Vymeškaná menštruácia a negatívny test

6. nov 2020

Čaute kočky.. pred pár rokmi som ostala tehotná, bohuzial som v 7tt potratila. Vtedy to prebiehalo tak, že v čase ked som mala dostať MS mi začali večer slabe menštruačné krče, ešte som si dala intimku šla som s tým spať, že rano 100% dostanem MS. No ráno nič, ani náznak a dokonca mi aj tie krče prestali. Vtedy som si spravila asi o 2 alebo 3 dni test a bol jasne pozitívny. Moja situácia je nasledovná.. teraz mali sme styk pocas ovulacie, snazime sa, ale nejak toho bolo malinko, kedze den pred tym sme mali tiez.. asi 3 dni pred MS ma začalo pichat v maternici, tak slabučko.. 2 dni pred MS mi začali slabe menstruacne krče, trvali cely den. Stale som chodila na zachod, s tym ze citim, že som uz dostala ale bol to len priesvitny vytok. Vcera (deň MS) cely den krče, sice len slabe, ale stale nic. Vecer som si lahla s tym ze som citila ze uz su trocha silnejšie, že rano to tam bude. Na moj údiv, rano čista vložka a krče zmizli. Urobila som si test, ktorý bol na 100% negatívny. Presne takto sa to odohrávalo aj prvý krat.. nemam ziadne priznaky ms ani tehu, nebolia ma prsia a skor mam nechutenstvo a to je u mna velka rarita kedze pred MS zeriem ako prasa. Moja otázka je, myslite si ze aj napriek neg. testu z rána by som mohla byť tehotna?? Mali ste niektorá podobnú situáciu? bábätko by sme si veľmi priali.

nelca0510
6. nov 2020

Skor si myslím, že je to PMS

autor
6. nov 2020

@nelca0510 kvoli čomu?

katarina51941
6. nov 2020

A mám to isté. Bolesti ako na mš ale tá mešká 2 deň a test negatívny. Tiež som jedla akoby mala prísť ale zatiaľ nič.

nelca0510
6. nov 2020

Tak test je negatívny, ovulácia podľa teba bola. Zvyšok ako pazravost, kŕče je PMS alebo si nahováras tehotenské príznaky,lebo chceš veľmi dieťa. To skôr.

autor
6. nov 2020

@nelca0510 ja sa len preto pytam, lebo prvy krat to takto prebiehalo tiez,. neviem aka je šanca ze by to znova takto mohlo byť. Praveze nie som pažtava a nič si nenahovaram, iba konštatujem. Ale dakujem za nazor, kazdopadne skusim testovať az za par dni a bude jasno..

autor
6. nov 2020

@katarina51941 my sme na tom uplne rovnako :D kedy si spraviš dalsi test?

nelca0510
6. nov 2020

Pozri, nechcela som ta uraziť. Nehľadaj spojitosť s prvým razom, lebo sa utrapis. Skus o 2 dni test.. Ved snažili ste sa aj po "domnelej" ovulke?

autor
6. nov 2020

@nelca0510 vobec som sa neurazila, toto pisanie je naprd lebo človek nevidí výraz tváre a nie som moc smajlíkový typ cloveka.. Ide víkend, tak si počkam..mám aj ja tusaka ze ma MS prepadne necakane bez upozornenia a budem mať po konšpiračných teoriach :/

katarina51941
6. nov 2020

Asi zajtra. Uvidim

autor
6. nov 2020

@katarina51941 držim palce, napis potom

gugugaga123
6. nov 2020

Skús test za pár dní zopakovať.

katarina51941
6. nov 2020

A kedy si mala ovulku? A kedy sex? Záleží aj od toho. Možno že si skoro testovala

katarina51941
6. nov 2020

Ja som dnes 9 dpo. Asi skoro testujem. Ale ms mešká zatiaľ 1 deň.

autor
6. nov 2020

som 16 DPO, styk som mala 10 DC, 13 DC, 15 DC, 17 DC cize pred počas a po ovulaci...dnes je 1 den meškania. Možno je este skoro? rozymslam nad tym menstruacnymi krcmi predvcerom a vcera, moze s v case MS uhniezdovať vajičko?

katarina51941
6. nov 2020

Podľa mňa áno. Našu prvú dcérku sme splodili v posledný deň ms. A druhú pred ovulkou. Podľa mňa je všetko možné. Držím palce a daj vediet ako si dopadla.

autor
6. nov 2020

@katarina51941 urcite dam vediet, velmi som vzedava ci sa zadarilo..

katarina51941
6. nov 2020

Moj test je zatiaľ takýto. Dnešný. Ale bolesti na ms zase začali. Tak ja už neviem. Počkám čo bude.

autor
6. nov 2020

@katarina51941 no nejak takto vyzeral aj moj z dnesneho rana.. mna uz aj tie krče presli, len občas zacítim akoby nieco slabučke.

katarina51941
6. nov 2020

Musíme vydržať do pondelka aspoň 😱😱😱 keď teda nepríde ms.

autor
6. nov 2020

@katarina51941 musim si najst nejaku zabavku na vikend :D

tatranka4
6. nov 2020

Tak baby tak mne už ms dorazila 11 deň meškania

katarina51941
6. nov 2020

Ja idem ku svokrovcom tak hádam na to nejak zabudnem. Ale stále na to myslím 🤣

katarina51941
6. nov 2020

@tatranka4 to ti riadne dlho meškala.

autor
6. nov 2020

@tatranka4 porazilo by ma asi

tatranka4
6. nov 2020

No mi hovor, tá čo.uz nič sa nedá robiť

autor
6. nov 2020

@tatranka4 kočky nevydrzala som a urobila som si test. vidite tam nieco lebo sa mi klepu rukt

autor
6. nov 2020
katarina51941
6. nov 2020

Jasné že ano.

katarina51941
6. nov 2020

Ale na to že máš 16 dpo je dosť slaba. Možno si otehotnela tesne po ovu

autor
6. nov 2020

@katarina51941 iba podla kalendarika som.si to ratala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre