ahojte babenky, ste tu? ja som včera zistila - 4 dni pred očakávanou menštruáciou, že vo mne vzniká nový život a sme s manželom nesmierne šťastní, nakoľko som v októbri min.roku potratila naše vytúžené dvojičky tak snáď tentokrát všetko dobre dopadne....
ahojte,
ale to letiiii uz april 2010, ja som z aprila 2009 a prajem vam len a len to najlepsie, nech sa skoro dockate vasich malickych babatiek
maznacik007, gratulujem a tesim sa tebou! nech vsetko dobre dopadne!
ahojte, aj ja sa pridavam, prajem nech vsetko dopadne na 1* a je Vás tu co najviac
ajoj majka, ja som bola tiez v aprilovkach 09, zial nevyslo to (((( tak sa velmi tesime,ale aj bojime zaroven
civava, spominam si, zelam Ti to zo srdca aj vsetkym
dakujeeem anib, a pozdravuj babenky v aprilovkach 09....som vas velmi sledovala cely cas a drzala palce..a zavidela vam /ale len v dobrom /
aprilovciatka 2010 z celeho srdiecka vam prajeme vela zdravicka v brusku a potom mimo neho...mamickam krasne tehulkovanie...
drzime palce...nech vam to vyjde...aby ste v aprili na buduci rok poculi nadherny plac vasich lasok...
dievcata, prajeme vam aj s mojou laskou obrovskou, aby vam tie fazulky v brusku rastli, rastli, rastli a boli co najskor vo vasich naruciach... to cakanie je sice nekonecne, ale urcite stoji za to
civavava,
gratulujem a prajem vam, aby to tentokrat vyslo ste velmi sympaticky parik s manzelom
mas uz aj nejake priznaky tehu?
babule prajem vam, aby sa vam narodili zdrave, krasne babatka.
civave obzvlast gratulujem - pamatam si ju, ked este s nami tehulkovala a bolo nas luto, ze uz medzi nas potom neprisla. tesim sa, ze si zase tehu a budem silno drzat palce, aby si to tentokrat dotiahla do uspesneho konca.
tak aj ja sa pridavam z apriloviek 2009, zelam vam veeela zdravicka, pozitivnej nalady, nech bruska a poklady v nich rastu do krasy a nech sa tento krasny zaciatok premeni do uspesneho konca v podobe nadhernych babatiek.
a nech ste tu taka skvela partia ako my v aprilovkach 2009.
krpceeek ahoj, juj to som rada ze si si posmenula, ja som vas furt citala a tesila sa z vasich uspechov...
Zalia, priznaky nemam zatial ziadne...asi je to este len fakt v zaciatkoch, lebo len pozajtra som mala dostat kramy...ale min. rok mi byvalo zle poobede vzdy, ked som dosla z roboty, to som bola v nejakom 8. tyzdni a potom mi uz noc nebolo,ale to uz boli babatka mrtve
Ahojte.....no teeeeda civava....gratulujeeeeem
civavava... tak si to zatial uzivaj ze je to bez priznakov... mne je zle asi aj za teba... som hrozne unavena.. v robote len cucim.. a ledva mam otvorene oci.. a je mi uz aj blbo od zaludka.. pri malej som denne vracala az do konca 3 mesiaca.. takze sa mam na co tesit...
ale este potrebujem cas aby som tomu uverila...
k doktorovi sa chystam az v druhej polke augusta..
ahojte kočky, práve pred pár dňami sme si s manželom pripomenuli ako sme pred rokom stvorili našu babuľku a už je to rok...letí to...tak vám všetkým prajeme aby ste si to vychutnávali a v apríli bud. roka priviedli na svet malé barančeky alebo býčky
ahojky, aj ja sa pripajam, pred par dnami sme zistili, ze budeme mat druhe babatko, prve sa nam narodilo v aprili 2008 a teraz to vyzera znovu na april s manzelom sa tesime, aj ked momentalne sa citim strasne, nevolnosti, zavraty, je to omnoho horsie, ako pri prvom tak dufam, ze to rychlo prejde drzim vsetkym palce aj ja sa chystam k dr v druhej polke augusta
to uz su aprilovky?? ten cas ale leti..
kazdopadne gratulujem "novopecenym" tehulkam
ahoj civavava! tak ja by som mala dostat m vo stvrtok, ale uz styri dni sa testujem a stale su tam // nechcem sa dopredu vytesovat, ale dufam, ze aj u mna to znamena to iste, co aj u druhych buduci stvrtok som objednana k dr. a veeeeelmi si zelam, aby to bolo to, po com uz polroka tak velmi tuzim. ak bude vsetko ok, tak sa tu mozme vytesovat spolu
ahojte aprilovky...
vitam ttiffanny...
ako sa mate?
ahojte babenky, ttiffanny vitaj! tak sme na tom rovnako....drzim mocpalceky!!!
ahojky civava super ze ti to vyslo. drzim palceky. drzte sa baby a prajem vam nicim nerusene tehulkovanie.
civavava, a ty sa chystas kedy k dr.? mne uz z toho fakt asi hrabe, lebo teraz si robim testy kazdy den. a dufam, ze budu vzdy rovnake
ahojte aprilove tehulky,
mate uz aj nejake priznaky tehu?
zalia.. co sa mna tyka.. tak
po jedle je mi blbo.. /pri dcerke som dost vracala do 3 mesiaca.. ale zacalo to az tak od 7 tt /
som hrozne unavena..
mam nafuknute brucho
a bolia ma prsia a bradavky.. no des.. nemozem sa ich ani dotknut.. zda sa mi to nejako skoro.. na priznaky.. neviem.. a dost sa mi mota hlava..
jaaj a zo suroveho masa je mi zle.. fujj..
ale to moze byt velmi indi vindi.. kazde tehu je ine.. pridaj sa k nam...
jej, že aprííííl aj ja som aj manžel tehulky gratulujem, aj ked by som sa rada pridala k Vám... ale ešte je skoro
maznacik, dakujem za odpoved
rada by som sa pridala, ale este je skoro, ja by som bola len 3tt tehu
ja sa snad zvracaniu a pod. vyhnem, lebo beriem B6 vitamin a ten na to pomaha, treba ho zacat brat uz pred tehu
dnes rano som sa zobudila na to, ze spim na bruchu a boleli ma prsia, ale mna zatial bradavky nebolia, iba zboku
a brucho sa mi nafukuje vzdy aj pred ms, tak musim pockat este par dni
snad sa k vam coskoro pridam a maahulienka tiez
tiffany, ja som k nemu nabehla uz v pondelok, lebo som minuly rok potratila...tak ma pozrel UTZ, ale ledva bolo cosi vidno..takze "skutocny" termin mam az 18.8., to by som mala byt v 7tt....
caute aprilovky.. robila som si dnes cez den dalsi test.. a je pozitivny.. a tehu palicka je silnejsia ako v pondelok...
civavava... hej isto je treba byt po takej skusenosti opatrnejsi... ja chcem zmenit lekara.. tak najprv musim okuknut toho noveho co so m si vybrala.. a potom sa objednam..
baby my teraz riesime dost narocnu situaciu doma.. najma muz ma velke obavy ako to budem zvladat s malym.. a tak.. a ake bude tehu.. a tak..
ja som si v cera dala kyselinu listovu tabletku.. dnes este nie..
ostala som dneska doma.. zajtra ide mala s nasimi na dovcu do IT a my budeme mat vela vybavovaciek.. s malym zasa..
maznacik, ja som mala dnes dostat menzes a rano bola ciarka na teste uz dost silna... podla mojho lekara si mam spravi test aj zajtra rano...a potom uz len cakat do 18.8 ked k nemu pojdem.... to budem uz v 8 tt...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj.. aj my sme dnes objavili dve // a absolutne nas to prekvapilo hadam bude vsetko dobre.. som hrozne unavena..