Kúpim Lídl kuchársku knihu pre deti

zuzupe
6. sep 2017

Mám záujem o nálepky na získanie h.u. knihy-ponúknite.
´dakujem Z.

krpceek2
6. sep 2017

zadarmo?

emily_666
6. sep 2017

mám záujem o dovolenku v Tatrách. ponúknite. ďakujem E.

mamutka
6. sep 2017

ved tam nakupuj potraviny a co sa zide a mas nalepky
nieco jest musite predsa

pribinak
6. sep 2017

@emily_666 za srdiecka?

canany
6. sep 2017

Zase take konikovske, neviem ci vy bezne nakupite v lidli za 20 eur, lebo mne sa to stava len vynimocne, ked kupujem nepotravinovy tovar a zas dat "80 eur" za knihu je dost prehnane. A je plno ludi alebo podnikatelov, co si kupia letakove veci a nepotrebuju nalepky
@zuzupe sledujte aj bazos.sk alebo nejake inzertne, casom sa bude podla mna ta kniha predavat aj tam, ked bol paulus a ihnacak tak to tam predavali za par eur.

nikanu
6. sep 2017

My nakupujeme o sto šesto lebo moje deťurence chcú tú knihu. Ale aj predtým sme tam nakupovali, Lidl má fajn potraviny a aj ceny

zuzupe
autor
6. sep 2017

veď práve, že výnimočne....práve tak ako Vy.

korytnacka1
6. sep 2017

@canany predrazene je to dost , potrebujete 5 nalepok, 1 mate za nakup aspon za 20 eur, 20 x 5=100 eur. Co je ta kucharska kniha zo zlata alebo striebra? Aj ked "ponukali" salky s Vcielkou Majou, taktiez ste museli 5 krat nakupit za 20 eur. Ako, salka za 100 eur? To co je? Zdieranie ludi. Niektory si uvedomte, ze to je kravina. Hocijaka ina kucharska kniha "pre deti" resp.varenie s detmi kupite lacnejsie, 100 eur za knihu je sakra dost

korytnacka1
6. sep 2017

@emily_666 najlepsie zadarmo 😂

hapipa
6. sep 2017

Taktiež mám záujem o tú knihu, ale keď sa nad tým zamyslím, že toľké peniaze dokopy to vyjde a jedna kniha, tak až nechápem. Tak výhodne to vyzerá a pritom to vôbec nie je 🙄

eeffka
6. sep 2017

damy skuste trosku pohnut rozumom, nakupim za 100e priemyselny tovar , dostanem nalepky, kupim knizku a pridem tovar vratit...
😅

jasminet
6. sep 2017

alebo zapojte babku,dedka - za 20€ urobite nakup na 2-3-4 dni, to mi nehovorte, ze nenakupite za tolko aj inde. tak raz poslite celu rodinu do lidla namiesto kauflandu, kazdy donesie 1 nalepku a kniha je doma...

senta_sofia
6. sep 2017

@eeffka a prave vdaka takymto ludom sa potom neujde tym, co poctivo zbieraju nalepky za skutocne nakupy. A to pomlcim o tom, ze sa ich nehanbia potom predavat a zarabat na tom 😬

eeffka
6. sep 2017

@senta_sofia pozri mne osobne je cela kniha ukradnuta, urcite za nu nevysolim 100e !!! salena ma nevolaju.
Ti co tam chodia nakupovat bezne nemaju problem minut 100e na jedlo mesacne myslim a ti co im zaihrali ocka lebo "kniha zadarmo" a bezne tam nechodia nie su normalni.
mnou navrhovany postup bol skor ironickou poznamkou, mimochodom uplne legalnou takze tolko k veci.

darina24
6. sep 2017

Pre niekoho kto nemá deti je to aj zbytočnosť, je to ale fakt lákadlo pre rodiny s deťmi, rovnako sa dá ,,nadávať ,, a lamentovať nad predraženou billou kde sa zbierajú loptoši -ten plyšák tiež nemá hodnotu za akú je v ponuke. Tými zbieraniami nálepiek tiež výde za 100 eur a plus 1,99 musí človek doplatiť

pekkka
6. sep 2017

nakupujeme raz za týždeň ... pokiaľ nakúpime dosť nálepiek, darčeky sa vždy minú .....

senta_sofia
6. sep 2017

@eeffka nebolo to mierene na teba ako osobu a zvysok je uz na kazdeho svedomi, len som konstatovala, mne osobne su tieto nalepkove manie ukradnute, je to hlavne biznis a reklama

moonlight1210
6. sep 2017

Nerozumiem, preco urcujete tu cenu knihy podla ceny potravin a veci, ktore nakupite aj tak. Aj bez knihy.
Akurat teraz ju po par nakupoch dostanete ako bonus k nakupu.

Problem ma len ten, kto v lidli bezne nenakupuje a knihu chce. Ale to je len o rozhodnuti, ci na nejaku dobu zmeni obchod. A mozno zisti, ze ich veci sa mu pacia a ostane nakupovat tam.

Proste reklama.
Nie kniha za 100 eur.

korytnacka1
6. sep 2017

@pekkka to NIE SU darceky, ten akoze "DARCEK" si Vy vopred ZAPLATITE tymi piatimy nakupny po 20 eur cize ziadna kniha NIE JE zadarmo ani ta nalepka nie. Ak nenakupite za 20 eur NEMATE JU

korytnacka1
6. sep 2017

@moonlight1210 suhlasim no ale kto chce tu knihu stejne tam MUSI tych 100 eur minut, alebo kto chce 5 nakupov po 20 eur, ked si to zratate minut stovku len kvoli knihe??? Pche, to sa neoplati, radsej navstivit knihkupectvo

korytnacka1
6. sep 2017

Napr.takato je na Martinuse za 20 eciek a nejake drobne...

korytnacka1
6. sep 2017

Kto by chcel na www.detivkuchyni.sk je viacero knih za 10 eur

draik
6. sep 2017

@korytnacka1
Vy máte zjavný problém s elementárnou logikou. Potraviny a spol. nakupuje každý, čiže táto marketingová akcia nevyžaduje výdavky naviac. Teda 100 eur môžte minúť na potraviny v Tescu, Bille a pod. alebo v Lidli, za čo dostanete knihu. A práve prilákať či udržať zákazníkov je obvykle cieľom takýchto akcií.

korytnacka1
6. sep 2017

@draik to nie, len chcem vyjadrit svoj nazor ze je to podla mna blbost. Urcite je to margetingovy tah no mohli to urobit inak, nie za 5 nalepok za nakup po 20 eur. Bezne taky nakup nerobime, snazime sa vopchat do 10 eur

tetapetra
6. sep 2017

Ako ste došli na to, že kniha stojí 100€? Ja knihu nedostanem, pretože tam bežné nechám cca10€, za 20€ málokedy. Čiže nálepka nehrozí. Zaujímavé, že sa nepozastavujete za zbieranie bodov v Tesco, Kauflande, bulletin, kde musíte za darček doplácať. Tu nedoplatky nič. Len ten nákup musí byť 20€

draik
6. sep 2017

@korytnacka1
Ak nakúpite v Lidli za 20 e a viac, tak nenakúpite možno inde alebo nebudete kupovať každý deň po 5-10 e. Nikto nikoho nenúti danú akciu využiť, aj keď celkovo sa hodí k takýmto akciám heslo "Nechci slevu zadarmo", teda niečo je potrebné preto urobiť.

bobacik_29
6. sep 2017

Ta.kniha je.zadarmo predsa ten.nakup.nevyhodite ale.zuzitkujete kniha.je.len.bonus ja.mam.aj.salky z.lidla všetky som stihla.nazbierat hehe aj.nôž paradny.dva roky.slúži a knihu.receptov tu.co.bola pred dvoma.rokmi ...nas.je.vela.takze kazdy.druhy den.miniem.30 e

tetapetra
6. sep 2017

@korytnacka1 tak kniha nebude. Logicky

medovka14
6. sep 2017

@zuzupe ja ti ich posuniem 🙂 chodíme pravidelne do lidla na nákup, môžem ti poslať rovno knihu 🙂

canany
6. sep 2017

@korytnacka1 pardon sekla som sa, myslela som si, ze 4 nalepky, ale teraz pozeram letak a je tam 5 nalepiek, ale ako marketingovy tah na deti je to fantasticky napad a ten co to vymyslel ma urcite pekne odmeny na vyplatnej paske