ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem
Ahojte mam prosbu ja by som potrebovala magnetku je to treti vtak od vrchu tam ma byt oko a to zhanam ak by ste nevedeli kde sa nachadza ten vtak tak je pri cisle 80.Ak niekto ma tak sa mi ozvite.Aj ja mam dost navise rada vymenim za to oko.
ahojte mam novu aktualizaciu..na vymenu predaj mam z pravej strany:1 zabu,5 dievca kvet,6 otvorene usta,7 bojovnik2x,,10 ten skradedas vedala 60ky a z lavej strany 6 dievca kvetinka
@merryholicova ahoj tak ja mam to oko ked mas zaujem daj vediet
ahoj ake mas to oko ja potrebujem z dola z lavej strany pri cisle 80 dakujem j mam na vymenu 45 magnetky ,
@merryholicova koľko by si chcela za jednu magnetku?
jasne ze sa daju poslat aj postou , jedna magnetka je za 0.50 cent, ak mas zaujem napis
ahoj ake potrebujes magnetky mapis aby som vedela
davam za jedno 1 eur
ahoj magnetky mam len 2 ,4, 14 19 20 , ak mate zaujem tak vam ich predam , dajte vediet .
@merryholicova ahoj, ešte by som potrebovala 4, 14 a 19 jedna je za 0,50 € lebo teraz som nepochopila ?
ano este mam mozem poslat, ano jedna je za 0.50 cent
ahojte, mam dve magnetky´- 14, 24, ak ma niekto zaujem pre deticky, s radostou darujem.
ahojte prepacte ze mimo temy, ale ako vytvorim novu otazku vo fore, potrebovala by som s niecim poradit..dakujem
@merryholicova ahoj, tak nepotrebujem už tie magnetky dneska som ich akurát dostala v bille 😉
@zuzana909 ok prajem krasny den
Ahojte. Podľa obrázku zuzana909 potrebujem 4,5 a 24.
Na výmenu mám: 1,2,7,14,15,20,22.
@merryholicova
ahojky ja mam oko na vymenu,potrebovala by som zabu alebo oko vedca
😎
@zirafkarv ,,, ahoj ake potrebujes da sa to poslat aj postou , len napis ake potrebujes
Ahoj ja mam na vymenu dve magnetky. Na lavej strane magnetku c.7 hlava s pupavou a oko vedca uplne na spodnej casti vyskomeru magnetka c.12 na lavej strane. Z toho co mas na vymenu mam zaujem o bojovnika c.10. Ak mas zaujem daj mi vediet. 🙂