Ahojte kocky , prosím Vás tie ktoré ste tehu alebo keď ste boli tehu , stalo sa Vám že Vám veľmi pomaličky tmavli testy a bolo to v poriadku ? Lebo predsa každé naše telo je iné a viem že tu niekde kocky písali že niektorým tmavnu pomaly a niektorým zas ukázalo hneď koľajnice . Ďakujem Vám krásne za odpoved ;) spodny je dnešný a horný je včerajší . Samostnatny test je samozrejme dnešný. Porovnám už uschnuté aby sa dali prirovnať .
Koľko si dpo ? Testovať sa má každý druhý deň . Každý deň to nemá zmysel. Hladina hcg v moči ti stúpa obden. 🙂
@ki_ki2 cca 15-16 🙂
Autor myslím že už by si mala mať dosť silne// keď si 15-16 dní po oplodnení 🙆🏽♀️ nechcem tá sklamať ale mne mamatest tiež ukazoval pozit... A nebola som 😔 skus z ranného mocu iný test✊✊
Ale ako píšeš každá je ona tvoja hladina hcg môže byť ešte nízka aby to zachytil test ale niečo na tom teste vidím meska ti už ms?
@noemikatka dnes už mala prísť a nič 🤷🏼♀️
Tak výdrž netestuj zbytočne sa stresujes počkaj 2-3dni keď bude meškať a potom skús testovať aby si nebola sklamaná ak by to bolo biochémie 😔✊✊
@noemikatka ja sa len bojím aby to nebolo niečo vážnejšie ako napr mimomaternicove 😢
@miskamicha
@angi07 vdaka baby 🙂 áno ovu bola podľa BT cca pred 15-16 dňami . Tak som zvedavá 😔
Skúsila by som zajtra ráno iný test. Mamatesty sú v poslednej dobe falošne negatívne. Dupľom keď sú rovnaké.
Keby si bola tak by si mala koľajnice
To už by podľa mňa bola krajšia čiarka , ale ako vravíš každé telo je iné , držím palce daj potom vedieť 🥰
Autor a mimomaternicové ukazuje čiarkyy rovnako ako prosperujúce tehotenstvo podľa testov nemáš šancu na to prísť . Na to príde až lekár 🙂
Ja som mala pri druhom čiarky na teste až 6 deň po očakávanej ms... V deň a druhý deň nič, snehobiely... Po skoro týždni má ukecala kamoška že nech ešte skúsim spraviť a už bol pozitívny
Skus zajtra inu znacku a uvidis, clearblue, woman secret, livsane su dobre. Tymto by som este neverila na 100%.
@kukulienka83 tak ako vidím , nič nie je nemôžne😄uvidím ako odpdnem ja , keďže mi pár dni duchuju testy 🤷🏼♀️
@queen_el vyskúšam zajtra 🙂
@ki_ki2 dám vedieť ale asi je to opäť u mna stratené :(
Dlho sa snazite?
@miskamicha 3 roky , z toho v máji som mala opäť biochemické :(
Boli ste niekde na vysetrenie v CAR,?
@miskamicha áno chodíme do cár , urobili vyšetrenia a Dr zhodnotila že prirodzene nebude problém .. neviem , podľa mna je niekde problém s udržaním plodu
Reprodukcna imunologia, hormonalny profil este raz, spermiogram partnera - halosperm ak nebol vyaetreny. Nasadit vitaminy. Skuste obaja piť Macu peruansku a po ovu si nasad progeatanelle 200 mg 2x denne, pre istotu - neviem ci s tym lekar bude ok ti toto napisat ale za skusku to stoji. A zacni cvicit Cviky Ludmily mojzisovej a kup si aj ten jej čaj. Ja som dva mes.pila Macu a ten caj..a meaiac som.cvicila poctivo 1x az 2x denne a v ten cyklus som otehotnela, nam uz prirodzene nedavali sancu.
Autor 👉ako si dopadla som zvedavá 😉
@noemikatka opäť biochemko 🤦🏼♀️
Juj to mi je ľúto 😔😔 meškali ti aj? Vyšiel ti test
@noemikatka už som si zvykla 😔áno meškali ale nie moc , tak uvidíme čo teraz ďalej 🤷🏼♀️
Je mi to luto :( to je druhe?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
oba su negat