Ako ostrihať 4-ročného?

2. jún 2024

Ahojte baby prosím vás poraďte ako ostrihať 4 ročného ktorý sa strihať nechce.Nic nezaberá ani odmena,ani tablet no proste nič.uz som v koncoch.Mame pár rodinných osláv a vyzerá ako keby sme nemali na kaderníka.poradte som zufala

sapa20
2. jún 2024

Striháš doma?

terezka2911
2. jún 2024

Pretrpieť plač 😂

autor
2. jún 2024

@terezka2911 ale to plač už nieje.To je skrek a pistanie zakončené vracanim

januska12323
2. jún 2024

Zober ku kaderníkovi aj tatu, on pôjde prvý a synator potom. Keď bude revať jeho problém.

autor
2. jún 2024

@sapa20 rada by som,ale už by som to nedala KADERNIK by mal veľa roboty teraz

autor
2. jún 2024

@januska12323 muž sa strihať sám masinkou je pritom pozerá,ale nezabera

dzejsik
2. jún 2024

kadernicka je rychla strojcekom, takze ak tak budete dvaja drzat a ona strihat a potom nachystanu odmenu… ale tiez sme toto mali do 4 rokov

autor
2. jún 2024

@dzejsik on už ide do omdletia

stellarstar
2. jún 2024

Tak smer detský psychológ

autor
2. jún 2024
rodinka20
2. jún 2024

Nemyslím že treba psychológa. Podľa mňa počkaj zo 2-3 mesiace kým sa sám na to pripraviť zatiaľ nech sleduje ocka... Skús zatiaľ nejako česať aspoň aby nemal vlasy až v očiach..

mata90
2. jún 2024

Máme to isté,hotová katastrofa, dvaja ho držia a ja rýchlo striham. On zrevany, spotený, ale inak sa nedá.

autor
2. jún 2024

@rodinka20 máš ss

sapa20
2. jún 2024

@dzejsik toto by som nerobila. Bude mať iba stále väčší stres a strach.
Náš má tiež problém a reve. Má 6 rokov.No zlepšuje sa to. On hovorí,že ho to bolí.
Si zober, ja ako kaderníčka mám s ním čo robiť....

Možno nech skúsi on ocka " ostrihať" a ukáž mu ako sa iné deti strihaju.
Našli na to čo povedia iní na a to, že má dlhé vlasy.

13uzivatelka11
2. jún 2024

A nechce sa strihať všeobecne alebo sa bojí len strojčeka? U vás doma by sa ostrihať nenechal?

autor
2. jún 2024

@13uzivatelka11
Doma sa ostrihat dá po hodinovom prehovárani a nie masinkou a aj to s plačom.

mamamasama
2. jún 2024

A prečo ho nerešpektovať? Je mi ho ľúto

mamamasama
2. jún 2024

@stellarstar lebo dieťa ma vlastný názor a nik ho nerešpektuje?Preto psychológ? Nie to dieťa je choré, ale tento názor

stellarstar
2. jún 2024

@mamamasama píšem to niekde? Nie ja píšem o tom strachu čo on ma z toho strihania

mamamasama
2. jún 2024

@stellarstar a divis sa? Ak ho takto tyranizuju uz pár rokov? Mozno ani nejde o strach, ale o bojkot.

stellarstar
2. jún 2024

@mamamasama nie nečudujem sa

terezka2911
2. jún 2024

@mamamasama aké tyranie, prosím ťa?? Dieťa, ktoré sa napríklad veľmi potí a chceš mu dať aspoň tie vlasy preč, nech sa mi ľahšie funguje, tak akože toto je tyranie? 😁🫣 tak hádam tie deti v 3-4 rokoch nemusia rozhodovať o každej hlúposti… hádam rodič vie, prečo to dieťa chce ostrihať…

mamamasama
2. jún 2024

@terezka2911 takze ak ti zacne 3-4 rocne dieta niekto zneuzivat, nema pravo povedat nie? Tak to myslis? Vies preco mas deti a ich názory respektovat od utleho veku? Nie? Tak mas obrovske medzery vo vychove. Precitaj si nieco.

autor
2. jún 2024

@mamamasama syna chceme ostrihať druhý krát v živote.Tak tu zo mňa nerobte týraná pre boha

rodinka20
2. jún 2024

@terezka2911 súhlasím. Tiež nechápem kde ste sa tu dočítali, že ho ryranizujú 🧐🧐🧐🧐🧐?

mamamasama
2. jún 2024

Autorka. Existuju celenky, urob mu drdol, ale trocha ho respektuj. Je mi luto deti, ktore nemaju pravo ani na to, ako maju vyzerať. Nejde o zdravie, nejde o zivot, ide o jeho rozhodnutie.

rodinka20
2. jún 2024

@mamamasama to vážne si myslíš 4ročne dieťa vie ako má vyzerať ? Ja si myslím že moc nie. Rodič je na to aby vedel čo treba čo je správne. A však mu nechce zle. Prišla sa poradiť

mamamasama
2. jún 2024

@rodinka20 ano vie.Tvoje dieta nevie, ci chce dlhe, alebo kratke vlasy? Lebo moje my to oznamujú odkedy vedia hovorit. Vedia aj čo im chuti, tak ich nebudem do jedla nutit. Vedia vela veci a maju vela nazorov, ktore sa po vacsine snazim respektovat.

rodinka20
2. jún 2024

@mamamasama áno v jedle je rozdiel. Ale nie v tomto, o čom je diskusia. Veď tá matka mu nechce zle. A ide leto poti sa, a keď sú tie vlasy už dlhé, tak ja to chápem, že chce, aby ich mal ostrihané. A ona ho predsa nemučí že musí veď si sem prišla po radu. Do teraz ho nestrihala 🤷

kacena2022
2. jún 2024

My máme 5 ročného chlapca a tiež je to u nás boj ostrihať ho.Manzel ho musí držať a ja rýchlo ho striham strojčekom.Ale reve kope nohami pri tom.Boli sme aj u kaderníčky tam robil to isté a na koniec kadernicka ho nevedela vôbec ostrihať lebo sa bála že mu ublíži.
Lenže raz za čas musíme ho ostrihať,aj teraz ide leto on sa strašne potí keď má dlhé vlasy.Musime len vydržať,hádam vekom bude lepšie.