Ahojte, robila som si 3 tehotenské testy. V pondelok som si robila prvý a ten mi ukázal jednu paličku, v stredu ďalší a ten mi už ukázal dve paličky, tak som si dnes urobila ďalší a ten mi znova ukázal jednu paličku. Všetky 3 testy som si robila pod tou istou značkou.
Jaj tak. No nic skus vymenit znacku a kup si rovno 2 a uvidis teda. No kazdopadne daj vediet, co ti tie nove testy povedali
taktiež by som vyskúšala inú značku a keď tak možno by som zašla k doktorovi, či tam niečo vidí 🙂 držím palčeky 🙂
@landsmanka objednala som sa už. Idem nabuduci týždeň tak som zvedavá a ďakujem 😊
Ešte by mohlo ísť aj o biochemické tehotenstvo... tie dve čiarky boli výrazné, alebo len duchovia? A ten tretí test bol úplne negatívny, alebo tam bol aspon náznak čiarky? V prípade biochemického tehotenstva by tá pozitívna čiarka mala začať postupne blednúť, zároveň s tým ako klesá hcg, až by úplne zmizla. Držím palce nech to dobre dopadne.
Fiha, to je ozaj divne. Robila si všetky z ranného mocu?
Ahojte baby chcela bi som od vás poradit od tich ktore už stim maju skusenosti bolia má prsia robia sa mi akné ako stále ked mám dostat menzes ale už mi to meska 2 den mozem bit těhotná?
Ahojte baby meskal mi menzes 3 dní Teraz mám na vlozke také světlo hnědo růžové spinenie... Dnesny testik negativní kto mal taku istu situaciu?
@kika_666 tak daj potom vedieť ako si dopadla, dobre? 🙂
@landsmanka Dobre dám 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Hmm asi by som skusila vymenit znacku teda, neviem, ked ti to tak hapruje. A kolko ti vlastne meska menzes, ked sa testujes. Na gynde si nebola?