Ahojte babenky, najde sa tu niekto z okolia Krupiny, žienky, ktoré sa snažia otehotnieť?
Bola by som rada, keby sa niekto ozval.
ahojky .......tak ako vidim, Krupincanky to tu nepoznaju.....skoda 🙂
🙂 🙂 este stale nas tu nikto neobjavil?????? 🙂
Ahoj tete,aspon ja sa ti ozvem aby si tu nebola sama.....skoda,ze sa nikto viac neozval,pokecali by sme a mozno dali nejake stretko.Hoci ja uz mam 15-mesacneho certika Tobiaska mozme to tu rozbehnut 😀 😀 😀 😀 dufam,ze sa niekto prida
caute cicky... ja som aj Vasa... ale uz tam nebyvam...
ahoj lenok,som rada ze sa niekto pridal aj ked si uz o par okresov dalej....odkial pochadzas presne ak sa smiem opytat?
Taaakze....
v KA som byvala 14 rokov (dievca zo stanice 😀 ), potom sme sa prestahovali do Dudiniec, na SS som chodila do LV, na VS do NR, potom som 3 roky robila v KA a teraz byvam a pracujem v NR - konecna.... Tot moja historia 😀
ahoj suseda majka...no tu je to hrozne vsak tolko deti v krupine a mamina tu ziadna 🙂
ahojte, a ja som vás len teraz zbadala
a odkiaľ ste baby ? priamo z KA ? teda okrem lenok, čítam že teraz býva v NR 🙂
a tu ani dnes nikoho niet ?
🙂 🙂 🙂
Caute baby, ja som síce zo Šale, ale moj muz pochádza z Krupiny a sem-tam sa tam objavíme - ked prideme navstivit babkovcov 😉
ahoj ria, ako pekne si to napísala....babkovcov 🙂
a ostatné baby kde ste ?
ahojte baby,ja som tiez rodena Krupincianka ale zakotvila som vo Zv predtym Anglicko,Cechy a este raz Anglicko
a pak este rok ka a od januara Zv dufam ze bude uz koneccna 🙂 😉 Krupincanky drzte sa 🙂
apolis tak si toho pekne veľa pochodila 🙂
dievčatá nejako sa to tu nechce rozbehnúť ☹
ahojte baby.co nove v KA? 😎
Kde ste všetky???
ahojte babenky, no som rada ze konecne si nas tu niekto vsimol, vitajte maminy!!!!! No v Ka neviem co je nove asi nic, ja nie som priamo z KA 12km od tial.... 🙂
apilis kde byvas v ZV, ja som tam tiez byvala 2 roky na zapade, a na podpborke mi byva segra, casto tam chodime 🙂
ahojte. baby. tak hlási sa vám Krupinčanka 😉
Aj ja aj ja som z Krupiny 😀 cez ZV som zakotvila v BA ale s mangelikom sa stale pohravame z myslienkov ze sa vratime spat. Musime to stihnut pokial krpcek zacne chodit do skoly 😒
ahojte aj ja sa k vam pridavam 🙂
nikuska ahooooooooooooooj veď mi sa poznáme!!! ...jeeeeeeeej to je super...napísala som Ti IP
babyyyyyyyyyyyyyyy kde steeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
"všelikde", no aj tu 😀 😀 😀 Ked ka je dosť malá, tak asi nepotrebujú tak kecať cez net ... môžu sa stretnúť. Myslím .... 😉 Aspoň nesedia doma. Aj báby sa musia vyblázniť vonku 🙂 🙂 pekný dník všetkým
marionn presne tak, ak sa poznajú tak "flámujú" žiaľ niekto má len okres Krupina,takže priamo napr. HN a má smolu na stretká s maminami...ale neva, nájdu sa aj iné, čo majú čas a stih...pekný deň všetkým
laurajana, no veď jasnačka. 🙂 ako sa máš? kukla som...si v očakávaní druhej báby-čoskoro...
ano kukla aj ja by som si kukla, keby bolo čo, čo tak pridať fotky? Áno onedlho by sa mala pýtať na svet...uvidíme ako sa rozhodne... 😉
no....ja som prepáč.... 😅 😅 😅 ...budem sa snažiť napraviť. 😉 xi
... jeeeee moja svagrina je z Krupiny 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
asi sem nechodia baby z okresu Krupina, nevadi, ak náhodou niekedy ano najdete ma tu!!!!!!!!!!!!!!!!