Ahojte, dcerka zbiera tieto mile rucne malovane figurky zvieratiek. Spolu ich je 12 plus jeden tajomny, a casom uz mame aj nejakych rovnakych. Chcela by som preto v tejto diskusii rozbehnut ich vymenu, aby sme mohli mat vsetci coskoro zbierku kompletnu. Dufam, ze sa medzi vami najdu dalsi zberatelia 🙂
Ahoj, tak nam chyba uz len Leona a Fantasia, a vela ich mame rovnakych...
Tak zial, mame iba obe sovicky a opicku.
A vdaka za tip, zavolam tam kvoli tej leone.
Ahojte, mate prosim niekto niektore na predaj? dakujem
ja stale zhanam opicu, tucniaka a toho siveho psika - nema niekto prosim??? platim vela plno 😂
Ahojte mali by sme zaujem o vymenu z jednotky nam chyba Safari, Leona a Pinky a mame na vymenu z dvojky Boom booma, Tundru a Tabithu. Mal by niekto zaujem?
@andrad ahoj prosím ťa aké máš ešte na predaj zvieratká mi máme zatiaľ len sovu,žirafu a bieleho maca či čo to je
@kolienocka ahoj prosím ťa máš ešte na predaj zvieratká
@trpasliiiik Ahoj, my uz mame celu kolekciu z tej prvej serie. Druhu uz asi zbierat nebudeme. Takze ja uz nic neponukam momentalne.. 🙂
@andrad ďakujem a prajem pekný deň 😊😊😊
@zuzlinqa ahoj ak este nemas opicu Coconuta tak mame jedneho navyse...
@kolienocka uz mame 🌷 dakujeem
ahojte, nemam na vymenu, len kupit, dcerka by chcela fantasiu jednorozteka.
aj moja dcerka zacala zbierat zveratká mini boos...zatisl na vymenu nemáme....niekto na predaj????
Ahojte, zháňame tuleňa, je to buď Squirt, Icy, Neal alebo tučniaka Waddles. Ak by niekto mal na predaj, ďakujem 🙂
Ahojte, aj my zbierame figúrky mini boos a zhaname hlavne figúrky: Cracker, Boom boom, Bamboo a tie sovičky. Za Crackera, alebo Bamboo vymení syn aj viac figúrok. Máme ich veľa na výmenu...
@ivulaba Nie som si istá, či Glider je sova alebo tučniak, máme dvoch ak by ste mali záujem 🙂
@indiankaindi Ďakujeme, toho už máme. Veľmi by chcel toho Crackera a nemôžeme ho zohnať. 🤔
@ivulaba Tak budem držať palce, aby ste ho zohnali 🙂
@kolienocka chcem sa spýtať, či ešte máte Boom booma? Mali by sme záujem. Ak by ste chceli za nieco vymeniť, máme toho viac.
Ahoj. My zbierame tiez. Na vymenu mame psika Duke