Termín pôrodu december 2016

veronikax
1. apr 2016

Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

alchemilkazltozelena
2. apr 2016

@veronikax daako nikto nic 😎

veronikax
autor
3. apr 2016

@alchemilkazltozelena este je asi skoro ☺☺☺

alchemilkazltozelena
3. apr 2016

@veronikax a ty cakas? 😎

mimka161
3. apr 2016

Bábiky gratulujem všetkým ktoré ste alebo budete v tejto skupine , dúfam že sa vás tu nazbiera čo najviac a prajem vám aby ste to dotiahli všetky do šťastného konca 🙂

reni1512
3. apr 2016

..aj ja som sa tesila ze tu budem patrit ☹ no nevyslo...termin mi vychadzal preesne na moje narodeniny :( Tak vela stastia zeny!

cammeronka
3. apr 2016

Jeeej, to su uz decembrovky 😉 Teraz som vyckavala oktobrovky..nech sa Vam prijemne tehulkuje 😍

mauerka
3. apr 2016

@alchemilkazltozelena Velmi si mi povedoma podla nicku z obdobia spred 2,5-3 rokov... nesnazili sme sa vtedy nejak rovnako o babo? My mame nakoniec dcerku /2r3mes./ ... poskulujes po decembri aj ty?

alchemilkazltozelena
3. apr 2016

@mauerka nasa bude mat buduci mesiac 2 roky 🙂 daako si ta nepamatam, ale moze byt ze sme snazilkovali spolu len som uz asi zabudla 😀 ani sama neviem ci poskulujem, my chceme az o taky rok - dva, aj ked mam take obdobie ze by som chcela teraz, ale stale ma to potom prejde..teraz by som chcela sa na chvilu vratit do reality, trochu popracovat a potom ist na MD...tak uvidime, bozie cesty su nevyspytatelne 😎 a vy sa snazite?

tayluska
3. apr 2016

Ahojte, tak snad sa k vam aj ja pridam. Sice na teste som nenasla este dve silne kolajnice, ale naznak uz je viditelny. Snad vsetko dobre dopadne a dotiahneme do uspesneho konca a pod stromcekom si najdeme tie najkrajsie darceky v podobe babatiek.
P.S. Tiez som decembrova, len o dobrych par rokov skor 😀

ub
4. apr 2016

Ahojte kočky potichučky sa hlásim aj ja. Dnes 10 DPO, priateľ rozlepil oči, že ja tam nič nevidím veď to je také slabé. Som myslela, že som zle kukla 😀 Začiatkom marca som sa bola doktorke vyplakať, že sa nám nedarí. Dala mi duphaston a asi zabralo... Verím, že tentokrát to dáme do úspešného konca 🙂

tayluska
4. apr 2016

@ub ja som dnes 13 DPO. Neboj, dotiahneme to do úspešného konca. Treba myslieť pozitívne 🙂

bridzit2
5. apr 2016

Ahojte. Aj ja sa k vám pridávam. Predpokladaný dátum mám 1.decembra 1016,tak verím, že to zvládneme úspešne do konca.

mauerka
5. apr 2016

@bridzit2 jeej Mirka, pozeram, ze vy idete tvrdo po chlapcovi 🙂 Silno drzim prsty!

zuzana0905
6. apr 2016

Ahojte dievčatá, tak zjavne sa ku vám pridám som 6 týždeň. Drezim vsetkym palce.

bridzit2
6. apr 2016

@mauerka ďakujem. Snáď to vide. Ale ak nie,tak muž povedal,že málokto sa môže chváliť haremom. 🙂

veronikax
autor
8. apr 2016

@alchemilkazltozelena ahoj 🙂 Ano cakam... len v piatok v noci bolo krvacanie 🙂 Aleee nastastie to preslo... polezala som si kusok v nemocnici...a zaklad ze babatko rastie...a aj beta hcg 🙂) Takze uz je vsetko ok 🙂 A pridavam sa k Decembrovkam 🙂))

veronikax
autor
9. apr 2016

@zuzana0905 vitaj 🙂))
@bridzit2 vitaaaj 🙂))
@reni1512 je mi to luto :/ Ale mozno nas este dobehnes ??? 🙂

ub
14. apr 2016

Ahojte kočky máte už aj nejaké príznaky? Lebo ja okrem stipkania bradaviek nič

zuzana0905
14. apr 2016

Ďakujem. Tak príznaky mám hrozný únavu a ráno my jectada všelijako. Teraz ma trápi výtok a svrbenie 😕musím zavolať doktorovi. Inak pohoda, ešte raz držím všetkým palce

enusamt
14. apr 2016

ahojík, tak sa pripájam aj ja 🙂 .. síce ešte nemám potvrdené tehu lebo len včera som si v prvý deň meškania spravila tehu test a boli hneď // (32 DC , 25 DPO) ... Podľa výpočtov by som mala byť v 4 tt. Myslela som, že pôjdem až za také dva týždne na kontrolu, že by už niečo mohlo byť vidno, ale vzhľadom na to, že pracujem pri maliaroch a denne som pri farbách, riedidlách a prachu, tak radšej si zájdem skôr... Aspoň nemusím pokúšať toľko svoju netrpezlivosť 😀

enusamt
14. apr 2016

@ub mňa ešte než som to zistila boleli v kuse prsia, čo ma nezvyklo, no týždeň ma už bolia bradavky... NIekoľkokrát za deň ma bolí brucho ako keby som mala menzes a chodím fuuurt na záchod.. To sú zatiaľ všetky príznaky 🙂

mauerka
14. apr 2016

Ahojte dievky 🙂 Tak najak 5+4tt ABSOLUTNE NIC necitim, vobec - ani prsia, ani podbrusko, nic... mam 2 rocnu dceru, takze nosenie, dvihanie,... musi fungovat, tak nejak asi ani nemam cas mysliet na to, ako sa citim 🙂

alchemilkazltozelena
14. apr 2016

@mauerka tak si teda? Gratulujem ;)

veronikax
autor
14. apr 2016

@enusamt ahoj 🙂 ak si 25 dpo ... tak ti potom uz 11 dni meska ms 🙂

elza_
15. apr 2016

Ahojte pridávam sa aj ja 😉 Termín mám na prelome november/december, aktuálne 7tt a srdiečko krásne bije 🙂 Krásne tehuľkovanie prajem 🙂

enusamt
15. apr 2016

@veronikax nie nie ..... ja totiž mávam ovu 3 dni po menzese 😀 menzes mi skončil 16.3 a 19.3 nastúpila ovu 🙂

mauerka
15. apr 2016

Uz ste aj boli u gynekologa niektora?

jlp
15. apr 2016

Ahojte posledna mrcha u mna bola 20.3. Skusili sme tutu mutu a v nedelu by mala dojst mrcha. Tak dufam, ze nedojde. Je tu niekto co je na tom datumovo podobne? Tutu-mutu bolo 4.4 a 5.4 a potom uz bol muz na sluzobkach 😞

veronikax
autor
15. apr 2016

@elza_ gratulujem 🙂)))
@enusamt fiha...tak to mas dost zaujimave 🙂)) Nezvycajne 🙂)) A este ked mas cyklus taky dlhy 🙂)) Si kraaaasna vynimka 🙂)) Ja som zase uhniezdenie mala 2-3 dni pred ms ... ktora nedosla 🙂)))
@mauerka ahoj 🙂 Ja som uz bola 🙂

mauerka
15. apr 2016

@veronikax Vazne? bolo uz aj srdiecko, ci este je priskoro?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre