tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
no aj mene to asi vychadza na apríľ.. 😀
@majlienka69 to je asi zart, ze? 😀
@majlienka69 ooo pekny datum 🙂 Vitaj 🙂
mne to vychadza na 17.4.2012 co by bolo super,kedze to bude nase vyrocie svadby a zaroven aj rok pred svadbou sme sa v ten den zoznamili 🙂
6.4.2012 moje prvé mimi 🙂
Inac dievcataaaa...gratulujem vam a prajem kludne tehotenstvo...ja mam inac mojich oboch chlapcoch aprilovych...a su to uzasne deticky...takze drzim vam palce...
11.apríl :-P
12 april 🙂
Ahojte,
aj mne to vychádza na apríl... zatiaľ mi dr. nedala termín... v piatok mám ísť na prvé testy... 🙂
Bude to naše druhé dieťatko... Máme trojročného chlapčeka Samka... 🙂
naša maličká sa mala narodiť 7.4., ale cisárskym to bolo 4.4. a teraz už má 3 roky - na izbe v pôrodnici som bola s maminou, ktorej sa chlapček Jakubko narodil 1.4. - držím Vám palce, aby Vám to všetko super dopadlo ;)
babulky, boli ste už u lekára? ja ešte zatiaľ nie, všetci mi povedali, že teraz je ešte príliš skoro (začiatok 6tt), že stačí o týždeň, dva.
ahojte, ja mám terním 4.4, bola som u lekára a celý príbeh Vám porozprávam až ke´d to bude "istejšie". Ja som drobca videla aj na sono, už sme mali srdiečko. najbližšie idem bud.týždeň koncom a už sa neviem dočkať ...
Ahojte babulky, my by sme mali mat terminik 3.4., uz sme boli aj u dr, bolo aj srdiecko, tak verim, ze vsetko bude ok 😵
@katkarv ahoj.. nepatrím do tejto témy, ale viac krát som videla Tvoje príspevky.. viem, že máš tiež nedobré skúsenosti s tehu... veľmi ma potešilo, keď som zbadala aprílovú tému a tam Tvoje príspevky... 😉 veeeeeeeeeeeeľmi Ti držím palce, aby Ti to konečne vyšlo a v apríli sa tešila z krásneho, zdravého bábätka.. 🙂 Maja
Wow,to už je tu apríl 2011? 😕 Gratulujem všetkým,prajem hladký priebe tehotenstva a krásnych zdravích drobčekov 😵
dakujem vam vsetkym 🙂
ahojte kočky, môžem sa pridať? 🙂
tiež patrím do klubu apríloviek 😵
Dobre ranko, ako sa dari? 🙂 mate uz niektora aj nevolnosti? Lebo ja osobne grciam uplne strasne, kazde rano ☹ ale to som aj pri prvom tak .. takze predpokladam, ze to bude opat rovnake
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
1.april 2012 🙂