Ahojte baby..najde sa tu niekto z Nitry s terminom v auguste 2011?
Ahoj, ja nie som z Nitry, ale kúsok zo Zlatých Moraviec a tiež mám termín v auguste 🙂
Fuuuu no konecne sa niekto nasiel 🙂)))) prve babetko cakate? a ako sa citiš,vsetko ok? 🙂
Haha, no vidíš, aj ked nie celkom z Nitry, ale sme blízko 🙂 Čakáme prvé, trošku prišlo skôr ako sme plánovali, ale tešíme sa veľmi. No a býva mi dosť zle, pravidelne každý deň vraciam a napína ma, stále chudnem, lebo mi nechutí jesť, sa musím nútiť, ale zatiaľ je podľa doktora všetko o.k., bábo pekne rastie - takže asi si všetko potrebné berie zo mňa 😉 No a čo ti poviem, hormóny so mnou lomcujú jedna radosť 😀 A ty sa ako cítiš??? Ako vidím, ty si už ostrieľaná v tomto 🙂
Ahojte baby... Ja mám tiež termín na august.... Nie som priamo z Nitry, ale Nových Zámkov. Mne tiež býva ráno zle, aj keď to už prestáva byť pravidelne každé ráno. 🙂 Bábatko si spokojne rastie, je mu tam zrejme dobre.... 🙂 Hlavne keď máme takéto počasie vonku... Prajem vám krásne tehulkovanie 😉
Jeeej som rada že uz sme až 3 :D hej hej ja uz mam dcerku,ale toto tehotenstvo je uplne ine... :( pri malej mi nebolo vobec nic,ziadne nevlnosti ,nic mi nevadilo,nesmrdelo...no bezproblemove 🙂 a teraz no horor,zo začiatku mi byvalo rano,neskor to bolo celodenne a teraz od rana nič a pridu-4-5 hodin poobede a uz mi ide hlavu roztrhnut napína ma no katastrofa :( sranda je že som chcela ist z materskej do matreskej a sa nam to dufam aj podarí 🙂 pri malej som mala posledny menzes 13 novembra,a tremin 20 augusta ...a teraz som mala 12 novembra a termin 19 august 🙂
vanilashot- čitam ze ste o tyzden menši..to nič.mne pri malej vraveli o 2tyzdne mensia od zaciatku az dokonca,koli tomu sme boli aj rizikovy a narodila sa 8 dni po termine s vahou 3000g a 50cm...takze nebola nejaka extra malicka .
Zuzi aj mne sa ti nejako otočil režim, teraz mi býva zle viac tak od poobedia na večer a nenormálne som citlivá na akékoľvek pachy - horor!!! No ja mám termín 13.8. tak som zvedavá, drobec má takmer 5 cm, zatiaľ dosť rýchlo rastie, tak som rada 🙂 Jáááj baby, toto počasie mi už lezie na nervy, si musím dávať pozor - všade je ľad a zima, už som aj chorá bola - chcem teplo 🙂 Vám už aj vidno brušká, lebo mne zatiaľ nič 😒 Kočky a viete mi povedať kedy sa mám objednať na 3D sono?
Ahojte, no aj ja sa pridavam... som z okresu Nove Zamky a predpokladany termin porodu mam 8.8. 🙂
1katkas- VItaj 🙂
zuzulik5- Aj mne toto počasie ide nanervy,malu som mala choru a dostala som to od nej..takze uz som brala aj ATB..:( dufam ze bude vsetko ok,lekarka povedala že nemaju ziadny vplyv na babetko :( Bruško? vobec.. 😒 A Zuzi ja som pri malej bola na 3D v 25tt,a mala mala pred tvarickou placentu,tak sme potom isli o 2 tyzdne v 27tt. Ale teraz je to asi trosku ine už,lebo mam švagrinu tehulku a ona bola už v 20tt na 3D...aj tu na koniku co citam tak chodia baby skor..Teraz ma uz 3D aj moj lekar tak sa spytam ze od ktoreho tyzdna sa da robit a urcite by som arda isla skor... 🙂 Inak som uz uvazovala aj o poslani krvy do Genetonu,čitali ste o tom baby? tam vam zistia pohlavie babetko z krvy od 10tt..ale zda sa mi že to stohi okolo 70eur..ale manžel nechce..ze mam pockat na 3D...:( tak musim cakat
Ahojte baby, nejako sa to tu utíchlo...ako sa máte? Mne už trošku narástlo bruško, ale ozaj len trošku. Na váhe zatiaľ nepriberám, vracanie zatiaľ prestalo - čomu sa teším, lebo už som bola zúfalá z toho. Len teraz mi trošku šarapatí tlak, sem-tam mám stavy na odpadnutie, ale dá sa to zniesť. Najväčší problém mi robia tekutiny, keď sa napijem sa mi stále vygrguje a cítim ako mi všetko ostáva v krku - mali ste to niektorá? 25.2 idem na poradňu, tak som zvedavá na toho drobca 😉 Zuzi, ja som čítala o tom genetone, ale radšej pôjdem na to 3D sono - stále ma to vyjde lacnejšie 🙂 Tak sa teším na vaše novinky... 😉
Ahoj zuzuik..no veru tu to utíchlo..:( nikto novy...mne to brusko vobec nie a nie rást :D vieš co mne stale byva zle vecer..:(((( Ja som bola vcera u dokiho a mna zase zaskocilo ze teraz sa robia AFP testy (down syndrom,razsep chrbtice...) 2x ! Pri malej sa to robilo iba 1x v 16 tt a zavolala som si o vysledky a teraz vraj nie. Zajtra rano tj.11.2 idem 1x na odbery a ziadne volanie o vysledky,pottom idem 4.3 (na 2 odbery) a to mi povie aj tie prve vysledky ,a tie druhe sa dozviem az 31.3 na poradni ...no komplikovane 🙂 a dalsia vec ma zaskocila ze som bola na poradni 9.2 a teraz ma dal az 31.1.....čo sa mi zda hrozne dlha doba,nie?
Už aj nieco kupujete pre mimčo? 🙂
Ahoj Zuzi, tak aspoň ty si sa ozvala 😉 Mne už teda veľmi zle nebýva, ale ak sa najem viac - tak všetko ide vieš kam...tie testy sú pre mňa novinka, nakoľko s tým skúsenosť ešte nemám...mne zatiaľ robili len tie prvé odbery, tak som zvedavá...no ale to je aké komplikované s tými výsledkami - to strašne naťahujú. A ozaj ideš nejako neskoro na poradnu, ja som zatiaľ bola 25.1 a teraz idem 25.2. - aj to sa mi už zdá dlho 🙂 Pre mimčo ešte nekupujeme nič, ešte sa mi to zdá skoro. Aj si dáš zistiť, že čo čakáte? Ja to vedieť chcem, len môj manželík vymýšľa, že on chce prekvapenie 😉
Ahojte maminky, tiez som z Nitry a mám termín 4.augusta 😉
ahojte, nemate niekto zaujem o vecicky tak do pol roka pre vase babatko??? mam este zopar veciciek v bazariku po mojej malej za super ceny a pri odbere viacerych veciciek som ochotna sa aj dohodnut na cene 🙂) do nitry sem - tam aj chodievame, tak po dohode nie je problem aj doniest 🙂) ak nahodou niekto, dajte vediet.katka
@katulienka. joooj take pekne vecicky maas..skoda ze my cakame chlapca. maminka chcela dievcatko, ale maly sa rozhodol ze si to nenecha odpadnut, no co pojde sa do modra 🙂
@1katkas ahojcek, ja som bola minuly tyzden na sone, a strasne som sa nato tesila ze mi to powedia.ale som sa aj bala, lebo vraj vela krpcov si powe ze just sa neukaze 😀 😀 no moj nastastie nevymyslal a zistili sme ze to bude chlapcek 🙂 tak konecne sa rozbehli poriadne nakupy v modrom 🙂 a ty vies co bude?
🙂 mne to bolo jedno co to bude, hlavne je to, nech je zdravucky 🙂 a ty si chcela chlapceka?
@1katkas priatel ma v rodine samych chlapov...on a brat, bratranci,...no kopu! tak ich strana chcela hrozne dievcatko. a ja som zase so sestrou dievcata, tak sme chceli dalsiu princeznu... 🙂 nuz ale maly sa rozhodol inak...oni maju vraj silne geny na chlapcov, tak asi to bude tazke zlomit na prebojovat tam dievcatko 😀 😀 ale budeme to este skusat.chi chi. ako sama hovoris..hlavne nech je zdravy..to si zelam najviac. a ty chodis do skoly? ci uz robis? ako zo zvladas zatial? papa 🙂
u nas je to zas tak, ze moj ocino pochadza so samych bratov a vsetci strykovci maju zas same dcery (len 1bratranca mam) tak mozno ja, sestra a sesternice teraz budeme mat samych synov:D a u manzela tam je tiez vacsina chlapov 🙂
do skoly uz nechodim, maturovala som pred dvoma rokmi a nerobim.. a tesim sa na babatko 🙂 dnes som uz citila nie mrvenie, ale kopance 🙂
ahojte,ja mam termin prvy septembrovy tyzden,tiez prve babatko,sice neplanovane ale velmi sa na neho tesime🙂
ja chodim do poradne kazde 3 tyzdne, a tiez som bola na tie testy-downov syndrom,rastep chrbtice tusim v 12 tyzdni,vysledky som mala o dva dni,nastastie dopadli dobre.teraz ma zase poslala doktorka na nejaky ultrazvuk do BA,kde doktor skontroluje cele babatko ci ma vsetko tam kde ma mat a hadam mi uz povedia co to bude,lebo na to som velmi zvedava 🙂
Ahojte.Ja som z Topoľčian,termin mam 21.8.Jaj holky tak vam zavidim,že viete čo čakate.to moje sa nechce ukazať,ale 14-teho ideme na 3d tak sa hrozne tešim,aby som už ja mohla rozbehnuť nakupy.
Ahojte tehulky, ako vidím debata sa riadne rozprúdila...🙂 Nám zatiaľ doktor povedal, že čakáme babu, ale nie je to ešte 100% (aj keď sa jej začal pozerať medzi nôžky, tak si zakryla tvár ručičkami - hanblivka🙂 11.-teho ideme na 3D do Hlohovca, tak uvidíme, či sa nám poukazuje...Nákupy zatiaľ nerozbieham, ale o chvíľu aj začnem. Konečne som aj vracať prestala a pribrala som zatiaľ 3 kg, len ma mrzí, že kvôli nevolnostiam som musela posunúť bakalárske štátnice až na august :( Ale dieťatko je prvoradé...🙂
@zuzulik5 jeeeej prave som si vsimla ake mate vybrane meno pre dievcatko. ja mam tiez to iste,tak len dufam ze to bude dievcatko🙂)
@martina398 Heeej, je to krásne meno a silno dúfam, že to bude ozaj baba 🙂 Mne sa prisnilo, že máme dcérku Sáru a odvtedy bolo meno "spečatené" 🙂
@1katkas jeej tak gratulujem k pohybom 🙂 🙂 ja som si prve 2 tyzdne myslela ze su to creva a az teraz po case som pochopila ze to maly 😀 takze newem kedy ma kopol prvykrat. ale vecer ked ideme buvat, tak sa poriadne pohmyri a potom je klud tak si ho uzijem dost. aj ked nemozem sa uz ani zohnut, ani dlazku zmyt, lebo hned do mna tlaci ze ma malo miesta 🙂 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Fak žiadna nitrianka s terminom v auguste ? škoda ☹