zhanam niekoho kto by z casu na cas, cca kazdy druhy piatok poobede mal trochu cas
naucit dvoch chlapcov korculovat...ja to neviem preto niekoho zhanam 🙂
my v Prešove máme normálne detskú športovú akadémiu, kde sa robia takéto kurzy, ja som na to dala dcéru na jar na kolieskové a zdala sa im šikovná a zrazu je rýchlokorčuliarka, teraz majú sezónu na ľade a je to super. možno treba skúsiť nejaký športový klub ktorý to seriózne robí a naučí deti dobré základy, ako brzdiť, prekladať a hlavne si na korčuliach neublížiť 🙂
Bolo by to niekde V ba.Kurzy mi nevyhovuju lebo tie majú spravidla pravidelne časy A to neviem zabezpečiť.
Ja som deti tiez supla na kurzy - ano aj ja sa dokazem smykat popri detoch ale to sko im to vyvsetluju oni a cvicenia ktore robia v hale som ja neni schopna ich ucit. treba sa poobzerat a urcite nieco najdes
V rámci školy mal syn týždňový kurz A pokrok bol slušný.Ale ďalší tak skoro nebude. Tak som chcel že aspoň niekto,nejaký študent formou brigády.Keď nič iné skúsim sa opýtať tam kde bol či by niekto nechcel.
Moje dieta sa naucilo samo s mojimi instrukciami.. 🙂 Ja som sa naucila tiez sama ako dieta 🙂
@dominika6
Možno niekoho nájdem,veď zadarmo to nechcem.Tiež sme chodili na plavecké kurzy A ja by som v živote deti nenaučil to čo ich naučili tréneri. Keď sme niekde na plavárni tak aj ľudia kukajú čo tie deti robia vo vode,pod vodou...Keď sa chceš niečo naučiť potrebuješ lepšieho učiteľa ako si ty sám.
@margotka33 moje inštrukcie budú čo padás na ten ľad 😉
minuly rok syn 4,5 r isiel na kurz korculovania organizovala to nasa dedina ,nikdy predtym nestal na korculiach normalne som ho polozila na lad a uz som oputila ladovu plochu,syn si poradil aj ked prvy raz bol viacej na zemi ako stal na korculiych a tym sa to zacalo ako sa postavit a pohnut,treneri vobec nedvihali ale im davali pokyny a 5 den dokonca sutaze robil a odtvdy sme snim chodili na stadion a veru korculoval sa ako ine deti bez rodicov my sme mu kyvali iba za mantinelom
@keram3053 inaksie ja byt tebou tak sa obrarim na nejaky klub - hokeja alebo kolieskoveho korculovania - mozno najdes nejakeho chalana/dievca co si chce privyrobit a je flexibilny casovo
@keram3053 v BA su aj vikendove kurzy, napr. Jumping Joe maju take, ze je 6 tyzdnov vzdy v sobotu aj v nedelu, takze 12 hodin, ale mozes prihlasit na 6 hodin a z tychto 12 si povyberas lubovolne ako sa ti hodi. Podobny system maju aj na kurzy cez prac. dni. Dieta je vzdy zaradene do skupiny podla toho co uz vie, takze stale napreduje. Na take bezne jazdenie staci, ak dostane zaklady na kurze a potom bude mat priestor si to sam skusat, na to by ti stacilo zobrat ho obcas hocikde na verejne korculovanie, idealne aj s nejakym kamosom, ty mozes stat vonku a on bude jazdit. Napr. v ruzinove na zimaku je verejne korculovanie zadarmo, takze keby mal nejakeho kamosa s korculami, rodicia by ti ho snad obcas pozicali keby ich to ani nic nestalo.
Ja ako dieta som nemala instruktora na nic a viem korculovat aj plavat.Mat vase problemy.Aj ked ste si chceli deti urobit,ste potrebovali instruktora???
@katarinka289 teda ja by tiez chcela byt taka dokonala a vsetko vediet bez instruktora ako ty ked ze neviem nic tak chcem aby moje dieta vedelo a nebolo za sportove poleno ako ja tak si zverim dieta na to urcenym ludom a hlavne ze dieta ma z toho radost ze sa moze pridat ku svojim spoluziakom
@katarinka289 hmm a co je na tom ked niekto chce aby sa jeho dieta naucilo poriadne korculovat - ty nechches tak tvoje deti nedavaj a bodka
Ja nechapem, to sa za ten tyzden na kurze nenaucil korculovat? To potrebuje kolko lekcii? Ved si pozri na nete stadiony v BA a urcite najdes, co potrebujes
Veru nehnevajte sa ale viac si to dieta ceni to ze ten otec aj ked to nevie ale snazi sa a ide o ten cas ktory s nim pritom stravy.a nie ja to neviem tak ti to zaplatim a mam od teba pokoj.
@emilia25 nehnevaj sa ale nie kazdemu zdravotny stav umozni sa premat sa na korculiach a co si myslis my ako rodicia sme kde ?aj na ten lad ho vychystame ,poriadne korcule obud,slzy utierame A jasne ze podporujeme syna aj ked za mantinelom mame snim kontak ,tlieskame mu za kadym uspechom,podporujeme ho a to robi kazdy rodic rovnako,nastastie tu nieje v mode behat vsade za zadkom dietata
Treba sa ist pozriet na verejne korculovanie, tam je pekne vidiet aku uroven clovek dosiahne ked sa to uci sam. Ludia sa drzia za ruky aby sa vobec udrzali v stoji, brzdia o mantinel, nedokazu sa vyhnut ostatnym, technika jazdy ako s plnymi gatami... To je fakt take hrozne ked otecko chce, aby jeho deti vedeli nieco viac? Dokonca sa ich zbavuje aby mal od nich pokoj, ked ich chce raz za 2 tyzdne zobrat na hodinu na lad a on by nebol na lade, ale len vedla? Ved su to chalani co mozno budu chciet o par rokov hravat s kamosmi hokej a ak sa to teraz naucia lepsie, potom to velmi ocenia.
Tak si teraz zavolam petra sagana aby mojho syna naucil bicyklovat.ano aj moj syn chodi na treningy na cyklotrial kde ho trenuje trenerka pri zlozitych prekazkach ho drzime mi rodicia alebo trenerka aktivne sa rodicia do toho zapajaju dokonca sami chodia s tymi detmi trenovat do telocvicne.ale zaklady ako udrzat ten bicykel sme mu dali mi rodicia ked sme ho naucili sa bicyklovat.
@keram3053 ved hej, ale ono netrebalo len kurz v skole a nic viac, ale chodit na zimak, korculovat a nemozes porovnavat to, co vie instruktor, co korculuje 30 rokov s dietatom, co korculuje prvy krat, treba trening, nie cakat, ze zaplatim a dieta bude korculovat ako profesionalny hokejista
Pre niektorých ľudí je tu veľký problém pochopiť toho druhého. Namiesto toho len do všetkého pindaju, druhých len poučujú A robia sa že majú na všetko najlepší patent. Nechcel som nič viac len či niekto tu V ba nepozná nejakého chalana či babu ktorý by raz za dva týždne dobehol ku nám na ľad A deťom pomohol zdokonaliť sa V korčuľovani. Ostatné pripomienky si môžte fakt odpustit.
@keram3053 skus ist raz na klzisko so svojim synom. urcite tam zbadas nejakeho studenta, ktory vie korculovat a spytaj sa potom priamo jeho, ci by mal zaujem. alebo vycap inzerat (ak je to mozne) v areali klziska.
nepises, ktore mesto. v BA taketo kurzy organizuje napr. beni team