Vidíte dve čiarky?

bibka194
5. jún 2023

Ahojte ,Vidíte tam dve čiarky ?

dizajnerka
5. jún 2023

A ty vidíš?

mladena
5. jún 2023

vidím tri

jaskolka
5. jún 2023

Nie.A prečo ho držíš tak na krivo?

mirkava
5. jún 2023

@bibka194 prečo tak nakrivo? Ale zdá sa mi že sa tam niečo črtá, ale nie je to kanalik?

bibka194
autor
5. jún 2023
mirkava
5. jún 2023

@bibka194 no mne sa tam niečo zdá? Už ti mešká MS?

janetinka27
5. jún 2023

je tam nieco slabe, ale skor sive. urcite je tam nieco vidiet. ale ci je to kanalik alebo ciarka sa neda este povedat. sledovala si si ovu? kolko dni je odvtedy?

romanka06
5. jún 2023

Už sme to tu dlho nemali, no konečne nejaký testík

jj298
5. jún 2023

Vidime akurat, ze si si cez vikend mohla nieco urobit s nechtami. S takym orajbanym lakom by som sa hanbila chodit

motylik21
5. jún 2023

@bibka194 niečo slabé vidno....skús testovať o 2 dni

ar3m1s
5. jún 2023

@jj298 wau... akoze mate odo mna potlesk. To musite hned utocit? Nerozumiem co donuti cloveka napisat takyto primitivny komentar... na vasom mieste by som sa zasa ja hanbila ak by som sa takto spravala na internete a za kazdu cenu sa snazila niekoho urazit

jj298
5. jún 2023

@ar3m1s no tak to bud rada ze nie si na mojom mieste. Ty si zase ten typ co musi za kazdu cenu prehovarat do svedomia?

bibka194
autor
5. jún 2023

@jj298 keď máš napísať nieco takého , úplne mimo tému tak radšej nenapiš nič . Nikto nieke zvedavý na takéto odpovede a vyburenie tvojich komplexov .

stellarstar
5. jún 2023

@bibka194 ty tam vidíš niečo?

ar3m1s
5. jún 2023

@jj298 ja som ten typ co nevypisuje za kazdu cenu nezmyselne komentare. Ale teraz mi to akosi nedalo. Ty urcite chodis kazdy den dokonale namalovana, mas novu manikuru, kazdy den ides ku kadernicke, mas nove drahe oblecenie vsak? Nevidim dovod preco by si mala niekomu vypisovat tieto priblble komentare len kvoli nechtom. A vyslovene naschval urazat ludi... si sa zle vyspala alebo mas zly zivot? Akoze ozaj sa mi uz zastavuje rozum nad takymito ludmi ako si ty.

jj298
5. jún 2023

@ar3m1s kazdy den netreba chodit kadernicke kozmeticke ani na manikuru. Ak ta toto urazilo tak mas asi problem so sebavedomim. Skus sa naucit trosku povznies nad cudzich ludi a nemoralizovat tolko. Bude ti lahsie.✌️

ar3m1s
5. jún 2023

@jj298 akoze mna malo urazit co ? 😂 Ja sa nestaram do nikoho ci ma dokonale oblecenie/nechty... ja sama sa viem aj dokonale upravit a zaroven inokedy chodit strapata a pod. Neriesim... staram sa o seba a to ako vyzeraju ostatni ludia ma absolutne netrapi. Ale viem pochopit ak sa niekto neoblieka kazdy den dokonalo ako ty... ale dobre zi si v svojej bubline a tam aj zostan a radsej uz nikde nepis 🤦‍♀️

domka222
5. jún 2023

Popravde,aj mne padli do oka najskôr nechty,až potom test 🤭 a ten test,nuž ťažko ak to je pepino. Niečo tam je,ale...

bibka194
autor
5. jún 2023

@ar3m1s ďakujem že sú tu ľudia ktorý majú chrbtovú kosť na svojom mieste 🙂

bibka194
autor
5. jún 2023

@domka222 nie je to pepino

jj298
5. jún 2023

@ar3m1s dobre urobim ako povies

sense
5. jún 2023

Vidím negatívny test, počkaj kým bude meškať a ak ms nepríde správ test znova, ak ti ms mešká tak počkaj 2-3dni a skus znova

ankare
5. jún 2023

@bibka194 mešká Ti menzes? Za mňa negatívny

vero96
5. jún 2023

Za mna negatívny test. Ak je pozitívny, sú tam jasne čiarky bez zoom, otáčania, nakláňania atd.

sednaja
5. jún 2023

@bibka194 Jedna z nás potrebuje okuliare.

basulaak
5. jún 2023

@bibka194 ano vidim druhu rysujucu sa

donaa111
5. jún 2023

Ahojte vidíte tam niečo?

vero96
5. jún 2023

@donaa111 jednu čiarku

kr058
5. jún 2023

Toto je negatívny výsledok, fotka sama o sebe skresľuje, vy to vidíte naživo a ak tam nevidíte jasnú viditeľnú čiarku, aj keď len slabú, tak je to negatívne. Proste tá čiarka musí byť vidieť. Nepíšete kedy ste to testovali v rámci cyklu, takže ťažko sa k tomu výsledky vyjadriť v tomto zmysle. Pretestujte o dva- tri dni ak sa menštruácia nedostaví, skôr to nemá zmysel.

natalinkaminisek
11. jún 2023

@bibka194 niečo slabo vidiey

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre