mamicky s kosickeho kraja
Ahoj. Ako sa máš? Už sa ti to kráti. Tak si to naplno uži. 😉
Ahojte dievčence 🙂 pochádzam od Spiš.Novej Vsi, ale žijeme v Čechách, snád to nevadí...
zuzpidka- máme podobne staré deti... 😉
Ahoj Kajacz. Ste mi s manželom veľmi povedomí. Odniekiaľ vás z videnia poznám. Neviem odkiaľ. Mám pamäť na tváre a veľmi ma zlostí keď neviem ku komu alebo k čomu mám tvár zaradiť. Tak ako vo vašom prípade. 😠 Ty máš dvoch synov a ja mám párik. Ako sa ti žije v Čechách?
ahojte 🙂
zuzpidka- neboli by sme tu, keby sa nám tu žilo zle...ale moje srdiečko by sa niekedy chcelo vrátit... ☹ , sme tu už 7rokov
ahoj janka 🙂
zuzpidka- manžel šudoval v Košiciach 9rokov, ja v Prešove 4roky. Obaja máme v Košiciach rodinu, možno sme sa aj niekedy videli, napr.na nejakej svadbe...
kajacz a casto chodite na slovenensko?
janka- ked nechodil Samko do školy, tak sme na SK zostávali aj dlhšie, teraz chodíme tak 5x do roka...
ahoj kocky, aj ja som povodne z Kosickeho kraja, ale uz 5 mesiacov vydata v Šali 😀
kajacz a si priamo zo Spisskej? lebo ja ano 🙂
evitkamaliicka- bývam 10km od Snv, vlastně bývala som...do Snv som chodila na ZŠ a po zdravotke som chvílu pracovala v nemocnici...
Kajacz, aj manželovi je tvoj manžel povedomí. nevieme odkiaľ. 😠
zuzpidka- vravím, že 9rokov bol v Košiciach na škole, stredná a vysoká...teraz má oproti tomu 20kg naviac...
veď to nevadí. či áno? má tie kilá navyše? 😉
ahojte dievcata az teraz som sa dostala k pc tak vas tu vsetky vytam dufam ze si tu sprijemnime chvile cakania
Ahojte,
ja som tiez od SNV 😉
takze Kosicky tak sem dufam patrim 😀
kajacz a kde v Cechac byvate?
rybečka- jééééj dalšia Spišiačka, to mám radost, bývame v Jičíne, je to malé krásné mestečko v Českom ráji. Smejeme sa, že sme prešli zo Slovenského raja do Českého... 🙂 50km máme do Hradca Králové, Mladej Boleslavy aj do Liberca, do Prahy to máme asi 80km.
Ahoj kajacz
pytam sa preto lebo my sme byvali 4 roky v Kladne ale este pred tym som bola Nove Mesto nad Metuji tam soms poznala mojho terajsieho manzela 🙂 Cesky raj je tiez nadherny moj brat zije v Cechach a my zasa milujeme Berounku ked ti to nieco hovori tam sme chodili stanovat na Zbecno krasna priroda 😵
ja som bola velmi spokojna v Kladne aj by som sa mozno tam vratila ale doma je doma teraz mame tu uz domcek sice stary po babke ale raz dufam ze bude novy 😉 ked si ho opravime 😀 Prezila som tam velmi pekne chvile.
Ahoj dievčence 🙂 , prajem pekný den na Slovensko...tu teraz boli krásné slnečné dni, ale dnes sa to má zkazit... 🙄 . V sobotu cestujeme na Slovensko a vždy ked tam ideme je škaredé počasie... 😒
ahoj kajacz tak to pocasie je tu take vseliake ale hadam neake tie luce vydu aj ked prides. 😵
tu hlásia na Velkú noc sneženie... 😝
tak dufam ze tu uz nezasnezi bo uz ani kabat nezapnem 🙂
tiež dúfam, že ten sneh nebude. už nech je tepľúčko. 😉
aj ja dufam mas zlatuckeho syna
ty Luciask, čo by si chcela mať? syna alebo dcérku? je to jedno, len nech je všetko ok a nech ste zdraví. 😉
tak to mas pravdu nech to je hlavne zdrave ak viez tak mi napis ako a kedy treba vybavovat matersku to doktor mi da neake pepiere a vtedy alebo ako dakujem ahoj
mne dal gynekológ papiere a tak som si išla vybavovať materskú. 😒
jeeeeeeeeeej nasla som temu,kde taktiez patrim 🙂
aj ja pochadzam z KE ale zijeme v Cechach 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahojte vytam vas na tejto stranke budem rada ak si tu najdeme neake spolocne temi na pisanie