Vidíte ducha ?
Ja vidím.
nie
Ahoj, nieco slabucke tam je a ma to ruzovy nadych. Testuj aj neskor, ci bude silniet
Nie
@zuzanockamt koľko Ti meska menzes? Nič nevidim
Nie
@ankare ??? Prečo to adresuješ mne? 😂😂😂
Zase som sa niečo naučila 👍 ono sa to volá duch, keď ste si nie isté? Ja zvyknem duchov cítiť, ale to je na inú tému ...
Negatívne
Nic
😅 "pre tie ktoré nevidia" autorka ukáže.
Takže načo sa pytaš, či vidim, či nie, ty ho tam vidiš. Môj názor je nepodstatny, ty vidiš ducha.
Ja vidim žiarivo biely test s 1 čiarkou. Ked budeš tehotna druhu čiarku uvidiš aj za šera
@zuzanockamt prepáč, pomýlila som sa
@kessica87 Ona bude nejaký trololo alebo má fakt nejaký problém, čo je teda horšie.
Inak ja vidim toho ducha - ale ci to je kanalik alebo alaba ciarka neviem🤗 drzim ti prsty
@kessica87 to je moda na koniku. Uz dopredu sa da vediet, ake budu pod prispevkom reakcie. A stale su to tie iste hejty, tie iste reakcie, rovnake slova. Potreba ludi prist a niekomu nalozit alebo bodnut. Pritom na druhej strane je tiez len clovek.
@kataina ona moze byt uz teraz tehotna, kazda zena ma hcg najprv nizke a az neskor vyssie (ps: to nebola autorka, kto vyznacil miesto ciarky sipkami)
@lovatko zase?
Je to veľmi zlá foto ale niečo slabunke tam.je
Držím palce
@kessica87 Už jej konečne zrušili účet.
@janetinka27 ano, mas pravdu vo vsetkom. Ale ten test (podla navodu) je teraz negativny, až ked bude čiarka viditelna, bude pozitivny. A ked tam duch naozaj je tak stale nevieme, či je to falošny duch(kanalik) alebo tehu.... takže zbytočne sa pri aj tak slabej fotke pytať. No neviem čo z tych odpovedi vyplyva pre autorku, aj keby jej 100 žien povedalo ano a 100 nie tak stale musi čakať na vyššie HCG a teda aj test... Pekny vikend
@kataina vyplyva jej to, ze na svoje pocity nie je sama.ze sa ozve ludom a dostane ludsku odpoved.
Reagovala som na tvoje "ked budes tehotna..", lebo neg test alebo slaba ciarka neznamena,ze tehotna nie je. Mozno sa autorka este ozve, ak si spravi test o par dni. Tak nech jej vyjde to, co si praje.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie