Ahojte vidíte tam niečo ? ja tam niečo vidím len neviem či je to duch alebo kanalik , mám 5 dní do MS a moja zvedavosť 🤦🏽♀️
@dadulamamula zle sa to foti ale niečo tam vidno viem že je zbytočne testovať ale už sa tak dlho snažíme že som stoho na prášky
@snazilka225 ja som mala takeho ducha v den pred ocakavanou MS okolo 11.00 potom okolo 17.00 uz krajsie a na druhy den rano kolajnice.drzim palce aby silnelo 😊
@snazilka225 ja vidím ✊
@angi07 ďakujem ❤️ snáď bude silnieť a nebude to len kanalik 😊
Mala som o niečo silnejšie pred menštruaciou, no tá prišla..
Dúfam, že to nebude tvoj prípad len naozaj sa to neoplatí lebo i keď je to pozitivné, nemusí to nič znamenať😕
@oli2782 áno jasne viem že sa to neoplatí lenže mi už viac než rok pokúšame o bábo a už mi niekedy s tých testoch sibe .. v lete som zažila biochemické testy / koľajnice a ms prišla určite sa nato nespolieham len som kludnejsia keď je tam tá druhá 😅 buď alebo 😊
2x som tak mala, keď som bola tehotná a 2x keď som nebola 🙂 Držím palce.
ja tam tiež niečo vidím,takze drzim palce 😊 ja som si robila včera večer, a tiež sa mi tam niečo rysovalo :D uvidíme o týždeň 🙂
Keď kukám jak puk, vidím slabucku čiarku, ALE môže byť biochemicke a budeš zbytočne smutná a sklamaná, testuj až po meskani. Ale držím palce nech sa udrží, veľa zdravia 🙂
@snazilka225 Vidím 🥰
je tam ! ♥
@snazilka225 Naozaj to nemyslím v zlom, čo idem písať, lebo ťa viem pochopiť, asi ako každá žena, ktorá sa tešila na dieťa a s nádejou si robila test - ale na tom poslednom nič nevidím. Chápem, že sa snažíte a túžiš po dieťati, ale naozaj úplne zbytočne sa testuješ v čase pred menštruáciou. Sú to totálne vyhodené peniaze, či už si alebo nie si, a zbytočné stresy. Keď my sme plánovali dieťa, nemala som tušenia o žiadnych "kanálikoch", o tom, že čiarka silnie či rozmočených testoch, či duchoch, dokonca som tu minule videla diskusiu o testoch, ktoré citujem "duchujú" - môjtybože. Robila som 2 testy, jeden tiež pred menštruáciou, lebo som sa prerátala v dňoch a bola som v tom, že mi mešká a druhý potom, čo meškala.. čiarka bola aj vtedy viac slabá ako silná, ale už som to neriešila, objednala som sa k lekárovi, ten ma poslal na krv a neskôr ma vyšetrili. Toť vsjo. Skúšať treba, tešiť sa treba, ale nevytváraj si zbytočne stresy predčasne urobenými testami.
@barborkakr do vyzerá sľubne vidím tam duchov držím palce nech silnie 🙏 koľko dní máš do MS ?
@barborkakr ja dneska mám dostať ms 😭 test ukazuje nejakého ducha ale moje sú slabé dnes robené
@snazilka225 zajtra, ale tym, ze sa mi obulka posuvala o 5 dni asi neskor a dakujem Ti🥰🥰🥰
@snazilka225 a dnes rakto❤️Asi bude duch
@barborkakr tíško gratulujem 👏 to vyzerá fakt super ❤️ snáď sa aj ja čoskoro dožijem 2 //😅
@snazilka225 dakujem, pojdem este kupit asi pepino a poobede urobim iny druh 🙂 snad to nie je biochemicke 🙂
@snazilka225 dozijes sa mozno uz tento x😊
@snazilka225
@barborkakr
Gratulujem ❤️❤️🥰🥰
Baby koľko ste Dpo ??
Ja som mala včera negatívny test,na 12/13dpo mešká ms 4.deň ale možno sa posunula ovu a asi dneska som mala mať ms na14.dpo stále nemám miesto toho mám výtok biely bolesti nemám žiadne.
@alina765 ja som. 8
@snazilka225 nic. A ako ti tu píšu, načo testujes pred MS? Ano, môžeš byt neyrpezliva, tešiť a pod.... ale je to zbytočné a zranujes len samu seba.
Drzim ti palce nech čoskoro nájdeš 2.ciarky.
@alina765 ja vlastne ani neviem tento mesiac koľko som dpo vôbec som si nesledovala ovuláciu .. tak som skúšala dneska ale naživo tam niečo vydno a foto ani nie no však uvidím dnes mi má prísť MS max zajtra 🙂
@alina765 možno sa zadarilo skús urobiť test o 2 dní ak nepríde ms práveže ja mám od včera bolesti ako na MS tak som fakt zvedava 🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zbytočne testovať 5 dní do ms, náhodou ti ms príde a budeš sklamaná.. Ja tam osobne nič nevidím, počkaj do termínu ms ak nepríde potom testuj