Vítam maminky, ktoré by mali záujem o zhotovenie lapbookov do výmeny, maximálny počet účastníkov 10, termín ukončenia apríl/ polovica mája. Pre tie, ktoré neviete, o čo presne ide, tu je stručná charakteristika : http://www.montessoridoma.cz/?p=15517. No a keďže ide o vyššiu vekovú kategóriu, spracovanie danej témy by malo ísť do detailov.
dievčatá, dúfam, že sa niektorá zapojíte, témy si vyberáte každá sama, čo vám je blízke, osobne by som uvítala - ľudské telo, základy matematiky, správna a nesprávna výživa (rezervujem si pre seba 🙂 ) no a teším sa na vaše napády
@emily_666
Ahoj.dakujem za pozvanie.drobcek ma sice len cerstve dva rocky, ale rada sa zapojim do buducna sa nam to bude hodit 🙂. Vzala by som si rada ludske telo alebo napr.ako funguje pocasie. Mozem este o nejakej teme porozmyslat. Ten ukazkovy lapbook je luxusny, tak snad nesklamem ;D
Este ma ako tema napadlo 5 zmyslov...
Ahojte, tak sa pridavam aj ja 😉
Ja uz mam dlhsie v hlave ze urobim lapbook o hudbe..nejake nastroje, trosku teorie o tonoch atd...nieco na ten styl..chcela som to hlavne pre moju starsiu dceru takze neviem ci sa vam to bude hodit. Ak nie, porozmyslam nad inou temou a toto si spravim len pre nas 😉
@svetlankat sveti, nepridas sa? 😉
ahojte, ak by sa ešte dalo tak by som sa pridala. Zapájam sa aj do vrecúškovej výmeny, tam bude odovzdávka skôr, tak by som to stihla.
ahojte, ja sa pridávam tak ako som predtým písala. Termín mi vyhovuje. Ja by som chcela spraviť tému - obilniny, traktor - práca na poli a pod. urobím jeden a poviete mi či je to ok?
možno nebude vadiť,ak tu dám vec,ktorá niekomu môže pomôcť pri tvorbe- mám v bazari encyklopediu Už viem prečo,dve časti,staršie vydanie,ale je tam kopa dobrých info ako a prečo veci fungujú 😉
som mimo domu, ozvem sa v pondelok....
zatiaľ krátky súhrn:
zúčastnia sa
@tina14283 - oblininy, pole, traktory,
@danatalu - premyslí si tému,
@angika - premyslí si tému (chcela sovu alebo žabu),
@blumka - hudba, noty, hudobné nástroje,
@lucirella - vývoj počasia, 5 zmyslov, ľudské telo,
@silvia259 - premyslí si tému,
@emily_666 zdravá výživa alebo ľudské telo
mozes sa aj ja zapojit? ak bude termin odovzdania v maji,tak by som urcite chcela 🙂 dakujem 🙂
temu by som dala rozdelenie zivocichov - cicavce,vtaky,obyvatelia mori,obojzivelniky,hmyz. moze byt?
@weronnka18
beriem na vedomie, ked sa naplníme, dám súhrnné info všetkým, pekný deň
@emily_666 ahojte dievcata, rada by som sa pripojila aj ja k vam. ak by bolo mozne, temu by som volila nieco s bezstavovcami...... hmyz, metamorfozne stadia (uplna, neuplna, nieco vseobecne....) alebo potom specifikacia na jeden hmyz? napadla ma lienka? 🙂 premyslim a nechala by som aj na zvazenie vám, co by bolo pre vsetkych vyhovujuce 🙂 zatial dakujem
@silvia259
@emily_666 jej som rada ze sa moja tema paci 😉.
@weronnka18 ja som za tvoju temu 😉
Vlastne zatial sa mi pacia vsetky 😉
Nechcel by niekto nieco aj okolo matematiky urobit?
počkáme na vyjadrenie @svetlankat, či sa zúčastní, ak áno, miesta máme obsadené
Ahoj dievcence. Tak dnes budeme mat narocny den. Maly je chory a na mna tiez nieco lezie...
@emily_666 tie temy sedia 🙂
Ak by sa nieco zasadne dialo, tak mrknem sem az zajtra, tak ma ospravedlnte 😉 . Dnes som rada, ze som rada.
Pozerala som nejake napady na nete a velmi sa mi to paci. Som zvedava, co mi vsetko vytvorime 😀 .
Zatial prajem pekny den.
Máte este voľno?
@silvia259 @angika @tina14289 dievčatá, idete do toho?