Bol robeny dnes poobede vidite tam aj vi nieco?
Zdravím, áno je tam slabý duch. Skúste otestovať tak za 2 a ráno.
Ufff
nič tam nie je....
Ja som takto mala 9 dpo a na 14 dpo uz bolo pekne vidno ciarovky🙂 drzim palce!
Áno, vidno dve čiarky, sice duchov, ale sú. Koľko ti mešká ms?
@deti95060810 no ja tam vidím dve čiarky...Ja som mala prvý test úplne biely a ďalší ešte slabší od tohto
@lenakiss ak sa mýlim, tak sa ospravedlňujem.... Napísala som len to , čo vidím...
Ja som mala ms Prisli o dve dni skor ale slabe dve dni a Potom nic iba priesvitny vytok bolia ma krizov a picha ma vo vajecnikov najprv som si myslela ze je to od prechladenia ale trva to Uz asi dve tyzdne
Tak som skusila testnut a teraz neviem na com som
@deti95060810 a ja nevravím že to na 100 percent bude tehu...ale že tam druhá čiarka rozhodne je vidieť;)
Dakujem za negativ
No nic musim pockat par dni snad to zosilnie Uz sa pokusame nejaky ten cas ale Toto sa stalo prvy krat
Tak sup k lekárovi 😊😊😊držím palce
@maya1234 príznaky máš na tehu,a ak bola slabá ms,je to možné....na tvojich testoch niektorých vidno aj slabú čiarku😉tak snáď to vyjde,držím palce
Na tom prvom je duch, no na tom druhom nevidim nic.
ja som mala presne takto isto a bola som 9DPO 🙂 držím palce 🙂
Ja Zijem V UK tu nieje lahke dostat sa K lekarovy a aj tak V pondelok letim na sk tak som trocha nervozna
Posledna ms ta slaba bola 12 novembra takze fakt neviem teraz by som mala mat ovulku nemoze aj to neako ovplivnit ten test?
Nechcem si davat falosne nadeje ale myslim ze ten druhy pasik tam bezdvovodu neskocil Ta neistota je hrozna
Ani neviem ci mam brat toho ducha ako pozitiv alebo negativ
@maya1234 myslim si ze uz je to dost dlho co ti meska a ciarky by mali byt silnejsie ....ovulaciu si mala kedy v oktobri ?
Ak ten druhy duch tam nabehol do piatich minut od urobenia testu tak to vyzera na tehu....
Ten duch tam nabehol hned ked som som to namocila a Potom vybrala tak nabehol ten kontrolny a hned zanim aj ten duch
Vidno na oboch ducha, treba robiť testy najlepšie ráno a čiarka by mala silnieť 🙂
Ja vidím slabulilinku čiarku 🙂
Skusit aj inu znacku testu...ale aj ja tam vidim 2 ciarky..☺
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ano, ale najlepsie je robit test z ranneho mocu. Kolko ti meska ms?