Ahojte Zienky, potrebujem poradit ale nie sebe.
Kamaratka bola 4.12.na interupcii hned v ten den.mala pohlavny styk bez ochrany!!!! Moze byt hned tehotna? Skusala hladat ma.nete ale marne.. Ja viem je to velka nezodpovednost ale nie moja.. tak prosim ak neviete odpovedat naco.sa pytam blbe komentare si nechajte.. A ano vie moze byt zapal infekcia ista.
@limetka69 no vsak toto.. Skusala som pozerat aj na nete ale nic moc. Tak.som jej chcela.pomoct aspon takto..
@pamelaalex nemoze, logicky mi to vyplyva z toho, ze ked jej urobili vyskrab a vzali vystelku maternice, tak nemoze hned v ten den otehotniet, ale som laik
@pamelaalex tehotná nie, skôr to vidím na fajnovú infekciu
... mne by zaujímalo či kamarátke nevyškrabali náhodou aj mozog
@pamelaalex
@limetka69 asi 14 hodin potom si dala.tabletku escapele. Tak neviem ci moze zostat hned tehotna.
@pamelaalex jeeeeemineeee, ta musi svoje telo milovat, a este viac nechraneny sex :D kus rozumu jej vlej do hlavy
@zojanka ked je tupa tak jej treba..dakujem za odpoved.🙂 ja sa v tom vobec nevyznam nikdy som necitala o lyrete a podobne tak neviem.co sa deje z maternicou po takom zakroku 🙂 Vobec tam neni ziadna sanca na tehotenstvo?
@pamelaalex vzdy je sanca, ked bol sex, zazraky sa deju, ale je minimalna, kamaratke prajem prijemne stresovanie, pri cakani na mrchu, kedze tak skoro nepride po tej tabletke :D
@zojanka 👌👌😁😁 to mate pravdu
@limetka69 neviem ako to po tej tabletke chodi , Ja osobne som ju nikdy neuzila.. ale dakujeem za kazdu jednu odpoved . Takze bat sa nemusi ze zostane tehotna :D
@zojanka 😅
@pamelaalex Bat sa musi, ale je minimalne sanca, ze by tehotna bola. A po interupci a este ked vzala Escapelle jej moze kludne menzes vynechat na par mesiacov a bude stresovat velmi velmi dlho, ze co sa deje. Porad jej, nech si nabuduce veci najprv zisti, overi, nastuduje a porom nech robi somariny. Teraz sa boji trochu, ale za chvilu sa bude viac bat, ked tako pkombinovala vsetko, jej telo na to moze vselijak zareagovat a ona si bude domyslat tehotenstvo. Hlavne nech uz neberie ziadne dalsie lieky a somariny, lebo si dobabre a popletie telo este viac
@pamelaalex radsej nech sa boji, lebo ked sa prestane, tak skusi znovu a toto by sa mnozit fakt nemuselo🙊
Bola na potrate a hneď v ten deň sex? To ju ani trochu nesralo (nezvyknem sa takto vyjadrovať ale teraz sa mi inak nedá), že čo urobila? Mne toto mozog nebere...a ešte hneď aj escapele, no konec
@marcellka32 a to escapele moze nejako ublizit ? A este po potrate?.
@pamelaalex cakate, ze escalpelle je nieco zdrave? ma to zabit plod, rozvrati to cely hormonalny system, a boh vie co este
@cervenaruza123 dakujem 🙏🙏
@limetka69 necitala som o tom tak nevieem.viem len to ze je to ako antikoncepcia nic ine., Nestaram sa do nej chcela.som jej len pomoct aby sa az tak nebala. Preto.som pisala tu.
@pamelaalex no ved nas mas za google, nehnevaj sa, pribalovy letak si vies pozriet cez net, aj kamoska ked ju kupila a isla zjest.
@limetka69 nemam vas za google, ale vieem.ze v tejto skupine si zeny poradia pomozu.Ok dakujem za kazdu odpoved...
@pamelaalex nehnevaj sa, ale neverím tomu. Ved mala zákrok. To prišla domov a hned to do nej chlap napumpoval?
@nelca0510 a hlavne ta "kamoska" 👍😃
@pamelaalex myslím, že tá kamoška si ty...a escapele ti rozhadze cyklus a ešte k tomu v deň potratu... skúsenosť nemam, ale je to hormonálna bomba
Väčšiu kk... som tu asi ešte nečítala 🙈🙈🙈toto nemôžeš myslieť vážne
@pamelaalex Ano, Escapelle moze sposobit problemy. Je to silna hormonalna tableta (a hormony su same osebe dost silne), niektore zeny po nej nemaju ziadne problemy, ale mnohe maju a dlhsie sa davaju dokopy. A kazdy liek zial ma svoje neziaduce ucinky, aj tie "bezne", nieto este taketo silne. Nehovoriac o tom, ze interupcia sama osebe je velky zasah do tela a tiez moze sposobit problemy.
Budem za zlú ale mali jej rovno maternicu vybrať aby takáto hlúpa a nezodpovedná žena nikdy nemala deti. Sexuje bez ochrany, potom kvôli tomu ide na interupciu a hneď v ten deň zase sexuje bez ochrany. Neviem si predstaviť kamarátiť sa s takýmto človekom. Normálne mi je na grc z takej ženy keď si predstavím koľko žien tu je ktorým nie je dopriate byť tehotná a byť mamou.
@pamelaalex Tá tvoja kamoška nemá internet? Ani jej chlap? Na dnešnú dobu divné.
@pamelaalex fuha, tak ta zena je riadne na hlavu. To nebola ubolena po zakroku? A ak ju nebolelo telo, nebolela ju dusa? V kazdom pripade, asi bude rada, ak nedostane infekciu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
na hlupu otazku cakaj hlupe odpovede :D no nie ty, kamaratka...