Zeny 😊 Zajtra by mi mala prist menstruacia. No uz rano si urobim tehotensky test. Tiez sa niektora v blizkej dobe chystate? Drzte palce ❤
@veronika_180 neviem 😁
@veronika_180 😂 myslim ze si v tom ... jasne priznaky 😀
@evaachesa naozaj?😅😅😅
@sonyyka prosim ťa kde sa kupuje tehotenský test? akože tak tajomne čo je blízko malohontskej by som si kúpila! porad mi.
@lujza_ mi sme sa pred dvoma rokmi dvakrát minuly rok dvakrát a tento rok dvakrát sexovaly a mám príznaky hybe sa mi brucho vydava tiche zvuky a citim keby babo kopalo a boly ma brucho...
prosím baby poradte mi ze kde sa kupuje ako sa má vypítať ako ho kupit tajomne a ako používať tehotenský test?
@veronika_180 psycho
@veronika_180 Robis si z nas srandu? Ci ti to je vtipne?
nie som skúsená z toho poradte mi ako funguje tehotenský test?
@veronika_180 minule si chcela radiť ohľadne všetkého a všetkým,čo sa stalo?
@veronika_180 Odborna pomoc psychiatra a psychológa.Tajomne 😂😂
@veronika_180 tie tiche zvuky su tajomne tisany a idu ti tajomne z prdele
@sonyyka parada, gratulka😊😊
@veronika_180 ty daj uz pokoj... Ako moze byt niekto tak mimo a pytat sa ako funguje tehotensky test? V krabicke je taky papierik a na nom je napisane navod na pouzitie... Ked uz mas akoze tie tvoje pohyby tak by bolo naj ist k lekarke co ked porodis buduci tyzden🙈🙈🙈 oh boze to bude veselo na konovi cele leto😂😂
@veronika_180 a tie tehotenske testy kupis len vo vysokych tatrach inde ich nemaju 🙈
@sonyyka dobreho tusaka si mala😊😊
@sonyyka krasa 👍👍👍👍
Baby kedy sa oplatí spraviť test? Až pri vynechaní menzesu alebo je možné, že toľkými ospevovaný clearblue test mi dá 'zaručenú' odpoveď aj tesne pred menzesom?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sonyyka podla mňa som tehotná hýbe sa mi bruško a vydáva tiché zvuky a začínam byť veľmi tučná zrazu. čo myslíš som tehotná?