Chodite s deťmi von v daždi? Myslím staršie, 18m+, ktoré už neobsedia v kočíku. Ak hej, aké aktivity v daždi s nimi robíte?
aspoň prechádzka... áno aj v daždi, snehu...
Chodila som s detmi kazdy den, za kazdeho pocasia a presne ako pise @patka06, dobre oblecenie a skakanie v mlakach-treba to detom dopriat v tomto veku🙂
Vo velkom dazdi som nechodila, v slabom ci po dazdi...niet vacsej radosti 😂
Áno, práve sme sa vrátili.
Chodíme aj v lejaku, ale vtedy na polhodinu, pršiplášť a gumáky, vyskace sa vo vode a po polhodke ideme domov. Vylejeme vodu z gumakov a prezlečie sa do suchého. Problém vyriešený
Gumené oblečenie, gumáky a šli sme... Mláky, blato najväčšia zábava...
Chodili sme takmer za každého počasia výnimka veľká hmla a vichrica
Len ked sa mi chce
Áno, chodíme od mala aj v daždi, teda pokiaľ neleje ako z krhle. Má nepremokavé gate aj bundu, dám mu gumáky a o zábavu sa už postará sám, skáče do každej kaluže a mieša ich palicou. Je to úžasná detská radosť 🧡😊
Dnes dva krát, ráno prechádzka len kropilo,tak pohoda. Teraz uz dosť pršalo,tak len vyskakal vodu z dvoj mlak,a islo sa domov. syn ma zajtra 19 mesiacov. Ma overal,aj tie nohavice do dažďa,a to striedam.kym jedno preschne, nosí druhé.
Nie nikdy nechodime vyslovene ze v dazdi von.
Gumáky, gumené oblečko z Lidla a odrážadlo. Alebo len tak chodíme po kalužiach.
Uz mam 4 rocnu, ale chodili sme aj chodime, ale len za mierneho dazda a ked nefuka. Co je malokedy. U nas vacsinou prsi prietrzovo, ledva do skolky zajdeme.
Nie, nechodili sme a nechodime.
Chodili sme a chodíme von za každého počasia. 🙂 V daždi gumáky, dáždnik/pršiplášť a ide sa. 😉
Nie, nechodili sme von v daždi.
Nie, nechodila som doteraz,kým bol v kočíku, ani neplánujem neskôr v daždi ísť vonku.
Hej, skákali v mlakach, občas sa aj okupali v nejakej.. na prechádzku chodievame za každého počasia.. jediné ak.fuci, prší tak nejdeme von..
Jaaaj,no my sme tolko vonku den co den, ze ja som sa konecne dockala a mam vyhovorku,ze nejdeme von lebo prsi😂
Špeciálne som bola s dvojičkami vonku včera večer, nech sa vybláznia, lebo som videla dnešnú predpoveď. V takýchto lejakoch nechodievam dobrovoľne von ani ja, niečo ešte s deckami, ktoré budem dávať potom dokopy pol dňa (mokré, špinavé, vyzimené)
Nie.
Jasneee, najväčšia zábava 😀
nie, nevidím v tom zmysel 🙂
S takymi malymi v pohode,so starsimi v dazdi je to uz nuda.
V dazdi je to najlepsie😅... Len treba obliect do nepremokaveho. Nic netreba vymyslat, dieta sa zabavi samo.
my máme záhradu a moje dieťa miluje chytať slimáky takže aj dnes strávil 2 hodiny v pršibunde, pršinohaviciach plus pršíplášť a gumáky 😀 on aj v zime, v akomkoľvek počasí stále vonka 😀 keď sme mali kovid tak ani to mu nezabránilo na záhradu vyjsť a rozjímať 😀 ♥
Gumáky, pršiplášť - najobľúbenejšia zábava je skákanie do kaluží