Mali ste ten pocit, už aj pred testom?
Nehovorím o žiadnych príznakoch, nemám a ani by som nemala ako keďže je ešte skoro. Na testoch tiež nehľadám duchov, keďže je tiež skoro ešte. Avšak už od začiatku mám pocit, že a je to. Nie som veľká snažilka, nechávame tomu voľný priebeh, nesledujem si ovuláciu ani nič aj keď väčšinou viem, kedy je. No mám pocit, že teraz to vyšlo a jednoducho som tehotná.
Neviem či mi šibe 😅 no mala niektorá takýto pocit?
Áno,teraz druhé tehotenstvo som hneď vedela že to vyšlo... nechápem až...ale nečakala som že sa to hneď podarí, nesnažili sme sa...nechali sme tomu voľný ptiebeh
Presne tak som to mala keď sme sa snažili o prvé, dlho nám to nevychádzalo a ja som predsa každý mesiac "mala príznaky" a robila test. No to sme už veľmi túžili po malej. Teraz sme s tým tak, že ak sa zadarí teraz dobre, ak nie aj tak dobre. Preto som trocha mimo z môjho presvedčenia 😅 ďakujem
Prve tehotenstvo som vedela - implantacne krvacanie, tlaky v bruchu, bolave prsia. Druhe vobec nic, len jedneho dna ma napadlo, ze mi uz akosi meska.
My s drahým sme tomu nechali voľný priebeh už pri prvom - povedali sme si, že ak sa podarí tak budeme radi a ak nie,tak nevadí... Pred pár dňami som si urobila test,nedalo mi to keďže mi dva týždne meškali (oba testy pozitívne), už len musím počkať pokiaľ mi to lekárka potvrdí (o dva týždne), ale aj tak si myslím že som tehu- únava 30h denne 😁, bolesť nôh aj hlavy, pobolievanie bruška-akoby som bola hladná aj po obede😁 (presne ako pri prvom)...
Prve v podstate aj ano, kedze sme sli do konca v case ovulky a vsetko mi smrdelo este viac ako bezne (ostalo mi to🙄). Pri druhom ani nie, len ma stvali desne suche ruky a teda asi po 5 dnoch meskania som robila test... A posledne tehu mi cely tyzden pred ms bolo divne zle, este som kamoske vravela, ze asi skor dostanem, ale ako sa blizil termin navstevy ane bolo horsie a bola som.divnejsia, tak uz som len dufala, ze to je pms... Ale ked som sa v robote skoro rozrevala kvoli spalenej hrianke, tak aj kolegom bolo jasne, ze sa nieco deje... A kamoska mi den na to poslala foto jej testu a uz mi bolo jasne, ze som aj ja...
Ano vzdy 😍
Mam jedno dieťa a áno, vedela som že som tehotná len som si to nejak nechcela pripustiť. Cítila som sa “inak” 😊
Áno pri oboch. Pred MS nemám v podstate žiadne príznaky iba chuť na sladké a pocit nafúknutého brucha, našťastie...pár dní pred očakávanou MS som sa cítila inak, nikdy som také nič nezažila, pridalo sa aj - nemohla som cítiť surové mäso, pri prvom som mala 4 dni chuť iba na zmrzlinu. Testovala som až po vynechaní MS a mala som 2 tehotenstvá = 2 minuté testy.
Keďže som merala BT, tak to bolo jasné a aj s testom som išla tým pádom na istotu ešte niekoľko dní pred MS. Takže na iné pocity nebol čas 🤭
Áno tiež som mala taký pocit ešte mi ani krámy nemeskali a moja predtucha bola jasná 😌😂 aj keď stále tomu nemôžem uveriť že som otehotnela za mesiac čakám prvé bábätko mám veľmi citlivé hormóny a som aj v strese aj keď sama neviem prečo som taká aká som a kedy tie hormóny prejdú 🤦🏻
Ano...pri oboch
Pri prvom som nemala pocity ale jedneho dna som vstala a urobila si test 4 dni pred ocakavnou ms a boli dve ciarky… pri druhom som na druhy den po tom hned vedela ze sa to podarilo pretoze som mala zvlastne bolesti v podbrusku ake som nikdy v zivote nemala…jednoducho som vedela ze to vyslo…test bol za dva tyzdne pozitivny…
Pri poslednom tehotenstve som vedela pred testom. Neviem ako.
Nevedela, zrovna bolo aj viac roboty v praci, tak som si ani nevsimla, ze mi meska menstruacia.
Vedela som všetky tri tehotenstvá, že tam budú // ešte pred testom. Aj pohlavie som od začiatku tušila, všetky tri mi vyšli.
Ano mala, a ked mi prestali chutit cigy tak uz mi to bolo jasne😀
Nie a boli sme na predĺžený víkend v Londýne s našimi, všade som nosila vložky, lebo však určité každú chvíľu dostanem a nechápala som, prečo.som.stale unavená a zaspavala som v metre a tak. Po návrate test ukázal dôvod a ten už má.skoro tri roky. Ale.na moju obranu, snažili sme sa viac ako 5 rokov a akosi som u neverila, že to príde.
Ano pri všetkých troch tehotenstvach. Boleli ma tak zvláštne prsia a mala som jemne špinenie a pichanie v podbrusku pri uhniezdovani
Ano 🙂 ale nemala som len pocit. Mala som realny priznak. Pri oboch tehotenstvach ma na boku zacali boliet prsia asi 3 dni po ovulacii 🙂
4 tehotenstva, prve dve neuspesne, dalsie dce uspesne a vzdy som to vedela cca tyzden po oplodneni. Bolave prsia, bradavky, nechut na oblubene jedla, uplne aa mi obracal zaludok, vzdy som vyplula kavu, brutalna bolest hlavy a najhlavnejsi priznak- palenie zahy. Pali ma len tehotnu.
Ja som to riešila tak čo má prísť príde… žiadna predtucha, žiadne rozbory pocitov. Všetky 3 deti sme splodili na prvý krát...nečakala som však s testom a nerátala dní, ani meskanie menzesu som nejak extra neriesila až keď som začala pociťovať rannú nevolnost som si spravila test, vždy som pouzila ale len 1 test, ktorý ukázal pozitivitu, všetky tehotenstva som v podstate odhalila keď som bola v 9tt..ako cez kopirák. Vtedy som ešte nechodila na mk a až tu som videla že sa testuje dobre že nie deň po styku a fotí 10 testov. ( Prepáčte ja to nechápem a nechcem sa nikoho dotknut )
Este mi napadlo, ze pred kazdym tehu sa mi snival vzdy obsahovo rovnaky sen s ex...
Áno, mne sa toto isté stalo pri dcérke.... Vedela som, cítila som, že som tehotná, že to vyšlo aj bez testu a príznakov. Test to už len potvrdil. Bolo to krásne.
@fiffinkaa nechapes asi zrejme prave preto, ze sa podarilo na prvy sup 🙂 dovody pre ktore si zena robi test skoro moze byt vela. Otazka skor je, preco inym zenam tak velmi vadi, ze sa testuju skoro? 🙂 pri prvom som to neriesila a spravila si test tiez ked mi bolo zle a meskal menzes. Bol na prvy sup. Druhe nebolo na prvy ani druhy sup. Robila som si test asi 6 dni pred kramami. A aj to som si svojim sposobom uzila. Ved je to uplne jedno 🙂
Áno, vždy som to tušila.
@fiffinkaa ani ja som to testovanie nechápala až kým som si neprešla 2 MA. Niektoré ženy proste musia testovať skoro aby nasadili lieky, ktoré udržia ich bábätko pri živote. Čiže teraz to už chápem. Keď je na teste slabučky duch a žena nevie či už volať lekárovi aby jej predpísal lieky, alebo ešte počkať kým bude silnejšia čiarka.
Pri prvom ano, neda sa to opisat, proste som to vedela… ale nakoniec som potratila hned na zaciatku. Teraz ked som “naozaj” tehotna (prve sme nestihli ani prve sono) tak mi to ani nenapadlo a doteraz to moj mozog nejak nevie spracovat a to uz zacinam 3.trimester 😄Teraz mal taky tusak skor manzel, len mi nechcel nic povedat, kedze sa nam nedarilo 10 rokov
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie... vzdy to bolo identicke ako PMS... v mesiace, kedy som si myslela, ze to vyslo, tak to zarucene nevyslo a naopak mesiace, kedy som si na dovcu pribalila tampony a zahodila teplomer zrazu dve ciarky... drzim ti palce, nech sa nemylis.