Ahojte dámy, som tu nová a rada by som sa opýtala na vašu skúsenosť- včera večer som mala bolesti podbruska a mierne spinenie, myslela som že sa mi menzes rozbieha a par dni skôr. Dnes ráno som po ceste do práce zo zvedavosti kupila Pepino test a mám na ňom slabú druhu čiarku. Mohlo včera ísť o uhniezdenie? O bábätko sa snažíme už dlhšie a test mi nikdy neukázal až takéhoto ,,ducha”. Vyšiel aj vam test pozitívne krátko po takomto špinení?
@diamond007 ďakujem, skúsim. Neviem prečo som si myslela, že keď to raz príde, tak bude niečo ináč- citim sa rovnako ako keď mám PMS, bolia ma prsia a sem tam podbrusko, nič nezvyčajné. 🤷♀️
@domi27domi veru to vyzerá nádejne, príznaky iné ešte nečakaj, to príde trošku neskôr, až po ms
@domi27domi tiez som to mala rovnako 😉
@domi27domi proste najprv spinenie jeden jediny den asi to bolo cca tyzden po ovulacii...a za dva dni mi uz vysiel pozitivny test...inak som si myslela ze to je tiez PMS ale to spinenie mi prislo hned podozrive lebo nikdy som to takto skoro pred MS nemala
@domi27domi gratulujem!
gratulujem!! keď pôjdeš na gynekológiu, spomeň aj to špinenie. ja som to tiež brala tak, že to bolo asi uhniezdovanie ale keď som to spomenula lekárke tak ze co som nepovedala hneď a predpísali mi Duphaston...
Toto už nevyzerá na ducha, držím palce.
@domi27domi gratulujeeeeeem 👍 tiež som mala jednorazové špinenie pri uhniezdení... Nech všetko dobre dopadne ❤️❤️❤️
@domi27domi gratulujem 😍 mne v den meskania vysiel tiez takto 1-2
Gratulujem , krásne pozitívny test 😊😊 a to spomenie by som tiež pre istotu spomenula doktorke aby bolo všetko Ok 😊 drzim palce nech všetko dobre dopadne 😊😊
@domi27domi gratulujem
@domi27domi a kolko dni mas este do MS?
@lucia7933 ja mám cyklus od 28-31 dni (častejšie okolo 30) a teraz som 27 DC, čiže ťažko povedať o kolko dni mal prísť menzes. Ovulacny test som mala pozitívny na 14.DC.
@domi27domi parada gratulukem a drzim palce
Môžem sa ešte spýtať kedy cca už gynekológ vie urobiť nejaké prvé vyšetrenie? Volala som svojej gynekologicke kvôli tomu spineniu ako ste mi niektoré poradili, že je lepšie sa na to opýtať a bola dosť nepríjemná, že jej mám volať až keď mi dlhšie bude meškať menzes. Samozrejme rozumiem, ze je veľmi skoro, takze chápem jej reakciu, ani som nečakala, ze ma hneď bude volať :D len by som rada vedela vašu skúsenosť. Ďakujem 🙂
@domi27domi ja som išla ku gynekológovi až po 6tom týždni... Uz videl aj srdiečko ❤️
Ja keď som zistila že som tehu bola som v 4-5 týždni a objednala má až o dva týždne lebo že by na sone aj tak nebolo nič vidno 🙂
To spinenie je uplne ok, ja som ho mala presne v den ocakavanej ms 🙂 den/dva na to uz podobny test tvojmu...mne popravde ani nenapadlo to spomenut dr kedze potom uz ziadne spinenie nebolo a na sone bolo v tom cca 6tt vsetko v poriadku. Kebyze tam je napr hematom tak by to dr urcite videl. Ja som sa s tym este ani nestretla, ze by na zaklade spinenia v case ocakavanej ms hned nasadili duphaston (neskorsie ano), takze sa nestresuj a uzivaj si ten krasny pocit 🙂 gratulujem 😉
Ďakujem ženy ❤️😊
@domi27domi kludne stačí až po 7 týždni, vtedy je už srdiečko určite vidno, v 6 týždni nie vždy a je to potom stresujúce, ja napr teraz idem až v 8
Dnes ráno takto - skúsila som rovnaky Pepino a je o niečo tmavší, keď som ich porovnala. 🙏🏻 Len neviem ako sa nestresovat, aby všetko bolo v poriadku. Zažila som v blízkej rodine smutnú skúsenosť a neviem to dostať z hlavy. Ak ste sa cítili podobne, čo vam pomohlo? Neviem či mám začať lúštiť krížovky alebo čo😂
@domi27domi s tym stresovanim je to u mna podobne...hned ako som uvidela slabu druhu ciarku tak som v stese stale a to som teraz len na konci 5.tyzdna
@domi27domi dobrý den ako ste potom dopadla dufam ze dobre
@megan777 bola som tehotná ale žiaľ som o bábätko prišla 😔
@domi27domi juj to mi je ľúto velmi ale asi na začiatku tehotenstva vsak
@megan777 áno v 9.tyzdni
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@domi27domi toto nie je duch ale pozitívny test možno druhy týždeň. Sprav si test zajtra ráno z raného moču a bude silnejšie