Sú tu tehotné z Nitry s dátumom pôrodu august 2011?

zuzana.kusnirova
24. jan 2011

Ahojte baby..najde sa tu niekto z Nitry s terminom v auguste 2011?

zuzana.kusnirova
autor
27. jan 2011

Fak žiadna nitrianka s terminom v auguste ? škoda ☹

zuzulik5
28. jan 2011

Ahoj, ja nie som z Nitry, ale kúsok zo Zlatých Moraviec a tiež mám termín v auguste 🙂

zuzana.kusnirova
autor
29. jan 2011

Fuuuu no konecne sa niekto nasiel 🙂)))) prve babetko cakate? a ako sa citiš,vsetko ok? 🙂

zuzulik5
31. jan 2011

Haha, no vidíš, aj ked nie celkom z Nitry, ale sme blízko 🙂 Čakáme prvé, trošku prišlo skôr ako sme plánovali, ale tešíme sa veľmi. No a býva mi dosť zle, pravidelne každý deň vraciam a napína ma, stále chudnem, lebo mi nechutí jesť, sa musím nútiť, ale zatiaľ je podľa doktora všetko o.k., bábo pekne rastie - takže asi si všetko potrebné berie zo mňa 😉 No a čo ti poviem, hormóny so mnou lomcujú jedna radosť 😀 A ty sa ako cítiš??? Ako vidím, ty si už ostrieľaná v tomto 🙂

vanilashot
31. jan 2011

Ahojte baby... Ja mám tiež termín na august.... Nie som priamo z Nitry, ale Nových Zámkov. Mne tiež býva ráno zle, aj keď to už prestáva byť pravidelne každé ráno. 🙂 Bábatko si spokojne rastie, je mu tam zrejme dobre.... 🙂 Hlavne keď máme takéto počasie vonku... Prajem vám krásne tehulkovanie 😉

zuzana.kusnirova
autor
31. jan 2011

Jeeej som rada že uz sme až 3 :D hej hej ja uz mam dcerku,ale toto tehotenstvo je uplne ine... :( pri malej mi nebolo vobec nic,ziadne nevlnosti ,nic mi nevadilo,nesmrdelo...no bezproblemove 🙂 a teraz no horor,zo začiatku mi byvalo rano,neskor to bolo celodenne a teraz od rana nič a pridu-4-5 hodin poobede a uz mi ide hlavu roztrhnut napína ma no katastrofa :( sranda je že som chcela ist z materskej do matreskej a sa nam to dufam aj podarí 🙂 pri malej som mala posledny menzes 13 novembra,a tremin 20 augusta ...a teraz som mala 12 novembra a termin 19 august 🙂

vanilashot- čitam ze ste o tyzden menši..to nič.mne pri malej vraveli o 2tyzdne mensia od zaciatku az dokonca,koli tomu sme boli aj rizikovy a narodila sa 8 dni po termine s vahou 3000g a 50cm...takze nebola nejaka extra malicka .

zuzulik5
31. jan 2011

Zuzi aj mne sa ti nejako otočil režim, teraz mi býva zle viac tak od poobedia na večer a nenormálne som citlivá na akékoľvek pachy - horor!!! No ja mám termín 13.8. tak som zvedavá, drobec má takmer 5 cm, zatiaľ dosť rýchlo rastie, tak som rada 🙂 Jáááj baby, toto počasie mi už lezie na nervy, si musím dávať pozor - všade je ľad a zima, už som aj chorá bola - chcem teplo 🙂 Vám už aj vidno brušká, lebo mne zatiaľ nič 😒 Kočky a viete mi povedať kedy sa mám objednať na 3D sono?

1katkas
31. jan 2011

Ahojte, no aj ja sa pridavam... som z okresu Nove Zamky a predpokladany termin porodu mam 8.8. 🙂

zuzana.kusnirova
autor
1. feb 2011

1katkas- VItaj 🙂
zuzulik5- Aj mne toto počasie ide nanervy,malu som mala choru a dostala som to od nej..takze uz som brala aj ATB..:( dufam ze bude vsetko ok,lekarka povedala že nemaju ziadny vplyv na babetko :( Bruško? vobec.. 😒 A Zuzi ja som pri malej bola na 3D v 25tt,a mala mala pred tvarickou placentu,tak sme potom isli o 2 tyzdne v 27tt. Ale teraz je to asi trosku ine už,lebo mam švagrinu tehulku a ona bola už v 20tt na 3D...aj tu na koniku co citam tak chodia baby skor..Teraz ma uz 3D aj moj lekar tak sa spytam ze od ktoreho tyzdna sa da robit a urcite by som arda isla skor... 🙂 Inak som uz uvazovala aj o poslani krvy do Genetonu,čitali ste o tom baby? tam vam zistia pohlavie babetko z krvy od 10tt..ale zda sa mi že to stohi okolo 70eur..ale manžel nechce..ze mam pockat na 3D...:( tak musim cakat

zuzulik5
9. feb 2011

Ahojte baby, nejako sa to tu utíchlo...ako sa máte? Mne už trošku narástlo bruško, ale ozaj len trošku. Na váhe zatiaľ nepriberám, vracanie zatiaľ prestalo - čomu sa teším, lebo už som bola zúfalá z toho. Len teraz mi trošku šarapatí tlak, sem-tam mám stavy na odpadnutie, ale dá sa to zniesť. Najväčší problém mi robia tekutiny, keď sa napijem sa mi stále vygrguje a cítim ako mi všetko ostáva v krku - mali ste to niektorá? 25.2 idem na poradňu, tak som zvedavá na toho drobca 😉 Zuzi, ja som čítala o tom genetone, ale radšej pôjdem na to 3D sono - stále ma to vyjde lacnejšie 🙂 Tak sa teším na vaše novinky... 😉

zuzana.kusnirova
autor
10. feb 2011

Ahoj zuzuik..no veru tu to utíchlo..:( nikto novy...mne to brusko vobec nie a nie rást :D vieš co mne stale byva zle vecer..:(((( Ja som bola vcera u dokiho a mna zase zaskocilo ze teraz sa robia AFP testy (down syndrom,razsep chrbtice...) 2x ! Pri malej sa to robilo iba 1x v 16 tt a zavolala som si o vysledky a teraz vraj nie. Zajtra rano tj.11.2 idem 1x na odbery a ziadne volanie o vysledky,pottom idem 4.3 (na 2 odbery) a to mi povie aj tie prve vysledky ,a tie druhe sa dozviem az 31.3 na poradni ...no komplikovane 🙂 a dalsia vec ma zaskocila ze som bola na poradni 9.2 a teraz ma dal az 31.1.....čo sa mi zda hrozne dlha doba,nie?
Už aj nieco kupujete pre mimčo? 🙂

zuzulik5
10. feb 2011

Ahoj Zuzi, tak aspoň ty si sa ozvala 😉 Mne už teda veľmi zle nebýva, ale ak sa najem viac - tak všetko ide vieš kam...tie testy sú pre mňa novinka, nakoľko s tým skúsenosť ešte nemám...mne zatiaľ robili len tie prvé odbery, tak som zvedavá...no ale to je aké komplikované s tými výsledkami - to strašne naťahujú. A ozaj ideš nejako neskoro na poradnu, ja som zatiaľ bola 25.1 a teraz idem 25.2. - aj to sa mi už zdá dlho 🙂 Pre mimčo ešte nekupujeme nič, ešte sa mi to zdá skoro. Aj si dáš zistiť, že čo čakáte? Ja to vedieť chcem, len môj manželík vymýšľa, že on chce prekvapenie 😉

ssense
28. mar 2011

Ahojte maminky, tiez som z Nitry a mám termín 4.augusta 😉

katulienka.
28. mar 2011

ahojte, nemate niekto zaujem o vecicky tak do pol roka pre vase babatko??? mam este zopar veciciek v bazariku po mojej malej za super ceny a pri odbere viacerych veciciek som ochotna sa aj dohodnut na cene 🙂) do nitry sem - tam aj chodievame, tak po dohode nie je problem aj doniest 🙂) ak nahodou niekto, dajte vediet.katka

dadulajda
28. mar 2011

@1katkas ahoj, ja som priamo z nitry a som rada ze som nasla maminky v tom istom termine, a s tebou mi presne sedi aj datum porodu 🙂 🙂 uz vies kde by si chcela rodit? 🙂

dadulajda
28. mar 2011

@katulienka. joooj take pekne vecicky maas..skoda ze my cakame chlapca. maminka chcela dievcatko, ale maly sa rozhodol ze si to nenecha odpadnut, no co pojde sa do modra 🙂

1katkas
29. mar 2011

@dadulajda ano v novych zamkoch, lebo to mam najblizsie 🙂 uz ti povedali aj pohlavie babatka? 🙂

dadulajda
29. mar 2011

@1katkas ahojcek, ja som bola minuly tyzden na sone, a strasne som sa nato tesila ze mi to powedia.ale som sa aj bala, lebo vraj vela krpcov si powe ze just sa neukaze 😀 😀 no moj nastastie nevymyslal a zistili sme ze to bude chlapcek 🙂 tak konecne sa rozbehli poriadne nakupy v modrom 🙂 a ty vies co bude?

1katkas
31. mar 2011

@dadulajda ja som bola dneska na ultrazvuku a videla som jasny dokaz toho, ze to bude chlap🙂 my este nakupy nerobime, akurat pozeravam na internete kociky len tak pre informaciu aby som vedela aky je vselijaky vyber 🙂

dadulajda
31. mar 2011

@1katkas ja som sa do toho vrhla plnou parou, vela pozeram, porovnavam a potom kupim 2-3 veci. 🙂 ale tak na prve 2 mesiace ho uz mam obleceneho myslim. a gratulujem k chlapcovi, chcela si? ci sa sam rozhodol. 🙂)

1katkas
1. apr 2011

🙂 mne to bolo jedno co to bude, hlavne je to, nech je zdravucky 🙂 a ty si chcela chlapceka?

dadulajda
5. apr 2011

@1katkas priatel ma v rodine samych chlapov...on a brat, bratranci,...no kopu! tak ich strana chcela hrozne dievcatko. a ja som zase so sestrou dievcata, tak sme chceli dalsiu princeznu... 🙂 nuz ale maly sa rozhodol inak...oni maju vraj silne geny na chlapcov, tak asi to bude tazke zlomit na prebojovat tam dievcatko 😀 😀 ale budeme to este skusat.chi chi. ako sama hovoris..hlavne nech je zdravy..to si zelam najviac. a ty chodis do skoly? ci uz robis? ako zo zvladas zatial? papa 🙂

1katkas
5. apr 2011

u nas je to zas tak, ze moj ocino pochadza so samych bratov a vsetci strykovci maju zas same dcery (len 1bratranca mam) tak mozno ja, sestra a sesternice teraz budeme mat samych synov:D a u manzela tam je tiez vacsina chlapov 🙂
do skoly uz nechodim, maturovala som pred dvoma rokmi a nerobim.. a tesim sa na babatko 🙂 dnes som uz citila nie mrvenie, ale kopance 🙂

1katkas
5. apr 2011

@dadulajda zabudla som ta oznacit ked som odpisala tak teraz som ta oznacila 🙂

martina398
5. apr 2011

ahojte,ja mam termin prvy septembrovy tyzden,tiez prve babatko,sice neplanovane ale velmi sa na neho tesime🙂
ja chodim do poradne kazde 3 tyzdne, a tiez som bola na tie testy-downov syndrom,rastep chrbtice tusim v 12 tyzdni,vysledky som mala o dva dni,nastastie dopadli dobre.teraz ma zase poslala doktorka na nejaky ultrazvuk do BA,kde doktor skontroluje cele babatko ci ma vsetko tam kde ma mat a hadam mi uz povedia co to bude,lebo na to som velmi zvedava 🙂

sonika1901
5. apr 2011

Ahojte.Ja som z Topoľčian,termin mam 21.8.Jaj holky tak vam zavidim,že viete čo čakate.to moje sa nechce ukazať,ale 14-teho ideme na 3d tak sa hrozne tešim,aby som už ja mohla rozbehnuť nakupy.

zuzulik5
6. apr 2011

Ahojte tehulky, ako vidím debata sa riadne rozprúdila...🙂 Nám zatiaľ doktor povedal, že čakáme babu, ale nie je to ešte 100% (aj keď sa jej začal pozerať medzi nôžky, tak si zakryla tvár ručičkami - hanblivka🙂 11.-teho ideme na 3D do Hlohovca, tak uvidíme, či sa nám poukazuje...Nákupy zatiaľ nerozbieham, ale o chvíľu aj začnem. Konečne som aj vracať prestala a pribrala som zatiaľ 3 kg, len ma mrzí, že kvôli nevolnostiam som musela posunúť bakalárske štátnice až na august :( Ale dieťatko je prvoradé...🙂

martina398
6. apr 2011

@zuzulik5 jeeeej prave som si vsimla ake mate vybrane meno pre dievcatko. ja mam tiez to iste,tak len dufam ze to bude dievcatko🙂)

zuzulik5
6. apr 2011

@martina398 Heeej, je to krásne meno a silno dúfam, že to bude ozaj baba 🙂 Mne sa prisnilo, že máme dcérku Sáru a odvtedy bolo meno "spečatené" 🙂

dadulajda
6. apr 2011

@1katkas jeej tak gratulujem k pohybom 🙂 🙂 ja som si prve 2 tyzdne myslela ze su to creva a az teraz po case som pochopila ze to maly 😀 takze newem kedy ma kopol prvykrat. ale vecer ked ideme buvat, tak sa poriadne pohmyri a potom je klud tak si ho uzijem dost. aj ked nemozem sa uz ani zohnut, ani dlazku zmyt, lebo hned do mna tlaci ze ma malo miesta 🙂 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre