ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.
Ten zeleny , to mi pride len ako kanalik po uschnuti . A tie dva su negativne. Takze nemyslim ze biochemicke. Pockaj 2 dni a ak ms nepride skus znova.
@oli2782 tak musela nastat aj tu..😔
@sense bol v limite
stale mi takto duchuju testy, na kazdy jeden je odpoved ze je to kanalik. ako toto dokazu vyrabat?
Ja som si preto povedala, že keď bude meškať týždeň/dva , kúpim si digitálny😊 Nemusíš tam aspoň zažívať toto
@oli2782 ano ja si za toto vsetko mozem bohuzial.. 😔 teraz zas pozeram.po zaschnuti zasa tam su nejake ciary na oboch testoch ja som uz maximalne zmätena
@snazilka_bio_mamka mne vyšiel tiež taky test (myslím nie ten papierikovy ale ten,, umelý,,) v deň ms a som tehotná. Následne som si urobila digitálny lebo som si nebola istá a bolo to. Držím palce 🙂
Počkaj pár dní a kúp si digitálny😊
@snazilka_bio_mamka počkaj par dni a skus ak si tehu tak už budeš mať koľajnice, toto je len trápenie....
@snazilka_bio_mamka som v nemom úžase... Ani jeden by som nepovažovala za pozitívny predsa.
@snazilka_bio_mamka no čosi tam je vidieť, ale načo toľko testovať naraz? Zsa z toho aj zblázni.. Kedy máš dostať ms? Skus počkať par dni a potom testu toto je úplneze zbytočne.
@dadulamamula dnes.. no skusim az pondelok utorok, uz je to moc, zacala som to prehanat
@snazilka_bio_mamka, chapem, ze asi velmi tuzite po tom, byt tehotna. Ale takto si naozaj skor ublizujete sama sebe. Nicomu a nikomu tym nepomozete. Skuste vydrzat par dni sa netestovat a potom si urobte test. Drzim vam palce! 👍
@camelie12 takato som.bohuzial 😄 nedockavá, nemam rada nejasne odpovede.. na MK su tu tisicky takychto zien ako ja, ktore to skusaju od 1 dpo. Ja mam mad dnes MS a som pomylena uz z testov, jeden biely, druhy ciarka. dnes, a zajtra ani nechcem vidiet test, chvalabohu uz ani nemam. ak do utorka nepride ms, robim si clearblue, uz som z tohto vycerpana, samu seba nicim, mate pravdu. dalujem za povzbudive slova😇
@snazilka_bio_mamka test sa ma robiť každý druhý deň, nie každý presne kvôli tomu.. Mne večer vyšla sláva čiarka, aj druhý deň slabá.. Počkala som dva dni a už vyšla silnejšia a potom už bola fakt silná.. Treba počkať.
@snazilka_bio_mamka nepocuvaj dristy o kanalikoch🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙈🙈🙈sialene
@snazilka_bio_mamka ty koľko máš tych nickov tu? Este aj anonymne zakladas témy
@barbora9312 a?
@barbora9312 mam 1 nick. obtazuje ta to? ak ano nereaguj.
@snazilka_bio_mamka ahojky
Mam ten isty problem
Vcera dva silní ruzovi duchovia a dnes nic. Aj priatel ich videl.. neviem dajako pene odfotit lebo nam na prd fotak ale asi takto
@aurora1992 ja si uz zacinam mysliet ze tie testy su divne. ine vysvetlenie uz fakt nemam
@snazilka_bio_mamka presne tak.. ale ten pocit ze nevies na com.si
@aurora1992 no musime vyckat konca.. ty si kolko dpo?
@snazilka_bio_mamka
@aurora1992 ja sa k vam baby pridavam tiez do klubu neistoty🙈
@snazilka_bio_mamka
@barborkakr no u mna je to tazko povedat.. lebo beriem antikoncepciu ale 2 tyzdne som brala antibiotika a neskutocne ma zacali boliet prsia a mala som divny husty biely vytok.. tak ma tak napadlo ze pre istotu spravim test a bum.. tie dva testy to bolo tak ze som ocikala a okamzite dve slabsie ruzove ciarky..
Potom som citala ze akurat tie atb co som brala zabranuju vstrebavaniu antikoncepcie
@aurora1992 ano antibiotika rusia ucinky antiky😉
@barborkakr len potom preco ten negativ? Som na nervy z toho..bola som si prave kupit dr max
@aurora1992 ja uz mam aj pepino doma aj baby top test
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@snazilka_bio_mamka Ak je ten prvý pepino, tak to nie je čiarka. Neskutočne veľa žien tu má taký pepino test a nie sú tehotné..asi sa stala chyba s výrobou😕