Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
no ak bude všetko ok tak ja budem marec ale zatial som len ako tichý pozorovatel,inak vždy som chcela byť tá čo založí spoločný termín té mu a zase ma niekto predbehol 😀 😀 😀
ja sa hlasim tiez, ale este nie je nic iste, lebo neviem presne v ktorom tyzdni som a ze ci som tehotna, zistim mozno az vo stvrtok, kedy idem k lekarovi...ale vyratala som si termin na 3.3.2011 😀
mne to vychádza na 8. 3. ale k dr až neskor čo potrebujem už mám tak k dr až pre srdiečko dúfam že bude všetko dobré a malá bude mať súrodenca a budú vyrastať spolu 🙂
u mna je to komplikovanejsie, lebo mam PCO a povodne som cakala na MS a mala zacat brat HAK na znicenie cysty, ale po prvej tabletke HAK som si pre istotu urobila test a prekvapivo bol pozitivny...takze idem k zastupujucej doktorke vo stvrtok a tam sa mozno dozviem viac, lebo stale mam strach, ze ci nemoze byt pozitivny test falosny...hoci som si robila dva druhy v odstupe asi 5 dni
Tak to ma tesi 🙂 ze uz je nas viac ktore sme nasli 2 ciarocky ... este som nebola u doktorky chcem este par dni pockat lebo pri prvom dietatku doktorka nechapavo pozerala na mna preco som dosla tak skoro 😒
takzo vysvetlit doktorke ze na babatko cakali 2 roky ..... a obavala som sa po precitani tolkych clankov ci nahodou nie je mimomaternicove tehotenstvo nastastie sa pri prvom babatku nepotvrdilo
bebulik my sme na prvé čakali tri a pol roka a potom on prišli a na moje narodky som bola na kyrete a po pauze sa zadarila malá a teraz ked mám vybaveného hematologa už pojdem k dr niekedy v 6-7tt hádam bude všetko aj teraz ok
Gratulujem novym tehulkam. Mne sa narodilo dietatko v marci tohto roku a som velmi stastna mamina. Tak nech vam vsetko dobre dopadne a v marci na vas cakaju krasne babatka.
Hlasim sa ... teda - uvidime este, akosi neviem tym 2 testom uverit. Priznaky nejake su, ale aj to neviem, ci si skor nenahovaram 😅 V utorok kontrola u doktorky. Vychadza 1.-3.marec podla roznych kalkulaciek 🙂
Ahojte, ja uz by som bola rada, keby bol zajtrasok a mala som po vysetreni, lebo mi to slabe krvacanie prestava (len na toaletnom papieri, ale aj tak ma to znepokojuje)...mate aj vy taky problem? co som citala na nete, takze jedna tretina zien ma tieto problemy v prvom trimestri, tak dufam, ze bude vsetko v poriadku 😢
aj ja mam babatko marec 2010 a srdecne vsetkym marcovkam 2011 gratulujem a prajem krasne bezproblemove tehotenstvo a v marci zdrave babatka 😉
baby, ja mam toz marcove babatka a uprimne vam zavidim, co vas caka. Prajem vam hlavne zdravie, a pohopdove tehulkovanie....a halvne si to uzivajte...je to jedinecne
ahojte marcovky 🙂 ako dalsia z marcoviek 2010 Vam zelam bezproblemove tehotenstvo a krasne chvilky s bruskami... ani sa nenazdate a budu drobceky pri Vas 😉
Ahojte, myslím, že i ja sa sem pripojím. Ale zatiaľ len tak nenápadko. 😉
ahojte nove marcovky! 🙂 ja mam februarove marcovciatko 2010 😉 zelam vam vela zdravicka a uzivajte si tehulkovanie! jaaaj krasne spomienky spred roka!! 🙂
@mirip - tak to mame domka podobne princeznicky 🙂
Manzel by chcel aby sme sa tentoraz dali prekvapit 🙂 hmmmm neviem ci to zvladnem som velmi zvedavy clovek xixi myslim ze cas uvidi
teraz si hlavne musime na seba davat viacej pozor - dcerku este stale kojim a mam vemlmi velku dilemu ako a ci pokracovat v kojeni pretoze pri jej cakani som mala bolesti a stahovanie maternice skoro pocas celeho tehotenstva.....
Vy ste ako na tom z mlieckom?
my sme na umelom papáme nutrion od cca 3.mesiaca mne neskoro nabehlo mlieko a aj tak som musela prikrmovoť čo jej nebolo dosť ked spala som si odsávala aby sa rozbehlo a žial prd, nakoniec už šla aj krv a tak som s tým sekla vela ludí ma odsudzovalo že som to vzdala ale už to bolo mlieko aj s krvou tak som s tým skončila ešte pár dní si potahala a potom už nešlo nič tak sme na umelom
Blahozelam a tesim sa s vami, marcovky 2011! 😉 Ja mam tiez marcovciatko z tohto roku. Hoci som 3 posledne mesiace z tehotenstva stravila v nemocnici, ajtak to bol nadherny cas a straaaasne rada nan spominam! Tak vam prajem vela krasnych chvil s bruskami!
@mirip - myslim ze ani nepoznam zenu ktora by s kojenim nemala problemy aj my sme mali a ake ... horucky ... krvave bradavky.... stvrdnute prsniky ....
vobec neodsudzujem mamicky ktore s tym skoncili... a kolke o mlieko prisli :(
dnes nasa mala prvy krat nepapala mliecko v noci tak som stastna 🙂 je to u nas velky pokrok ze nepila mliecko v noci...
ved v to dúham ale ked nie aspon budem pripravená na tu kravu dr z porodnice ktorá mi tam šplechla do očí že žena ako hora aké velké dieťa v maternici vychovala teraz mu nevie dať jesť.................na malú sme čakali dlho a toto som od nej nečakala že mi takto srelí do očí
Ahojte tehulky, tak ked sa nam tento mesiac zadari, tak budem podla poslednej MS patrit tiez ku Vam...dufam, ze sa tak stane 😉 😀 A vsetkym vam gratulujem !! 🙂
ahojte.. aj ja sa pripadaj... viem to asi 2 hodky a este sa mi trasu ruky... ale tesim sa..
- Majatko ako dopadlo dnesne vysetrenie? Ja som sa az posledne dni tu na konikovi dozvedela, ze krvacanie v ranom stadiu je vlastne bezne. Ja som zatial bez krvacania, len tie slabe krce mam pravidelne cely den. Na kontrole Ti uz robili aj ultrazvuk?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
My sme sa to dozvedeli len vcera 🙂 a podla vypoctov by malo babatko prist na svet v marci 🙂 2011
TESIME SA a uz sa teraz nevieme dockat 🙂