Ahojte....ja by som sa rada poradila. Je možné aby som bola tehotná keď pohlavný styk sem mali 9.10 menštruácia mala prísť 18.10 neprišla 23.10 som začala špiniť a myslela som si že je to uhniezdenie ale 25.10 prišla menštruácia no bola celá zvláštna teda úplne iná ako obvykle a trvala len 3 dni, bola veľmi slabá. Následne som si pre istotu spravila dneska test no bol negatívny a už pár dní mi býva zle no ja si aj tak myslím že tehotná nie som čo si o tom myslíte ?
@macko1991 lekár ti odpovie lepšie ako my.... ale test by už bol pozitívny ak niečo...
Ked si myslis, ze nie si tehotna, tak preco sa pytas, ci si tehotna? 😀
@macamac ...ale tu pomôže len test alebo dr.
a ja pripíšem,že nesexovať,ak vám má z toho takto "prepínať"
keď ide o to vystresovaná s toho vôbec nie som...nečítala som ostatné kto čo píše....a @anatalia77 vôbec mi neprepína ani nevieš či chceme alebo nechceme bábo vieš tak nesúď
@macko1991 zeny tu narazaju na to, ze je tu KOPEC rovnakych tem, nemusela si zakladat dalsiu... A aj tak ti nikto neda odpoved, to ti musi potvrdit alebo vyvratit lekar na zaklade krvneho testu, pripadne sa to aj sama dozvies, ked si spravis test.... Nikto z nas nema vestecku gulu 🙂
ked si myslis , ze nie si tehotna tak este pockaj a sprav test neskor, ale istotu budes mat len po navsteve lekara
@macko1991 ach nech zije konik a jeho nove temy 😀 😀
@macko1991 tak som si znovu prečítala tvoj dotaz.
Názor som nezmenila 😝
Ahojte chcem sa spitat menstruaciu mam pravidelnu vzdy ju mam tak 6-7 dni a teraz ked som mala na posledy tak som velmi slabu a len 4 dni a stale ma picha v pod brusku a som velmi nervozna vsetko ma dokaze vitocit a rozplacem sa kvoli malickostam.. Robila som si aj test 4 dni pred menstruaciou a visla jedna ciarka, tak neviem co si mam mysliet emoticon
@macko1991 chcem sa spytat jednu vec , pises ze styk bol 9.10 , bola v ten mesiac menzes ? lebo si skocila hned do oktobra
Ked nechces ist k doktorovi, chod k vestici, ta tu kristalovu gulu ma 😝
@papulka154 no , v tejto vesteckej guli vidim same palice z trolejbusu , takze urcite ano
ja budem teraz za tú dobrú.............. 🙂 a poviem ti teda presne to, čo chceš počuť:
1) v prípade, že tehotná chceš byť- ano, môžeš byť kludne tehotná, menštruácia nemusí nevyhnutne znamenať, že k tehotenstvu neprišlo, ani test nemusí vždy ukázať pozitivitu, napokon ti je aj zle, čo je veľmi významné....teš sa a správaj sa, ako keby si bola tehotná, teda žiadne kruté lieky, alkohol a podobne.. až do chvíle, kedy aj sama pred sebou uznáš, že nie si tehotná.
2) v prípade, že nechceš byť tehotná- môžeš byť kľudná, s najväčšou pravdepodobnosťou tehotná nie si, poukazuje na to kombinácia menštruácie, aj ked slabšej a negatívneho tehutestu, mohla si mať aj biochemické tehotenstvo (vygooglit si) a že ti je zle, a menštruácia prišla neskor môže byť toho dôsledkom, no zle ti môže byť aj sugestívne či zo strachu z tehotenstva;
............................kúp si dvojbalenie prúžkového mamatestu a zajtra urob test a za 2 dni dalsí, a ked si stale nebudes napriek negativnemu výsledku istá, tak zbehni na odber krvi.......(toto je fakt najlepšia rada, akú ti kto dá)
@papulka154 😀 prepáč,ale tie tvoje príznaky vychádzajú na menopauzu 🙂 ale to asi nechceš 🙂
@macko1991
@papulka154 no de ste , jenna aj druha ?? 😕
@nativanativa robia testy. nevyrušuj 😀
@anatalia77 takze to znamena ze som :/
@petraxy6 jaj pardooon 🤐 🤐
@nativanativa veď čakaj 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 už som aj ja v napätí 😲
@papulka154 ten emoticon co si na pisala si od niekoho skopirovala alebo napisala ?? mam pocit ze si si cely namet iba skopirovala a hodila sem 😉
@petraxy6 nedokazem , ved to je take napinave jak guma v gatiach 😀 😀
@papulka154 😕 nuž neviem,čo si,ale aj tak dobre
@nativanativa ja tu posečkám aj keby čo bolo 😝
@petraxy6 ze by novy thriller - teda namet na halloween ?? co ty na to ??
@nativanativa aj 9.10. je oktober
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
😒
ja neviem, stále dokola to isté
xy rovnakých tém
a stále pribúdajú
NIKTO ti tu nepovie, či si alebo nie si tehu
nemáme tu sono cez monitor na diaľku
chápem,že ste vystresované a chcete sa možno len vykecať...ale tu pomôže len test alebo dr.