Uz sa Vam stalo, ze kocikujete a zatrubi na Vas nejaky vyskereny chlap? Ako by ste reagovali?
Tri roky na materskej? Uprimne by som sa potesila🙂))
prepac, ale myslela som, ze tu na MK som videla uz vsetko 😀 a veeeeeelmi som sa zmylila 😀 TOP 👍👏😀
.... z fleku mu ukážem fakera a ak by mi to dieťa zobudil, ešte mu do auta hodím najťažšiu vec, akú budem mať po ruke.....
a nezasekla sa ti sukňa do gatiek? 😅
WTF? To co je toto za otázku?
👏👍 co po tebe prvy krat niekto zatrubil? Umrem 😂
No asi sa potesila, ked zakladas diskusiu? Nereagujem nijako na ziadnu takuto prizemnu pozornost..
@lusinda3 kristova noho..... 🙄
Nerozumiem preco na nieco taketo by som mala nejako reagovat. Vobec nemam za potreby nejako sa z toho vytesovat alebo neviem co. Mozno ked som bola mladsia tak som bola vysmiata ak leco, ked na mna zatrubilo auto, ale dnes uz nie 🙂
nijako
Raz som takto nasrato ukázala prostredník ....a vzápätí si všimla, že to je kamarát na novom aute....Tá hanba😂
Že som po tridsiatke a po dvoch deťoch stále cica 😆😆😆😆
ako by som reagovala? premyslala by som ako hned ked pridem domov nepriamo sa pochvalim na modrom konikovi a sikovne zalozim diskusiu😂👏
zlaknem sa trubenia? 🙂 ci mala byt nejaka ina spravna odpoved? 😀
Fihq, to musel byt pre teba silny zazitok, ked si musela zalozit diskusiu 😀
v živote nikdy som sa neotočila na trúbenie, pískanie, nejaké "héééééj ty" a podobné prejavy - nie som pes ani šlapka, aby som reagovala... a to ani s kočíkom ani bez...
ale teda s tebou to iné veci narobilo, keď nevieš, čo s tým 😂😂
inak že by toto bol ten moment, kedy si môžeme smelo povedať "a teraz sme už videli všetko" ? 🙄😅
keby na mna niekto zatrubil, pozrela by som sa ci nejdem po ceste alebo nezavadzam autu a inak by mi to bolo jedno, ja nikdy nereagujem na piskanie, trubenie...
Dufam, ze si si stihla znacku opisat, a zdielat na FB, vyhlasit patranie po dotycnom gerojovi.
Kedysi ma vzrusovalo len trubenie, ked som mala svoje zaciatky za volantom, dnes ma nevzrusi ani to, stale si vravim, to nebude na mna :D:D:D:D:D
Dievca, sebaistota ti rozhodne nechyba.