Co myslite je možné že by som mohla byť tehotná stredný test je od prvého 4 dni a posledný od stredného asi 3 dni
@barbora232323 ďakujem 😇
Čiže medzi prvým a posledným je 7 dní rozdiel? Ak áno tak to budú zjavne typické Pepino testy ,ktoré urobia čiarku aj pri ponorení do coly. Koľko ti mešká ms?
Testy by mali postupne tmavnut, este by som bola opatrna...tyzden rozdiel a v testoch ziadna zmena, dokonca sa mi zda o trosku slabsi posledny ako predposledny
@helka170 medzi prvym a poslednym testom je 7 dni rozdiel? Tak to ak aj si tehotna, tak to asi nebude zdrave a prosperujuce tehotenstvo. Ciarka by bola ovela vyraznejsia. A vzhladom k tomu ze je to pepino, tak si myslim, ze vobec nejde o tehotenstvo, prepac 🤷🏼♀️ pre priklad… toto su moje falosne ciarky na pepino testoch
Tym testom by som velmi neverila
Pepino testy sú čistá hovadina 🙂 ako nechcem nič hovoriť mala som silnejšie čiarky a tehotná som nebola. Pre mna bol spoľahlivý dr max. Nikdy mi neukazal falošne. Naposledy keď mi ukázal takú čiarku ako máš teraz ty som bola 5 dni pred ms a každé 2 dni až do ms som robila a tmavol 🙃 na tvojich tmavnutie bohužiaľ nevidím a 7 dňový rozdiel je na začiatku dosť na to aby bol nejaký posun v tých testoch
Nie, ak je medzi testami 7 dní, tak buď je to klasické čiarkujúce pepino alebo neprosperujúce tehotenstvo. Tie čiarky vôbec netmavnú, čo by mali. Prepáč, ale skús iný test radšej alebo krv.
@veronika0310 moja kamarátka ťahala na 2 mesiac a mala presne tento istý dokonca aj .takú čiarku tak neviem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@helka170 áno gratulujem