Ahojte babiky vcera som mala dostat ms. Od vcera vecera mam ms bolesti dnes hlavne rano a vecer. Robila som vcera rano mama test no predtym som nadranom pila, ukazal slabeho ducha,(ked vobec).Dnes som nerobila test lebo ziaden nemam. Az rano. Ak ukaze negativutu,mam ist k dr? Nieje to skoro?mali ste podobnu situaciu?? Mne ma nikdy nemeskala je ako hodinky dik za rady tipy..
@zmrzlinka2021 zeby preto lebo mi meska ms, a xy zien malo neg test a boli tehu????
@diaszoky Vsak pockaj 10 dni, sprav si test. Ak bude negat, nemas ako byt tehotna...
Proste na to su tie testy, sprav si aj 2-3.
Predstav si teraz vytazeneho vycerpaneho lekara, ktoremu chodia s takymito blbovinami pacientky... prve co sa pyta, co ukazal test... ak negat, co ti povie??
Ak mas obavy z meskania, ci nemas vazny problem, treba ist s tym, nech sa na to pozrie, aby sa ti mohla spustit menstruacia, resp. aby si mohla byt liecena, ak mas zdravotny problem...
@zmrzlinka2021 to pises akoby si mi nahovarala ze tehotna niesom druhykrat ani radsej nepis!
@diaszoky zmrzlinka zvykne velmi dobre radit co vidim niektore diskusie.
My chapeme, ze nechces nic zanedbat a mat to na istotku, az teraz vidim, ze pisala predomnou 😊. Ten test je fakt este presnejsi robit s odstupom od dna meskajucej ms ako piseme a este jeden tip je, robit z ranneho mocu.
Drz sa 🤗
Ja na tvojom mieste taktiež ešte počkám. Mešká Ti veľmi krátko, kľudne aj týždeň by som vydržala a potom urobila test opäť ..... Ono aj vyšetrenie je už najlepšie robiť, keď je plod viditeľný, teda keď už aj rozoznať, že mu bije srdiečko. Ja som pri prvom a aj pri druhom tehotenstve bola po prvý raz na vyšetrení asi v 5-6 tt. ....Čo sa testu týka, mám najlepšie skúsenosti s klasickými "ocikávacími" 🙂 Držím palce.
@diaszoky no z mojej skusenosti boli dobre tie znacka z dr.max lekarne. Lenze...som sa dozvedela, ze som mala v tom zaciatku velmi vysoke HCG...10.000 v 5tt+0 cize krasne ukazoval a kto vie keby som mala normalne, nizsie hcg 🤷♀️.
Robila som si ho asi 5 dni po meskani. Mne bol tento fajn. No baby su velmi spokojne s digitalnym co obcas pozeram diskusie, je citlivy a pekne zachytava🤘.
Ak planujes, resp.by si bola rada tehotna, bolo by super nasadit urcite kys.listovu (ja mam jamieson b6+b12), a dajake vitaminy (je zima a predsa to ovocie a zelenina zo supermarketov nie je tak nabita prirodzenymi vitaminmi).
@diaszoky ahoj, volala som mu az ked mi meskala tyzden a mala som pozitivny test.Objednal ma az po dvoch tyzdnoch meskania.Ze skor by nic nevidel.Dodal, ze ak by som mala silne bolesti, omdlela alebo nieco podobne tak prist alebo bezat na pohotovost.Takze este pockaj.Ono sa to do par dni ukaze.Bud pride menzes alebo ti test ukaze tehotenstvo.drzim palce
@diaszoky prepac ale zmrzlinka ma pravdu, ja chapem, ze to chces riesit, naozaj chapem len test ma ovela nizsiu citlivost ako UTZ = ak ti test zatial nevysiel, lekar na sone aj tak nic neuvidi 🤷♀️ akurat zacne riesit, ci to nie je niekde mimo maternice, budes zbytocne v strese, radsej pockaj par dni, zopakuj test 1-2x, ja osobne mam najradsej ten digitalny, da pekne jasny vysledok a uvidis, ak bude pozitivny zavolas lekarovi a on ta objedna
drzim paste 🤞🏻🤞🏻
Ako baby pisu jeden den meskania menstruacie hore-dole nie je ziedne meskanie... zopakuj si test o den-dva a uvidis, co posilnie...ak sa tam ciarka neobjavi, tak bohuzial, ak sa neobjavi do desat dni ani menstruacia tak na sono (mozes mat cystu) a na vyvolavacku (ak si mala anovulacny cyklus, niekedy sa proste MS nevie sama spustit)...
Zopakuj test ...aj niekoľkokrát.. k dr sa chodí až keď meska 14dni mimo tehotenstva...skôr, sa nerobí nič...ak by test vyšiel pozitivny volaj dr a ona ta objedná aj vtedy sa chodí k dr ak meska minimálne 7 dní,inak nič není vidno ...
@monkabs chod k lekárovi kľudne. Mojej kamarátke do 3. Mesiaca ukazoval test že je negatívny ;)
@rozalka_13 vazne??
Veď ti mešká iba jeden deň. To vždy, keď ti jeden deň mešká už riešiš dr? Moja dr by ťa ani nezobrala ale objednala rovno až tak o 2 týždne. Ide o to, že oni v tomto ranmom štádiu tehotenstva ani veľa možností nemajú. Jedine zoberu krv. Ani tehotenskú knižku ti nevystavia. Zbytočne by si tam išla.
@diaszoky áno naozaj 🙂
@rozalka_13 a ako to dr vysvetlil preco je to tak??
@diaszoky nízke hcg
@diaszoky Ja si myslim, ze si tehotna. Vsetky tehotenstva som mala taketo stavy, ze MS bolesti a krv nikde. NAJMA moje prve tehu. Hned som vedela, ze sa cosi deje. Kedy si mala ovulaciu, resp. kedy ste boli s muzom spolu? 14 den cyklu, alebo i neskor? Ja som otehotnela az daky 18 DC, preto mi neukazoval tehu test hned ... ale po par dnoch ukaze. Bud trpezliva. Uz nic nezmenis, len sa testni. Doktorovi volaj, az ked bude jasne pozitivny test. Netreba k nemu chodit zbytocne skoro, len by si bola nervozna
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@diaszoky Ak ti test pri meskani ukaze negat, naco chces ist k lekarovi?