Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
ahojj baby ja samo idem tiež to si nenechám ujsť 😀 😀 😀 takže 2 deti a dvaja dospelí a ja by som išla aj do tých Vyhní pozrite si ten hotel veď tam je raj 😉 😉 😉
http://www.sorea.sk/Default.aspx?CatID=24&hid=13
my sme boli v novembri v tomto hoteli, vyslo nas to 30eur osoba/noc s polpenziou, vstupmi do aqua relaxu, je tam detsky kutik a je tam fakt uzasne 🙂
babky ja sa prispôsobim len pozerajte aj na to aby to nebolo tak straaašne ďaleko aby sme my z ďalekého východu necestovali celý deň 🙂 🙂 🙂 🙂
oki my dvaja dospelí a dve deti
@alusha - zlatik, praveze neviem na to najst link, ale buduci tyzden uz vsetci pracuju, tak poslem mail par kamaratom.... je to na Orave, ale myslim, ze ani babulky z vychodu to nemaju nejako extra daleko - lebo viem, ze kamarat, co je z KE chodi cez LM a tade na Oravu a ze je tam do 3 hodin ci ako... neviem presne 😉 hned ako budem vediet presne nazov, dam vediet 🙂
@fukylove nam sa tam velmi pacilo a ta voda aj pre male deti fakt uzasna, deti su zadarmo, len neviem do kolko rokov, nasi boli zadarmo obaja, aj stravu mali zadarmo, vlastne papal este len Davidko, ale aj tak... a na jar by tam tiez nemuseli byt nejake vysoke ceny, zavolam tam ked budem mat pocet osob 🙂
Baby a co poviete na kompromis pre vsetkych..STRED SLOVENSKA?
Aby to aj baby zo zapadu mali blizsie ako cely den cestovat..a teda aj baby z vychpdu..
našla som cenník produktových balíkov tak od 25.4 majú cenu 29,60 za osobu s polpenziou na noc, na máj ešte nemajú cenník alebo som slepá 🙂
baby musím vás pochváliť môj mm vám vzdáva poklonu,že chlapi by to tak nezorganizovali 🙂 🙂
http://www.solvo.sk/solvo.php?str=SOLsS239WSkxi...
mrknite na toto. mozno by som vedela aj zjednat cenu 😉
babyyy a mne je to vlastne jedno že kde a kedy hlavne,že sa stretneme 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
predbezne sa hlasime 2 dospeli a jedno dieta 😀