Ako reagujete, keď kočíkujete a zatrúbi na vás auto?

lusinda3
5. máj 2017

Uz sa Vam stalo, ze kocikujete a zatrubi na Vas nejaky vyskereny chlap? Ako by ste reagovali?

zuzka38
5. máj 2017
sedmokraska11
5. máj 2017

Tri roky na materskej? Uprimne by som sa potesila🙂))

lia23
5. máj 2017

prepac, ale myslela som, ze tu na MK som videla uz vsetko 😀 a veeeeeelmi som sa zmylila 😀 TOP 👍👏😀

dominika6
5. máj 2017

@lusinda3 volala by som políciu

narayan
5. máj 2017

.... z fleku mu ukážem fakera a ak by mi to dieťa zobudil, ešte mu do auta hodím najťažšiu vec, akú budem mať po ruke.....

acer11
5. máj 2017

a nezasekla sa ti sukňa do gatiek? 😅

madamcoco
5. máj 2017

WTF? To co je toto za otázku?

cichlida
5. máj 2017

👏👍 co po tebe prvy krat niekto zatrubil? Umrem 😂

jana_eyre
5. máj 2017

No asi sa potesila, ked zakladas diskusiu? Nereagujem nijako na ziadnu takuto prizemnu pozornost..

zuzka38
5. máj 2017

@madamcoco este je tu dnes otázka ci kúpiť dieťaťu svetrik 😂 Dnes je zvlastna konstelacia hviezd 😎

lia23
5. máj 2017

@zuzka38 👍😀 asi je nieco v ovzdusi 😀 😀 😀

maxiva
5. máj 2017
obsadenemeno
5. máj 2017

@lusinda3 kristova noho..... 🙄

lobic
5. máj 2017

Nerozumiem preco na nieco taketo by som mala nejako reagovat. Vobec nemam za potreby nejako sa z toho vytesovat alebo neviem co. Mozno ked som bola mladsia tak som bola vysmiata ak leco, ked na mna zatrubilo auto, ale dnes uz nie 🙂

barbara088
5. máj 2017

nijako

axaris
5. máj 2017

Raz som takto nasrato ukázala prostredník ....a vzápätí si všimla, že to je kamarát na novom aute....Tá hanba😂

vintage_lady
5. máj 2017

Že som po tridsiatke a po dvoch deťoch stále cica 😆😆😆😆

kristianka2255
5. máj 2017

ako by som reagovala? premyslala by som ako hned ked pridem domov nepriamo sa pochvalim na modrom konikovi a sikovne zalozim diskusiu😂👏

jasminet
5. máj 2017

zlaknem sa trubenia? 🙂 ci mala byt nejaka ina spravna odpoved? 😀

moni244
5. máj 2017

Fihq, to musel byt pre teba silny zazitok, ked si musela zalozit diskusiu 😀

hankaop
5. máj 2017

@narayan ked nic nenajdes, podam ti moju kabelku, ta vazi aspon 200 ton a mozes hadzat :D

bonovka
5. máj 2017

@dominika6 strašne sa smejem 😀

marika39
5. máj 2017
sissy27
5. máj 2017

v živote nikdy som sa neotočila na trúbenie, pískanie, nejaké "héééééj ty" a podobné prejavy - nie som pes ani šlapka, aby som reagovala... a to ani s kočíkom ani bez...
ale teda s tebou to iné veci narobilo, keď nevieš, čo s tým 😂😂
inak že by toto bol ten moment, kedy si môžeme smelo povedať "a teraz sme už videli všetko" ? 🙄😅

monciky
5. máj 2017

keby na mna niekto zatrubil, pozrela by som sa ci nejdem po ceste alebo nezavadzam autu a inak by mi to bolo jedno, ja nikdy nereagujem na piskanie, trubenie...

tehula
5. máj 2017

Dufam, ze si si stihla znacku opisat, a zdielat na FB, vyhlasit patranie po dotycnom gerojovi.
Kedysi ma vzrusovalo len trubenie, ked som mala svoje zaciatky za volantom, dnes ma nevzrusi ani to, stale si vravim, to nebude na mna :D:D:D:D:D

Dievca, sebaistota ti rozhodne nechyba.

dominika6
5. máj 2017

@monciky ty chodíš po ceste? ked sa obzeráš či nezavadziaš autu...

monciky
5. máj 2017

@dominika6
ano, si predstav, byvam vo stvrti, kde nemam chodniky, len cestu🙂

dominika6
5. máj 2017

@monciky jaj tak

tiumen
5. máj 2017

@moni244 pche a to som si pred chvíľou v duchu hovorila že sa tu nič nedeje 😀