Baby vidíte niečo? Lebo mne sa čosi marí
ja nevidim nic 🙂
Bohužiaľ ani ja
Na tom poslednom sa mi niečo, ťažko povedať urob test keď neprídu
@sofia1979 tu je to lepšie odfotené
Nie
ani na tom poslednom nevidim nic, testuj, ked ti bude meskat ms, pripadne skus digitalny, ktory je vcasny - 6 dni pred ms
@crazy_cat_lady vyskúšam aj digi
vsade som videla nieco, ked sa baby pytali, ale tu nevidim....
Testuj sa, keď Ti menzes mešká.
Vieme, že chceš, aby sme videli, ale nevidíme. Ani na ďalších a ďalších fotkách. Testuj sa pri niekoľkodňovom meškaní ms a vyhneš sa vyhľadávaniu duchov, ktorí určite neprospievajú tvojej psychickej pohode.
Ja už jedného krpca mám len som mala posledné dni bolesti a minulý rok mi žlčník vybrali a chcela som vedieť či nemám niečí s tým
Akokoľvek to odfotis bohužiaľ tam nič není.
Ja vidím 🙂
ved ked ti nemeška načo sa testuješ? treba testovať najskor 7 dní po meškaní. Je to podla mna zbytočne stresovanie.
@duff_2 som rada že aspoň niekto 🙏🫶🏻
@jani727 písala som vyzsie prečo testujem
Ako si dopadla?
Na tomto sa mi niečo marí. Otestuj v ten deň kedy ti ma prísť ms
@kristinka92 to je druhy co som si robila
Minulý mesiac mi duchoval pepino a nebola som tak som zvedavá či aj mama testy ukazujú falošne
ja netuším ktoré testy duchuju ktoré nie… aj na týchto zelených niečo slabo vidím. podobne, môže o ešte slabšie testy som mala pri druhej dcere. spravila som o dva dni a už bola okom viditeľná čiarka. zatiaľ na to skus nemyslieť, pre istotu nepi alkohol a podobne, o dva dni budeš múdrejšia
@kristinka92 krásna čiarka
hej a to bol dvojdňový rozdiel medzi testami, cize nejako to vydrž dva dni na to nemyslieť (ja viem je to tazko) ale budeš aspoň vedieť na com ste
Daj vedieť potom ;) držím palce
@kristinka92
Ďakujem moc
@kristinka92 Toto sú po úplnom zachnuti
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.