Synček mi ukazuje na bruško a tehu test je negatívny

9. okt 2024

Ahoj. Prosim, piste iba ti, co verite na taketo veci, nemam naladu sa dotahovat s komentarmi typu "somarina" a podobne. Ked som bola tehotna s mojim prvym syncekom, snivalo sa mi o nom, ako bude vyzerat a ked som ho prvy krat uvidela vyzeral uplne tak isto. Verim, ze ked sa mi vo sne ukazal, ze jeho dusicka ku mne prisla. Odvtedy som si ista, ze je nieco medzi nebom a zemou. Teraz, neplanujeme druhe, ale par krat mi ukazal na brucho a zablabotal. Ma 9 mesiacov. Minuly tyzden som si robila tehu test a bol negativny. Nahoda? Mozno. Mozem byt tehotna? Mozem, menstruacia sa mi este od porodu nevratila. Bojim sa urobit dalsi test? Bojim. Planujeme druhe? Ano, neskor. Neviem co si mam o tom mysliet. Co si myslite vy?

brloh
9. okt 2024

Možno si len pýta súrodenca skôr ;)

zuzikak
9. okt 2024

ked sa nechces dotahovat komentarmi "somarina" tak potom chces co ? Pocut potvrdenie ? Ake ? Na zaklade coho ? Mne dieta casto neukazovalo na brucho ale na nos alebo mi v 9. mesiacoch tahalo usi. Co to ma akoze znamenat a aky to ma vyznam ? Ze je to dieta a robi si co chce. Nie vsetko moze nieco znamenat. Ak sa ti nepaci moj komentar lebo nazor "somarina"neberies do uvahy tak ano. Budes mat dalsie dieta a urcite si tehotna len sa to este nestalo a to dieta to vie urcite ovela lepsie identifikovat ako lekar na zaklade vysetrenia. Alebo teda sa bojis, ze dieta pride skor nez by si chcela lebo starsi surodenec ti ukazuje na brucho ? Tak tvoje dieta je poltergheista (prepac 🙂 )

nikpa
9. okt 2024

Možno je jasnovidec 🫣😅😄😄😄

eternity24
9. okt 2024

No myslím, že inu možnosť nemáš, len pár dni počkať a urobiť ďalší test, keď veríš tomu, že syn predpovedá tehotenstvo.

zuzikak
9. okt 2024

@brloh 🙂 jasne 9.mesiacne s urcitostou vie, ze pride surodenec a pride z brucha ako on lebo si to na 100% pamata 😀 . Len potom zial na to neskor zabudne, bude sa pytat a tak mu treba povedat, ze ho donesie bocian 🙂

zuzikak
9. okt 2024

@nikpa ved toto - v 2 rokoch bude vykladat z kariet lebo predpovedal a splnilo sa.

gubcikova
9. okt 2024

Áno istotne si tehotná,alebo možno len ukazuje na tuk 🤷🏻‍♀️

martul
9. okt 2024

Nemáš náladu, ale čo čakáš, veď to je nezmysel jak mraky.

zuzikak
9. okt 2024

@gubcikova lebo 9. mesacne urcite vnima, co je to tuk a bude ju hnat na sport a zdravu vyzivu 😀

sisska96
9. okt 2024

Možno máš iba zaujímavé brucho, alebo mäkké ako vankúšik a myslí že je hračka 😀😀😀

mondolina
9. okt 2024

🙈
9 mesačný ako indikátor tehotenstva
🙈

maialeo
9. okt 2024

Manzel si o tom mysli co?

nafka0483
9. okt 2024

Druhe planujete neskor - to znamena, ze sa chranite, nie? Tak preco by si mala byt tehotna?

V pripade, ze sa spoliehate na to ze este nemas mebstruaciu a nechranite sa, tak samozrejme ze mozes byt tehotna. Mozes sa teda bat kazdy mesiac.

gubcikova
9. okt 2024

@zuzikak myslela som to tak ako
@sisska96 napísala 😃 Možno keď to nebude prorok,tak bude fitness tréner 🙈😂

h2
9. okt 2024

No pozri, tehotenský test si mala negatívny, ale keďže sa ti ešte menzes nespustil, vlastne nevieš, na čom si. Takže, kým ti nenabehne menzes, tehotenstvo nie je vylúčené, keďže najprv budeš mať ovuláciu, až potom menzes. A keď by si hneď otehotnela, tak to ináč, než testom nezistíš.
(Toľko moja odpoveď bez ohľadu na to, kam ukazuje tvoj 9 mesačný syn.)

autor
9. okt 2024

@gubcikova 😂😂😂 toto ma tak pobavilo az som sa nahlas zasmiala

earlgrey
9. okt 2024

Alebo ti chce povedať, že je hladný 😃

bublinka1426
9. okt 2024

nemyslim si nic. :D prepac. mozno si pribrala.

mandinka
9. okt 2024

Nemáš na tričku fľak? Možno ti ukazuje ten :D Ale teda hej, niečo medzi zemou a nebom je, ale každý verí len keď niečo také sám prežije

deti95060810
9. okt 2024

1.na MK je skupina "Medzi nebom a zemou" .... tam možno dostaneš iné odpovede, kto vie. .
2. myslím si presne to čo si napísala - somarina...😉

bejbs123
9. okt 2024

A ze matkam na materskej nehrabe….

ivik4
9. okt 2024

Asi mas velke brucho, neries

stanulienkat
9. okt 2024

Zastavene vetry?

januska12323
9. okt 2024

Nič tehotenstvo nepotvrdzuje ale 9 mesačné dieťa bude mať iste pravdu. Ja skôr myslím, že sa tak veľmi nevieš dočkať, že si domyslíš znamenia aj tam kde nie sú.

dota6
9. okt 2024

Určite sú tu medzi nami nejaké osoby, ktoré vidia čo chcú vidieť :D proste je to tak.
Ale ja sa pýtam. Máte nechránený pohlavný styk s happyendom? Ak áno. Bingo. Môžeš byť kľudne tehotná.
A ak si náhodou ešte nabratá po tehotenstve, môže ťa decentne dieťa upozorňovať prostredníctvom "medzi nebom a zemou" aby si trocha schudla. Možno nejaká entita vidí tvoje faldy a komunikuje to skrze tvojho syna.

jaskolka
9. okt 2024

Úprimne? To, ze ti syn ukázal na brucho, určite nemá s tehotenstvom nič spoločné. Vieš, koľko krát mne deti ukázali na brucho aj ho hladkali? A nie, nebola som tehotná 😊.
Keď neplánujete momentálne druhé, tak používajte ochranu, a nerieš, ci ti syn ukazuje na brucho ci nie.

sofia1979
9. okt 2024

Skúsme toho staršieho myslím manžela on na zo čo? Dieťa plánujete neskôr.. Píšeš teda je teraz možnosť, že si tehu? Lebo prepáč dieťa ti dve čiarky na teste neukáže ani nijako. Aj keď si mala taký sen. Ja som mala veľa snov s bábetkami. Reálne sa nad tým zamysli v sne si pamätať bábetko a si si istá, že presne také isté sa narodí. Bábetka sú bábetka zvyknú sa aj podobať. A tiež verím na nejaké tie veci medzi nebom a zemou no určite nie tým, že mi dieťa ukáže na brucho a ja viem, ze6som tehotná. To predsa môžeš veľmi ľahko zistiť. Bez svojho synčeka. Držím palce

martinka13
9. okt 2024

Tak neviem, čo chceš čítať na svoj príspevok. Je to hlúposť samozrejme. Keď chceš vedieť či nie si náhodou tehotná, sprav si test. Nie, syn nie je jasovidec.

ovaaa
9. okt 2024

Dúfam, že budeš informovať, že máš MS alebo dáš foto pozit. tehotenského testu a všetkým vytrieš zrak😄😄

svetlonos
9. okt 2024

Boli sme s kamoskou a detmi na ihrisku. Prišla ďalšia kamoska, ma dvojicky 3,5 rocne. Chlapec má veľmi rád babatka a ze i h vzdy hladká. Pohladkal nášho rocneho aj kamoskinu malú jednorocnu. Prešli sme pár metrov k hojdačke a maly zrazu prišiel ku mne, pohladkal mo brucho cez po tričku. Usmial sa a povedal - babo. Nestačila som sa čudovať. Bola som v 12 tyzdni, ani jeho mama to nevedela... .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre