Gumáky, pršiplášť - najobľúbenejšia zábava je skákanie do kaluží

deti95060810
31. mar 2022

aspoň prechádzka... áno aj v daždi, snehu...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
31. mar 2022

Chodila som s detmi kazdy den, za kazdeho pocasia a presne ako pise @patka06, dobre oblecenie a skakanie v mlakach-treba to detom dopriat v tomto veku🙂

euka210
31. mar 2022

Vo velkom dazdi som nechodila, v slabom ci po dazdi...niet vacsej radosti 😂

diamond007
31. mar 2022

Áno, práve sme sa vrátili.
Chodíme aj v lejaku, ale vtedy na polhodinu, pršiplášť a gumáky, vyskace sa vo vode a po polhodke ideme domov. Vylejeme vodu z gumakov a prezlečie sa do suchého. Problém vyriešený

sense
31. mar 2022

Gumené oblečenie, gumáky a šli sme... Mláky, blato najväčšia zábava...
Chodili sme takmer za každého počasia výnimka veľká hmla a vichrica

lavinis
31. mar 2022

Len ked sa mi chce

nikpa
31. mar 2022

Áno, chodíme od mala aj v daždi, teda pokiaľ neleje ako z krhle. Má nepremokavé gate aj bundu, dám mu gumáky a o zábavu sa už postará sám, skáče do každej kaluže a mieša ich palicou. Je to úžasná detská radosť 🧡😊

mariejenka
31. mar 2022

Dnes dva krát, ráno prechádzka len kropilo,tak pohoda. Teraz uz dosť pršalo,tak len vyskakal vodu z dvoj mlak,a islo sa domov. syn ma zajtra 19 mesiacov. Ma overal,aj tie nohavice do dažďa,a to striedam.kym jedno preschne, nosí druhé.

selest
31. mar 2022

Nie nikdy nechodime vyslovene ze v dazdi von.

nwnw
31. mar 2022

Gumáky, gumené oblečko z Lidla a odrážadlo. Alebo len tak chodíme po kalužiach.

amelie2017
31. mar 2022

Uz mam 4 rocnu, ale chodili sme aj chodime, ale len za mierneho dazda a ked nefuka. Co je malokedy. U nas vacsinou prsi prietrzovo, ledva do skolky zajdeme.

simca06022011
31. mar 2022

Nie, nechodili sme a nechodime.

ajko2011
31. mar 2022

Chodili sme a chodíme von za každého počasia. 🙂 V daždi gumáky, dáždnik/pršiplášť a ide sa. 😉

mata1001
31. mar 2022

Nie, nechodili sme von v daždi.

jaskolka
31. mar 2022

Nie, nechodila som doteraz,kým bol v kočíku, ani neplánujem neskôr v daždi ísť vonku.

jana_eyre_2
31. mar 2022

Hej, skákali v mlakach, občas sa aj okupali v nejakej.. na prechádzku chodievame za každého počasia.. jediné ak.fuci, prší tak nejdeme von..

ladyvi
31. mar 2022

Jaaaj,no my sme tolko vonku den co den, ze ja som sa konecne dockala a mam vyhovorku,ze nejdeme von lebo prsi😂

fineta
31. mar 2022

Ziadne pocasie nám nie je prekážkou. 😊 Aktuálna foto 😁

11iva11
31. mar 2022

Špeciálne som bola s dvojičkami vonku včera večer, nech sa vybláznia, lebo som videla dnešnú predpoveď. V takýchto lejakoch nechodievam dobrovoľne von ani ja, niečo ešte s deckami, ktoré budem dávať potom dokopy pol dňa (mokré, špinavé, vyzimené)

sintra
31. mar 2022

Nie.

lucka114
31. mar 2022

Jasneee, najväčšia zábava 😀

sasitimi17
31. mar 2022

nie, nevidím v tom zmysel 🙂

hennyinnsbruck
31. mar 2022

Ano chodime od mala za „kazdeho pocasia“ von
miluje mlaky ci pesi , na bickyli alebo kolobezke.
Vyskace sa v nich , ja vela x s nou, nadychame fajny vzduch , ked nema guma gate jak dnes je az po stehna mokraa a je nam fajn😂😂

iwesska
31. mar 2022

S takymi malymi v pohode,so starsimi v dazdi je to uz nuda.

ailiba
31. mar 2022

V dazdi je to najlepsie😅... Len treba obliect do nepremokaveho. Nic netreba vymyslat, dieta sa zabavi samo.

banderaska29
31. mar 2022

my máme záhradu a moje dieťa miluje chytať slimáky takže aj dnes strávil 2 hodiny v pršibunde, pršinohaviciach plus pršíplášť a gumáky 😀 on aj v zime, v akomkoľvek počasí stále vonka 😀 keď sme mali kovid tak ani to mu nezabránilo na záhradu vyjsť a rozjímať 😀 ♥

tosomja
31. mar 2022

So staršou som chodila. Teraz tiež chodíme, ale zatiaľ nebola príležitosť sa "kúpať" len pršalo a mláky neboli.

jjanulienka
31. mar 2022

Jaasneee