Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂
@alchemilkazltozelena este je asi skoro ☺☺☺
@veronikax a ty cakas? 😎
Bábiky gratulujem všetkým ktoré ste alebo budete v tejto skupine , dúfam že sa vás tu nazbiera čo najviac a prajem vám aby ste to dotiahli všetky do šťastného konca 🙂
..aj ja som sa tesila ze tu budem patrit ☹ no nevyslo...termin mi vychadzal preesne na moje narodeniny :( Tak vela stastia zeny!
Jeeej, to su uz decembrovky 😉 Teraz som vyckavala oktobrovky..nech sa Vam prijemne tehulkuje 😍
@alchemilkazltozelena Velmi si mi povedoma podla nicku z obdobia spred 2,5-3 rokov... nesnazili sme sa vtedy nejak rovnako o babo? My mame nakoniec dcerku /2r3mes./ ... poskulujes po decembri aj ty?
@mauerka nasa bude mat buduci mesiac 2 roky 🙂 daako si ta nepamatam, ale moze byt ze sme snazilkovali spolu len som uz asi zabudla 😀 ani sama neviem ci poskulujem, my chceme az o taky rok - dva, aj ked mam take obdobie ze by som chcela teraz, ale stale ma to potom prejde..teraz by som chcela sa na chvilu vratit do reality, trochu popracovat a potom ist na MD...tak uvidime, bozie cesty su nevyspytatelne 😎 a vy sa snazite?
Ahojte, tak snad sa k vam aj ja pridam. Sice na teste som nenasla este dve silne kolajnice, ale naznak uz je viditelny. Snad vsetko dobre dopadne a dotiahneme do uspesneho konca a pod stromcekom si najdeme tie najkrajsie darceky v podobe babatiek.
P.S. Tiez som decembrova, len o dobrych par rokov skor 😀
Ahojte kočky potichučky sa hlásim aj ja. Dnes 10 DPO, priateľ rozlepil oči, že ja tam nič nevidím veď to je také slabé. Som myslela, že som zle kukla 😀 Začiatkom marca som sa bola doktorke vyplakať, že sa nám nedarí. Dala mi duphaston a asi zabralo... Verím, že tentokrát to dáme do úspešného konca 🙂
Ahojte. Aj ja sa k vám pridávam. Predpokladaný dátum mám 1.decembra 1016,tak verím, že to zvládneme úspešne do konca.
Ahojte dievčatá, tak zjavne sa ku vám pridám som 6 týždeň. Drezim vsetkym palce.
@alchemilkazltozelena ahoj 🙂 Ano cakam... len v piatok v noci bolo krvacanie 🙂 Aleee nastastie to preslo... polezala som si kusok v nemocnici...a zaklad ze babatko rastie...a aj beta hcg 🙂) Takze uz je vsetko ok 🙂 A pridavam sa k Decembrovkam 🙂))
@zuzana0905 vitaj 🙂))
@bridzit2 vitaaaj 🙂))
@reni1512 je mi to luto :/ Ale mozno nas este dobehnes ??? 🙂
Ahojte kočky máte už aj nejaké príznaky? Lebo ja okrem stipkania bradaviek nič
Ďakujem. Tak príznaky mám hrozný únavu a ráno my jectada všelijako. Teraz ma trápi výtok a svrbenie 😕musím zavolať doktorovi. Inak pohoda, ešte raz držím všetkým palce
ahojík, tak sa pripájam aj ja 🙂 .. síce ešte nemám potvrdené tehu lebo len včera som si v prvý deň meškania spravila tehu test a boli hneď // (32 DC , 25 DPO) ... Podľa výpočtov by som mala byť v 4 tt. Myslela som, že pôjdem až za také dva týždne na kontrolu, že by už niečo mohlo byť vidno, ale vzhľadom na to, že pracujem pri maliaroch a denne som pri farbách, riedidlách a prachu, tak radšej si zájdem skôr... Aspoň nemusím pokúšať toľko svoju netrpezlivosť 😀
Ahojte dievky 🙂 Tak najak 5+4tt ABSOLUTNE NIC necitim, vobec - ani prsia, ani podbrusko, nic... mam 2 rocnu dceru, takze nosenie, dvihanie,... musi fungovat, tak nejak asi ani nemam cas mysliet na to, ako sa citim 🙂
@mauerka tak si teda? Gratulujem ;)
Ahojte pridávam sa aj ja 😉 Termín mám na prelome november/december, aktuálne 7tt a srdiečko krásne bije 🙂 Krásne tehuľkovanie prajem 🙂
Uz ste aj boli u gynekologa niektora?
Ahojte posledna mrcha u mna bola 20.3. Skusili sme tutu mutu a v nedelu by mala dojst mrcha. Tak dufam, ze nedojde. Je tu niekto co je na tom datumovo podobne? Tutu-mutu bolo 4.4 a 5.4 a potom uz bol muz na sluzobkach 😞
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@veronikax daako nikto nic 😎