Ahojte, prosím vás vidíte tam aj druhú čiarku?
@tova ukázala sa hneď.... keď test vyschol, iba stmavla..toto je fotené hneď po testovaní.
Huraaaaa
@kristianko1 nie som si ešte istá ☺️
Je ju slabo vidiet.aj moj prvy test bol taky lebo bol skoro robeny.o par dni zopakuj 🙂 ja som mala pozitivny. A uz ma dcera 2r 🙂
@danielazak ano, pozitivny 🙂
Gratulujem 😁😁
Ja som mala presne taký slabúcky test.
Ano
podla mna pozitivny. Zimne dieta to bude 🙂 Sranda nathaovat cizmy
@danielazak ahoj ja som mala este slabsie viditelnu od teba a teraz mi ms meska chvalabohu 8 dni a pozri 🍀❤️
Takze sa môžem tešiť už? 😊
@danielazak jasneee... teraz len vydrzat do prveho sona 😀
@danielazak vyzerá to nádejne.. Urob pozajtra rovnakú značku testu, a keď bude silnejší je to jasné 👍👍✊
Takto som mala dnes rano
@danielazak to už je suchý?
Vyzerá byt pozitívny 😉😉
na 100 % pozitivny... Vela stastia!
@danielazak aj ja mam taku ale neviem ci som alebo nie🙄 skusim este zajtra, ty si uz robila?
Aj ja potrubujem poradit meskaju mi 3 alebo 4 dni mam nepravidelny ciklus niekedy na cas 28 dni, teraz je to 32 den od poslednej menštruácie, robila s si vcera test a visiel mi takto, je tomu 11 dni od stiku, mam slabe 2 dni menstruacne bolest a po chvile prejdu ale menzes nikde zatial. Prikladam foto, zajtra budem robit novy.
@kvetinka0099 blahoželám.... určite ste
@danielazak ale je to take slabucke, zajtra si este spravim rano este pred 2 týždňami som sa objednala na gyndu cize zajtra, kvoly niecomu inemu, a teraz toto, mislis ze by to mohlo byt ono? Nebolo by skoro ist ku gynekologovi? Uz som objednana alee nie kvoli tehu. Mislela som zr mam zapal🤣
Gratulujem 😊❤️
@kvetinka0099 vyskúšajte iný test
@danielazak dnes som volala na vysledky s krvy a ze mam nad normu co sa povazuje za tehotenstvo stvrtok musim ist znova na krv a potom mi spravi utrazvuk ze by to malo vidiet. Aj ja sa bojim aj tesim,na kolko mam maly pruh vedla pupka 😢a od kedy sa pocitaju tyzdne tehu od poslednej menzesu alebo od styku? Mrchu som mala zacinajucu 28 aprila do 2 maja a 19 bol styk🤣
@kvetinka0099 od poslednej menštruácie... čiže od toho 28.aprila
@danielazak tak dnes som si robila a uz je pozitivny, len som chora ani tesit sa nevladzem🤣
@kvetinka0099 gratulujem 😊😘 ❤️
@majka64 dakujem velmi pekne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
vidim druhu. Ale objavila sa hned alebo az ked vyschol test? tebo az ked vyschol niekedy to sa ukaze ta druha slaba a je negatiny