Ahojte ,Vidíte tam dve čiarky ?
vidím tri
Nie.A prečo ho držíš tak na krivo?
je tam nieco slabe, ale skor sive. urcite je tam nieco vidiet. ale ci je to kanalik alebo ciarka sa neda este povedat. sledovala si si ovu? kolko dni je odvtedy?
Už sme to tu dlho nemali, no konečne nejaký testík
Vidime akurat, ze si si cez vikend mohla nieco urobit s nechtami. S takym orajbanym lakom by som sa hanbila chodit
@bibka194 ty tam vidíš niečo?
@jj298 ja som ten typ co nevypisuje za kazdu cenu nezmyselne komentare. Ale teraz mi to akosi nedalo. Ty urcite chodis kazdy den dokonale namalovana, mas novu manikuru, kazdy den ides ku kadernicke, mas nove drahe oblecenie vsak? Nevidim dovod preco by si mala niekomu vypisovat tieto priblble komentare len kvoli nechtom. A vyslovene naschval urazat ludi... si sa zle vyspala alebo mas zly zivot? Akoze ozaj sa mi uz zastavuje rozum nad takymito ludmi ako si ty.
@jj298 akoze mna malo urazit co ? 😂 Ja sa nestaram do nikoho ci ma dokonale oblecenie/nechty... ja sama sa viem aj dokonale upravit a zaroven inokedy chodit strapata a pod. Neriesim... staram sa o seba a to ako vyzeraju ostatni ludia ma absolutne netrapi. Ale viem pochopit ak sa niekto neoblieka kazdy den dokonalo ako ty... ale dobre zi si v svojej bubline a tam aj zostan a radsej uz nikde nepis 🤦♀️
Popravde,aj mne padli do oka najskôr nechty,až potom test 🤭 a ten test,nuž ťažko ak to je pepino. Niečo tam je,ale...
Vidím negatívny test, počkaj kým bude meškať a ak ms nepríde správ test znova, ak ti ms mešká tak počkaj 2-3dni a skus znova
Za mna negatívny test. Ak je pozitívny, sú tam jasne čiarky bez zoom, otáčania, nakláňania atd.
Toto je negatívny výsledok, fotka sama o sebe skresľuje, vy to vidíte naživo a ak tam nevidíte jasnú viditeľnú čiarku, aj keď len slabú, tak je to negatívne. Proste tá čiarka musí byť vidieť. Nepíšete kedy ste to testovali v rámci cyklu, takže ťažko sa k tomu výsledky vyjadriť v tomto zmysle. Pretestujte o dva- tri dni ak sa menštruácia nedostaví, skôr to nemá zmysel.
@bibka194 niečo slabo vidiey
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A ty vidíš?