Robila som si test secret women, vyšiel mi negatívne od oplodnenia prešlo MINIMÁLNE 10 dní. Je možné, že som tehotná a test to nezachytil?
a hlavne robit az ked mas mat termin menstruacie, prip. ked meska ... mne ukazalo az tyzden po termine
ahojte baby som tu nova.som snazilka uz styri roky a nic s toho.meriavam si bazalnu teplotu a nikdy som nedosiahla 37.no teraz ju uz mam a trva zatial len 6dni.som s toho nervozna a bojim sa ze zase klesne.som akurat 7dni po ovulacii. neviem aky mate na to nazor vy....dakujem
@ecarerina zvysena teplota byva po ovulacii az do obdobia tesne pred menstruaciou. to, ze mas 37, nemusi znamenat tehotenstvo, ale ine zmeny v tele. ale drzim palce, aby to bolo tehotenstvo 😉
a k povodnej otazke:
@miselinka33 mne test ukazal cca na 13-ty den po ovulke slabeho ducha, takze je aj mozne, ze ak si tehotna, test to este nezachytil.
@miselinka33 este pockaj par dni 🙂
@miselinka33 ano, je ro mozne. Ja som mala pri prvvom uz na 10dpo kolajnice z vecerneho mocu, teraz mi test ukazal takmer neviditelneho ducha az na 12dpo, cize vajicko sa muselo uhniezdit neskor. Este mas cas a nadej 🙂
AHOJTE BABULKY...
TAKZE...BRALA SOM ANTIKONCEPCIU ASI TAK STYRI MESIACE...KVOLI SILNEMU MENSTRUACNEMU KRVACANIU...POMOHLO TO FAKT CYKLUS PRAVIDELNY...POTOM SOM SKUSILA VYNECHAT ...NEPRISLA DVA MESIACE....POTOM OPAT PRISLA...A NA POSLEDY SOM MALA 25.11.2012 do 01.12.2012...A OD VTEDY NEPRISLA....BYVA MI OD VTEDY DOST ZLE HLAVNE KED SA NAJEM ZA HODINU SOM OPAT HLADNA...AJ MI JE TAK NA ZVRACANIE...TEST SOM SI ROBILA VO STVRTOK JEDEN NEGATIVNY A DRUHY TAK TIEZ ALE TAM KDE MA BYT TA DRUHA CIARKA JE TO DOST VIDITELNE PRIESVITNE...DAKUJEEMMM dnes mi meska 22dni
no ja som si pri prvom tehu robila test den po vymeskanej mrche (24.12.krasny datum)a mala som dve ciarky ale nie az take silne..a pri druhom tehu som si robila na 7 den aj 8 od styku a nic az ked mi nedosla mrcha som nasla na teste dve ciarky...takze 14 dni od styku min sa oplati robi test...
mne neukazalo ani po 3 tyzdnoch ked som dostala dalsiu menstruaciu 😒 mala som len take spinenie a po ked som si robila test tak nic...a nakoniec som o 3 tyzdne skoro odpadlaked sa ukazali dve ciarky... 😀 😀 😀
@zizimimi ak si mala posledmy menzes 25.11 tak pri 28 dnovom cykle si mala dostat 23.12 to znamena ze ti meskaju 14 dni a nie 22 zajtra chod na gyndu a povie ti co a ako ak mas test neg.
dakujem krásne žienky, ešte nevešám hlavu, stále mám nádej 🙂
dnes som si robila test, je to 14 dní po oplodnení a bola iba jedna / ☹ Prečo sa mi však stále točí hlava a cítim sa tak divne? Myslíte že je ešte nádej?
ahojte ja som 27dni po nechranenom styku a test mi ukazal 1palicku ☹ doktorka tiez tam nic nevidi ale menstruacia mi meska naposledy som ju mala 06.11.2012tak ja uz sama neviem
@miselinka33 oplodnená si nemusela byt to sa tomu len hovori asi myslíš po styku 14 dni...to som aj ja a otči sa mi hlava,je mi blbo.....tets som nerobila pochybujem že tak skoro ukaže...
@taja27 teda áno, po styku. Mne sa neskutočne hlava točí , ja som v živote toto nezažila a už von koncom nie, aby to trvalo týždeň v jednom kuse. Samozrejme môže byť príčina aj inde. Neviem, musíme čakať 😒
@miselinka33 aj mne sa toči velmi a veru dnes ked som vstavala z "kozy" som len tak zaletela doktor ma dvihal teda chytal.))))))))) že či som ok a ja ano ano...no užas heheha kolko dni po menzese ste skušali? aj ti meška či nie?
kočky, čo myslíte...
1.12.ms trvalo 5dní ako obyčajne....nechránený styk 23.12......28.12.ms nezvyčajne krátka (len dva dni) potom som ešte zašpinila, ale to malo farbu asi takú maslovú a len trošička....4.1 som si robila test, bol negatívny...
od ms mám bolesti v podbrušku, bolí ma hrdlo, točí sa mi hlava, pozriem na jedlo, je mi čudne (s tým jedlom len od dnes)....mám čudný pocit v prsiach...nebolia ani nie sú citlivé, len akoby sa ťahali 😒 ináč nič...meriam si aj BT ale som zistila, že digi teplomer mám nepresný....tak asi pred hodinou som si merala s dvomi ortuťovými teplomermi ( že či sú presné) tak mi to vyskočilo na 37,4 na oboch...
kedy robiť test? a ovulku su sledujem len teraz prvý mesiac, ale keďže teplomer bol v .....tak neviem kedy ju mávam...
PS, aby to bolo kompletné...pred nedávnom som mala problémy, kde mi test ukázal dve čiarky....a pritom to bol klam.... žiaľ....a teraz 6.1.som našla tiež dve čiarky...len teraz neviem, či je to zase ten problém a zápal čo som mala, ale by to mohli byť tehu čiarky...je možné žeby mi už test podľa týchto dní a príznakov ukázal už tie pravé tehu čiarky???
@taja27 Ja mám ms dostať až za týždeň. Lenže ja ju mávam veľmi nepravidelnú, niekedy aj vyše týždňa mešká, takže toho sa veľmi držať nemôžem....ani k doktorovi nemôžem, mám tak nabitý program, že ani spať nebudem ☹ Piatok mám skúšku, učím sa a písmenká sa mi pletú akosi...neviem čo mám robiť. Tebe meška?
no ja kedže mávam cyklus 40 dnov...tak sa načakááám .)) už mi normalne šibe toho....šetky zname a kamošky okolo TEHOTNEEEE naratal som ich 10!!!noužas....
ja som mala 19.12. posledný menzes a kedže mam 40 dnový tak som si vyratala až na 28.1 2013 dobre nie?
tak bohvie či doktor mi dobre dnes povedal či som mala ovulaciu a či len budem mat hehe picino lebo mi nič nevidel.....
@anjelicek26 prosim ta ja som mala poslednu M 19-23.11 a 5.12 to zacalo znova a 5dni.Mala som aj PMS co mi bolo divne ved len nedavno som mala...Bola som aj u DR.a povedal ze nic tam neni. 15 a 19 som si robila test a bola len /.Povedal ze mam prist po dalsem menzese ale ja mam zase uz tyzden naliate prsia a tlak v podbrusku.Je normalne aby som mala zase dostat ale som tehu a test mi neukazuje nic?Davame pozor si stale.dakujem za odpoved:o)
@lennnyka - no skor sa blizi dalsia mrcha a mas zblbnuty cyklus. Nemas cysty? Hormonalne vykyvy? Kojis este?
@anjelicek26 Dakujem ze reagujes:o)))robil mi z vnutra ultrazvuk a povedal ze nic tam neni.Tak snad nieco neprehliadol do kelu:o/Ako myslis vykyvy?Nekojim od marca uz.Este nikdy sa mi take nestalo ze do dvoch tyzdnov som dostala a teraz zase presli dva a zase.Myslis zeby mi test uz ukazal nieco?
@lennnyka test skus, ale podla mna zblbol cyklus a mrchu cakaj az prvy tyzden v januari
to fakt az v januari myslis?sak ja uz mam take naliate ich...
@anjelicek26
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miselinka33 - ano je. HCG je este nizucke, test ho zachytit nemusi. Test ma zmysel fakt robit 14 dni po styku, nehladas duchov, ale mas na teste kolajnice.