Ahojte už 7rokov sa z manželom snažíme o bábätko neviem či mám halucinácie alebo vidím dve čiarky? Poraďte mi prosím ďakujem
Dve☺️ drzim palce nech je kazdym dnom silnejsia!
2🍀
@veronikawewus Jednoznačné dve čiarky.
@veronikawewus gratulujem
Ja som zvyčajne úplne slepá, ale tu sú koľajnice ako hrom 😊, gratulujem
Dve 🙂
@veronikawewus dve aj ja som tak mala, gratulujem ...
Baby ja som bola na umelom nepodarilo sa a suseda mi hovorí že som nejaká čudná že aby som si spravila testy tak som si spravila a tam dve toto teraz sa bojím úplne mám stres
@veronikawewus och! Velmi prevelmi drzim palce🙏🏼 to bude nadherne😍
@zuza265 ja sa bojím že pôjdem lekárke a tam mi povie že nie som a teraz sa zbytočne teším
2,blahoželám
velmi velmi drzim paste! 🤞🏻🤞🏻
@veronikawewus pozri tym ze mate problem s otehotnenim kontaktuj lekarku a uvidis♥️ hlavne mysli pozitivne. Skus zajtra test - najlepsie rovnaka znacka. A ak este ordinuje lekarka skus jej zavolat ci mozes v pondelok prist
@zuza265 ďakujem už som volala do pondelka počkám a potom pôjdem ďakujem verím že to bude dobre
A koľko to je po Tom umelom? Myslím casovo.
@hipuska 3roky
@veronikawewus skús digy ☘️
Baby a prečo je tá čistka taká slabá ?
@veronikawewus ahoj a to je aka znacka testu? Takéto byvaju ovulacne a tam ciarka je skoro stale
Ak je tehu tak slaba moze byt, ze je falosna alebo, ze mas este malo hcg, kolko si po ovulacii? Držím palce
Podla mna je to povestny kanalik. Nevidim ruzove farbivo.
Je pekna ruzova. Krasna ciarka. Len sa tes😊 budes maminou
No, kup si iny, prip digi. Toto byt moze a nemusi. Ako dlho po casovom limite to bolo? Moze to byt kanalik, ale aj ciarka.
@veronikawewus lebo je predpokladam asi este skoro po ovulacii. Tipujem tak okolo 12 dpo. Netusis asi kedy bola?
@hederamonstera je normálne že ma pobolieva v prodbušku ?
@zuza265 nie neviem vôbec a čiarka sa ukázala hneď najprv bola slabšia potom už silnejšia
@veronikawewus ano, uplne normalne ;)
@veronikawewus sprav si zajtra este iny. Menzes ti uz meska? Ja som uz pred menzesom pri poslednom tehu mala ciarku ovela silnejsiu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@veronikawewus