Ahojte baby mali by sme dať niake stretko, čo vy na to?
hmmm to je dost daleko, ale ked budu deti trosku vacsie tak mozme niekam na chatu vybehnut. Kamoska je na babetku a robia to tak uz niekolko rokov. Vsetky baby z celeho slovenska sa stretnu na jednej chate. Podla mna je to super. A kym nam deti budu rast tak my aspon zistime ci by niekto take nieco podnikol. Mohlo by to byt fajn, nemyslis?
A inac ja mam rodinu aj v KE - Barca takze kludne sa mozme stretnut aj tam ked bude nati vacsia a bude moct ist uz lietadlom, lebo autom je to pre nu este daleko. 😎 😀 😀
Súhlasím so všetkým. Aj môj malý je ešte na také cestovanie malý. Ja mám brata v Nitre a ani tam sa ešte neodvážime cestovať. Zatiaľ cestujeme len tu po okolí, max. do Košíc a späť. Ináč, my bývame v Drienovci.
vsak ked mi sa dostaneme do KE tak Rastik bude behat o 106 a uz nebude problem s nim prist do KE
Tak to asi áno. Dnes je akýsi uplakaný.Ledva som stihla aspoň polievku uvariť. Neviem čo mu môže byť. 😒
nasa spinka ale doobeda vymyslala, teraz zaspala tak mozem aspon navarita potom ideme na stretavku majovcat a junovcat
ahojte,ja mám tiež májové bábätko... 🙂
petaba ahoj,už sme raz spolu kecali na jednej téme..!! 🙂 🙂
ahojte ženusky,dadulka-nedojdeš na kavu?? 🙂
no stretko by sme mohli dat.ved na posledy bolo,ked miminka mali 2 mesiace.
ahojte,
aj ja mam májové bábätko...ak ma beriete do party tak na stretko by som šla aj ja 😉
no baby tak dohodnime nieco... 😀 😀 😀 😀
ja som za 🙂
my sa tiez pridame 😀
tak co tak buduci tyzden? tento by to uz bolo narychlo....
mas pravdu pipi, to vela babam nemuselo vyhovovat
baby tak ako? dame to ten buduci tyzden len si navrhnite dni mne je to teoreticky jedno...
my sme budúci týždeň mimo BA ☹
niekedy su veci lepsie na rychlo.nie ze by som provokovala,ale... 😅 mohli by sme to dat tento piatok o 14.00 v istropolise ??? dobre sa tam parkuje a asi kazda vie kde to je.Mne sa tam velmi pacilo,aj papat sa tam da,pit atd.
jaj baby my v januari nemozeme bo mam skuskove tak sa pridame na stretko az vo februari 😎
tak co este su niake napady?
v piatoook
Ahojteee....ja som za ten budúci týždeň, je mi jedno ktorý deň (piatok nie) a radšej by som bola, keby to bolo v avione, ja som maniak na nakupovanie 😀 😀 😀
Tak aj Olinka so Samulkom by prišli, len im to vyhovuje jedine v utorok 😕
ja som za ten istropolis
aj ja za istropolis. na nakupi sa moze ist inokedy,stretko sa robi hlavne pre deti 😉
Dobre baby, prehlasovali ste ma 🤐 ide sa do istropolisu.
🙂
Baby co je s vami?
Ideme,alebo pockame na nejake to prve slniecko?
baby tak ako so stretkom? kedy ho dame? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj. No to stretko nie je zlý nápad, ale ja som z KOšice-okolie. Tak ako to vymyslíme? 😉 😉 😉