Ahojte dievčatá,
práve som sa testovala po šiestich dňoch od očakávania periódy a teraz neviem či vidím čo chcem vidieť alebo je tam len jedna čiarka? Nedá sa to poriadne odfotiť, ale naživo teda vidím jasnú bledo ružovú koľajnicu. Viem, že čím neskoršie sa otestujem, tým bude čiarka výraznejšia, ak by náhodou, ale predsa len, chápete určite pocity možno budúcej prvorodičky 🙂 zároveň po takom meškaní, už by to mohlo byť ako tak jasnejšie, či?
Cítim sa úplne ako pred menzesom, takže naozaj neviem čo vidím, poradíte? 🙂
Ďakujem 🙂
Ja vidím bledú čiarku😉
Ja nic nevidim…mozno skus lepsiu fotku. Ale 6dnu meskania, to uz by mohla byt silnejsia ciarka
Ja som tiez mala taku na zaciatku tehu a bola som tehotna 😉
Ak fotíš bleskom tak občas sa vie ukázať aj kanálik, hlavne ak nejde veľmi vyfotiť. Skús zopakovať test neskôr 🙂
Alenjasne zento tam vidno!Skus o dva dni a uvidis ci bude tmavsia.
@janka_01 aj bez blesku to tak vidím, preto sa pýtam iných, či vidím čo chcem alebo aj niekto ďalší to uvidí 🙂 čistá zvedavosť 🙂
Aj ja tam niečo vidím. Testujes 6 dní pred MS? Alebo?
Týždeň meškania by už mali byť koľajnice.
@saraxyz no dnes je to 36. deň cyklu a zatiaľ nič, bežné mám cyklus 29-30 dňový, takže po 🙂
Ja tam vidim aj druhu ciarku
Akoze nieco tam je ale ak.ti.meska 6 dni to uz by malo byt vyraznejsie o dost...skus o dva dni kedze hcg stupa obden.. 🙂
Len som poznamenala že ako to môže byť. Možno si mala posunutú ovuláciu a máš takúto slabú čiarku. Ale čiarka tam veru je 🙂
Ako píšu kočky vyššie, mali by tam byt už koľajnice, ale....skus otestovať o par dni. Prajem veľa šťastia ❤
Ja som bola trošku zvedavá no, je to test čo sa má ponoriť a ja som ho len ocikala, tak možno preto to je tak ako je, fakt nedočkavosť, čo Vám poviem, asi každá si tým prešla 🙂 skúsim možno ráno, zatiaľ pekne ďakujem za odpovede 🤗
Pozri, ak to tam vidis, tak verim tomu, zebto tam je a drziim ti palce.
Ale uz ma ozaj nebavi veta "vidim ale nejde to odfotit" 😎
No ja vidím aj na prvej aj na druhej foto ,síce slabá je ale každopádne držím palce
@kitycat a skúšala si to niekedy fotiť? 😀 keď to nie je jasné, tak je to minimálne domnienka a tá sa fotí naozaj ťažko, prvýkrát som si niečo také odfotila, lebo prvýkrát niečo také vidím, tak len či som jediná no, zas sa toľko nestalo hádam 😁
@nejdemaprihlasit ďakujem pekne 😊 uvidíme, ale aspoň si sama nenamýšľam 🙂
Vidím
Skus digitálny clearblue z ranného mocu
Ja som mala pri prvom dieťati toto isté. Posunula sa mi ovulácia a na 35 den cyklu som mala slabucku, ledva viditeľnú čiarku. Za týždeň už poriadnu. Takže je to buď rovnaký prípad alebo sa môže jednať o biochemické tehotenstvo a toto je zvyšok hcg a mala by sa spustiť MS. Ja by som urobila test za pár dní a ked MS bude meškať dva týždne, objednala by som sa ku gynekológovi. Držím palce 🙂
Určite je tam a je ružová aj keď slabunká...o dva dni skús či silnie...
Gratulujem je to tam 😉
Vid8m,držím palce
@kitycat keby mám ten test taký ako ty, tak už druhýkrát ani neskúšam, tam sú koľajnice jak oči 😁😁😁ale uznaj, že na mojom je to ledva ledva niečo, ale nevidím to sama, tak mi nešibe 😁
@zuzi0911
@vecicky1805
@aknamorka22
@martinka444 ďakujem pekne dievčatá 🤗🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja vidim len jednu.